Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:35:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част  (Прочетена 158807 пъти)

Neli_87
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Щастлива майка на прекрасни деца!

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: февруари 27, 2010, 19:05:56 »

Shava,спокойно и ние оставаме за сега в клуба,поне ще си правим компания. ;)Моята лелка вече си замина,та мисля скоро да се залавяме пак за работа,пък кой знае-женският месец може да донесе подаръци на всички.Успех на всички! good
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: февруари 27, 2010, 20:11:14 »

И аз съм тук момичета  blum въпреки,че неискам girl_wink
Аз смятам този месец да пробвам като правим секс в дните преди овуто,четох,че тогава също има голяма вероятност да стане! Някой да е пробвал в тези дени пред овуто? Аз този месец си бях взела тестове за ову и правих секс в дните на овуто,обаче нищо не се получи nea
Споделете вий как практикувате Wink
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: февруари 27, 2010, 20:43:08 »

В един чужд сайт се регистрирах и там дават точно днете преди овулацията като най - вероятни за забременяване  good
Късмет!
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: февруари 27, 2010, 21:04:12 »

krisipisi, ние правихме кекс в деня, в който теста за ову беше положителен. След това правихме през ден. Доколкото знам положителния тест означава, че овулацията ще настъпи от 24 до 48 часа  smile.

Според мен трябва да се действа веднага щом теста излезе положителен. Успех на всички  good
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: февруари 27, 2010, 21:11:09 »

Аз пък да кажа, че ову-то ми трябваше да бъде на 27-28, а аз правих секс на 25, 26 и 29, но не бебеправихме а просто blush, не че се пазихме, но бях решила, че март месец ще е
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: февруари 27, 2010, 21:13:47 »

Така, аз се завърнах то преглед, посвърших някой неща и сега да дам тчет. Нещата са много добри. Поне според лекарката не би трябвало да имаме проблем с бебеправенето. Що се отнася до цикъла каза, че има случаи, в които се получава това с цикъла особено след прием на противозачатъчни (не видях логиката ама това ми каза тя), а и през последните месеци имах доста вариране в теглото.  Иначе ми изписа Дуфанстон за три дни, че да ми дойде най-накрая и следващия месец от 16-тия ден за един месец в комбинация с Геритамин, за да си влезе в ритъм 30 дни. И можем да запчваме с опитите без да бързаме.

Това е при мен! Вие се обичайте и не правете бебета с половинките си, а любов. Бебетата сами ще дойдат. Сигурна съм в това!
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: февруари 27, 2010, 21:21:49 »

Рени ,браво за добрите новини! Давай сега много любоввввввввввввв heart heart give_rose
 smile
Активен
shava
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #397 -: февруари 27, 2010, 21:41:30 »

Реника, радвам се за добрите новини Bravo Bravo Bravo

Да ви кажа ние винаги правехме кекс  pleasantry с милото когато видех  PREGQ на теста за овулацията ,но за съжаление нямаше положителен резултат , така че според мен е твърде индивидуално.

Активен
krisipisi
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: февруари 27, 2010, 21:51:08 »

shava  И при мен този месец се получи така! Уж две чертички ову всеки ден и ний с милото кексове *db*правехме,ама освен лелята да дойде друго нестана blum ! Наистина явно е много индивидуално,има хора за тяхна радост от първия път става нито тестове правят нито нищо shok

И при нас ще стане Спокооо give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: февруари 27, 2010, 22:05:02 »

В един чужд сайт се регистрирах и там дават точно днете преди овулацията като най - вероятни за забременяване  good
Късмет!
Светле, били дала този линк насам, да видя какво ще и отчете на мен.При мен мисля,че вече ову-то свърши и сега съм по- спокойна не се напрягаме да мислим за бебе докато правим любов.То не, че милото се напряга той е  girl_in_love , но аз все си мисля някакви неща през това време.
По средата на март, трябва да ми дойде, но по принцим март винаги ми закъсява заради февр. и това сигурно ще ме изправи на нокти...но ще се държа мъжката  tease
 Успех момичета и  както и вие казахте нека правим любов,а бебчето ще си дойде Успех   good
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: февруари 27, 2010, 22:34:50 »

http://www.fertilityfriend.com/
Една съфорумка го беше дала - на английски е , изисква регистрация и всеки ден ти пра6тат урок да разбереш подробно всичко (аз не изчетох всичко). Ползвам го като календар да си записвам всичко - много ми е удобно - аз съм човек на техниката и никога не мога да си запиша на хартиено календарче blum
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: февруари 27, 2010, 22:54:55 »

Момичета, скоро се обсъждаше бялото течение/цервикална слуз, ето един сайт със снимки, мисля, че ще е полезен, само да предупредя, че снимите са... малкооооо нелицеприятни.

Иначе при мен нищо ново, чакам си датата другия месец и евентуално закъснение... не се навивам никак да ви кажа и няма да бързам за тест преди 10 дневно закъснение, тъй, че ще се отчитам към средата на март Wink

Успех на всички, good много се радвам, yahoo че от както съм в клуба, доста момичета го напуснаха, значи все пак съм на късмет!!! blush
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: февруари 28, 2010, 16:35:32 »

˙·٠Bulechka™٠·˙страхотен сайт научих доста неща и покрай него влязох и в други като Шерлокхолмс бях вчера  smile  shok
Исках и да кажа момичета и ние този месец ще започнм с опитите и дано стане скоро че нямам търпение ,стискайте палци.
Казаха ми да започна да пия и фолиева киселина дали е достатъчно, давайте съвети ще бъд благодарна...

Активен
shava
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #403 -: март 01, 2010, 08:57:11 »

Добро утро момичета,Честита Баба Марта да сте живи и здрави и дано тя ви донесе най-милото нещо на света.
Нали си спомняте как на 27.02. ви казах че лелката е дошла да ама не имах само някакво кафеникаво зацапване което продължи и на 28.02. и днес нищо нито МЦ, нито зацапване и вече не знам какво да си мисля, принципно трябваше да ми дойде на 28.02 или 01.03.,но имайки предвид че фивруари е по малко дни може и да позакъсне.
Но ще помоля ако някой има представа от какво се е получило това кафеникаво зацапване моля да ми каже, че нещо се притисних. crazy crazy crazy
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: март 01, 2010, 09:35:19 »

Добро утро момичета,Честита Баба Марта да сте живи и здрави и дано тя ви донесе най-милото нещо на света.
Нали си спомняте как на 27.02. ви казах че лелката е дошла да ама не имах само някакво кафеникаво зацапване което продължи и на 28.02. и днес нищо нито МЦ, нито зацапване и вече не знам какво да си мисля, принципно трябваше да ми дойде на 28.02 или 01.03.,но имайки предвид че фивруари е по малко дни може и да позакъсне.
Но ще помоля ако някой има представа от какво се е получило това кафеникаво зацапване моля да ми каже, че нещо се притисних. crazy crazy crazy

При мен беше по същия начин! а това което ме учуди беше че никога не ми идва със зацапване а направо си тръгва като чешма  blush  изчакай още два три дни и прави тест  good и стискам палци за две черти и на всички в темата  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: