Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 03:44:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част  (Прочетена 158849 пъти)

shava
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #360 -: февруари 24, 2010, 16:46:55 »

Neli, миличка не се отчайвай, явно не е трябвало да стане този месец горе глават и ще видиш че скоро ще дойде датичката за следващата овулация. blum
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: февруари 24, 2010, 16:53:52 »

Капризче, миличка съжалявам за тъпия въпрос ,  blush но аз нещо не мога да разбера, би ли ми обяснила кога ти се пада овулацията точно защото аз като я гледам я разчитам че овулацията е към 28.01., но аз така или иначе не я разбирам БТ и никога не съм я мерила и затова ако може да поясниш. give_rose give_rose give_rose

Ами от това което аз съм чела овулацията настъпва при най-ниската температура и е преминала когато температурата се повиши драстично. Ако правилно съм разбрала и съдейки по цервикалната слуз би трябвало да съм била в овулация 22-23 ден от цикъла.
Активен
shava
Ентусиаст
**

« Отговор #362 -: февруари 24, 2010, 17:27:19 »

Ами от това което аз съм чела овулацията настъпва при най-ниската температура и е преминала когато температурата се повиши драстично. Ако правилно съм разбрала и съдейки по цервикалната слуз би трябвало да съм била в овулация 22-23 ден от цикъла.

Благодаря за пояснението,че то невежеството до никъде не води  pardon
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: февруари 24, 2010, 18:11:56 »

За съжаление мойта лелка днес дойде...ама какво да се прави-продължаваме!Успех на всички момичата в темата! Wink good

Нели не се отчайвай мила...не се знае Баба Марта каква изненада ви е приготвила... girl_wink
Активен
Neli_87
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Щастлива майка на прекрасни деца!

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: февруари 24, 2010, 19:26:09 »

ООО,няма място за отчаяние,напротив-винаги се мобилизираме още повече!И аз се надявам Баба Марта да донесе на всички по една мартеничка с 2 червени чертички! girl_wink
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: февруари 24, 2010, 20:00:02 »

Мила Нели, понеже чета темата с интерес, нищо, че вече се преместих в друга  Wink та ми направи впечатление нещо и си позволявам да се включа сега, надявам се, без да засегна някой. Всеки месец мила си откриваш нетипични симпоми и то седмица преди да ти дойде, а този месец просто ме изуми с тази линеа негра дето ти била излязла, аз моята все още я чакам да стане тъмна, щото тепърва се появява. Мисълта ми е, че не е нужно всеки месец да се пренавиваш така, знам, повярвай ми, знам колко е силно желанието и нетърпението да стане чудото, но не е необходимо да търсиш симптоми всеки месец, щото ти си ги и намираш...Желая ти от сърце по-скоро да се зарадваш на двете чертички, не само на теб, а и на всички в клуба...просто лично мнение си е, че е по-добре да не се търсят всеки месец симптоми, те сами ще си покажат в един момент, ако е бебе...а може и изобщо да не разбереш, че е станало, като стане  Wink
Успех, надявам да не ми се разсърдите за мнението  give_rose
Активен
Neli_87
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Щастлива майка на прекрасни деца!

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: февруари 24, 2010, 21:30:14 »

Няма защо да се сърдим-всяко момиче тук знае как се чака всеки месец и как се вглеждаме и в най-малките неща,при мен просто последните 2-3 месеца наистина стават странни неща с организма ми,които никога преди не съм имала и тъй като не съм била бременна-няма как да знам какво точно да очаквам и на кои симптоми да обръщам внимание.Тези,които още чакаме двете чертички знаем каква надежда вдъхва всяко нещо,пък и сега е времето да преживеем трепетите от очакването.
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: февруари 24, 2010, 22:04:06 »

Много е трудно да не се вслушваш в тялото си, когато очакваш и искаш силно  PREGQ
За мен това беше невъзможно, макар да не съм се вманиaчавала.

Обичайте се, мислете позитивно, бъдете спокойни и чудото ще стане  give_rose
Пожелавам на всички ви скоро да се премесите в другата темичка.
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: февруари 25, 2010, 08:57:31 »

Нели, за твое добро и най-вече за личното ти спкойствие, аз също те съветвам да се вслушаш в съвета на Бебчето на мечо. Аз много добре знам какво е да тръпнеш и то доста дълъг период от време. Когато бебчо е заченат, няма начин да не разбереш, със сигурност. Живей си живота, радвай му се, правете любов със съпруга ти и не мисли станало ли е, не е ли станало.

А симптомите и странните явления в организма ти, до някъде се дължат и на това, че си насочила съзнанието си към търсенето на такива. Преди да започнем да бебеправим моят МЦ беше точен, нито ден по-рано, нито ден по-късно. Започнахме и от желанието и трепетите в очакване започна да ми закъснява с по 4-5 дни. В такъв момент трябва да стъпиш здраво на земята и да се успокоиш, защото се самонавиваш, казваш си та това е сигурен признак и трепнеш. Ходиш често да се проверяваш и всеки път, когато на бельото няма нищо си казваш, ето, на, сигурно е станало. А когато ти дойде се чувстваш смазана - емоционално и психически. Не позволявай това да ти се случи, защото само ще си навредиш!!!

Дано не съм те засегнала, просто го казвам за твое добро, а дали ще се вслушаш, твое решение  give_rose
« Последна редакция: февруари 25, 2010, 08:59:09 от gostenka_82 » Активен
shava
Ентусиаст
**

« Отговор #369 -: февруари 25, 2010, 09:46:44 »

Момичета, благодаря ви че ни наглеждате и давате съвети , че иначе без вас не знам какво щяхме да правим. tease  crazy blum
Аз смятам да приема съвета на gostenka и да се поуспокоя, че нещо почнах да  crazy
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: февруари 25, 2010, 09:54:43 »

Аз смятам да приема съвета на gostenka и да се поуспокоя, че нещо почнах да  crazy

Мдаааааааааааааааааааа, като се замисля психологическия момент май е определящ тук. Сега като се връщам назад и аз си търсех всякакви симптоми и признаци, пренавивах се от време на време...ама резултат никакъв girl_wink
В един момент, когато ме завъртя шайбата, работата и се налагаше от 8.00 до 20.00ч. да работя, че и някакви безумно стресови командировки се заредиха и съм мислила за всичко друго, но не и за ову, планове, подготовки....даже напрегнах всички сили за ад си спомня, кога нешата са се увенчали с резултат...е не успях tease
Така че личният ми съвет е да сте ангажирани с много и хубави неща, пък то каквото има ще става Girl_hide
От цялото си сърце Ви желая усилията Ви да се увенчаят с най-красивия резултат Sunshine Sunshine Sunshine
« Последна редакция: февруари 25, 2010, 10:21:48 от ˙·٠Bulechka™٠·˙ » Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: февруари 25, 2010, 11:13:43 »

И аз да се изкажа за психологическия момент защото той е 50% от успеха...ами имам усещането, че още като се започне с бебеправенето и се променя психиката...и при мен всеки месец имаше едни такива симптоми, но да кажа и друго...ние този месец не бебеправихме, защото си търсим жилище, освен това местихме офиса (което ангажираше цялото ми внимание и време), изобщо не мислех за бебе, даже дните в които правихме секс, за наше удоволствие, не бяха тези, в които аз сметнах, че трябва да съм в овулация...бях се отказала от тестовете за ову, че crazy като нищо не станеше и ми се ревеше, и на финала... PREGQ Банално е да кажа ...не го мислете, когато знам какво е, но аз по принцип бях решила, когато решим да бебеправим, да отидем някъде на почивка за 4-5 дена и да видим тогава дали нямаше да стане...мисля, че ако не става да си успокоим психиката, най -добрия начин е да излезнем малко от средата...
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: февруари 25, 2010, 19:12:41 »

Здравейте от мен! Днес не ме пропусна лелята при което аз си оставам в тази тема:)
Продължаваме с пълна сила напред и нагоре smile и когато трябва ще стане!
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: февруари 25, 2010, 21:22:28 »

krisipisi, стискам палци, другият месец Баба Марта да ти донесе една сладка, малка мартеничка.Успех с опитите на всички и дано скоро да ни няма в темичката  tease
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: февруари 25, 2010, 21:52:30 »

Кardigansder Благодаря ти миличка:) Пожелавам ти го и на теб:)
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: