Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 05:39:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част  (Прочетена 158879 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: февруари 23, 2010, 14:57:10 »

Крисиписи, нали прочете как отрицателният тест на Фиама стана положителен? Не забравямйте момичте, че тестовете за бременност отчитат определени завишени нива на ЧХГ-то, затова, тест се прави при закъснение. На някои момичета отчита и преди закъсението, на други - на първия ден, на трети, чак след 5-6 дни закъснение.

Затова, силно ти стискам палци и при теб да стане така, но по-добре е да се внимава с ранните тестове.

Активен
shava
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #346 -: февруари 23, 2010, 15:12:46 »

krisipisi, не се отчайвай мила денят за МЦ още не е дошъл , както ти е казала gostenka има още време виж fiamaa как се беше отчаяла заради това по -ранно тестване.

Не губи надежда дори и този път да не е станал бебчо идва другия месец .

Само положителни мисли  gu6 twohearts и нещата ще станат хайде много  kiss kiss и споко.
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: февруари 23, 2010, 15:23:34 »

Благодаря момичета! Искренно се надявам да имам и аз положителен резултат някой ден:)
Успех на всички give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: февруари 23, 2010, 19:08:20 »

krisipisi стискам този месец вече да напуснеш темичката и да се ориентираш към др. Аз започнах да пия фолиева киселина и тези дни ми е ову-то, така че момичета стискайте ми палци да успеем  good А между др.да попитам бургаските мами за добър гинеколог може и на лично  give_rose Няма никакъв опит с тях, така,че ще съм радвам ако някой от личен опит ми препоръча. На всички бъдещи мами успех  good
Активен
Neli_87
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Щастлива майка на прекрасни деца!

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: февруари 23, 2010, 19:56:57 »

Моята дата за М. беше вчера,но днес освен 3 бледо розови капки друго нямаше! :girlhide:За сега не бързам да правя тест,но се надявам след няколко дни да ми се наложи! blum
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: февруари 23, 2010, 23:49:32 »

офффф....не го разбирам бе сладурки това с тия ранни тестове... crazy
то разбирам че всеки го чака с нетърпение ама защо е нужно да се травмирате и да се пренавивате толкова...
след толкова много примери и при  m_eleva19 и при фиамчето...
не отричам че при някои е отчел преди датата на закъснение но пък като се изчака датата ще стане ясно със сигурност ... то ако е станало няма как да не разберете...

крисиписи изчакай си датичката а аз ще ти стискам най силните палци защото този тест който си направила сега не решава нещата...и не бързай да се натъжаваш че и този месец не е станало защото още не се знае  girl_wink
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #351 -: февруари 24, 2010, 11:31:14 »

Понеже повдигнах въпроса за дуфастона, искам да ви разкажа какво открих след мноооого обширното си проучване в нета smile Изчетох форуми, статии и листовките на лекарството от другите държави, защото българската е страшно бедна на информация. Според статиите и най-вече според листовката!! на препарата, той НЕ потиска овулацията в нормални терапевтични дози и не пречи на зачеването. Включително беше упомената схемата, която ми е  предписана. Мога да пусна линкове ако някой се интересува.
Аз все пак си имам едно наум и когато го почна ще се следя и ще видя дали действително е така. Много е относително, а и при мен не е напълно ясна първопричината.
Активен
Neli_87
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: февруари 24, 2010, 14:04:55 »

Слънце,дай линк,за да прочетем и ние повечко по въпроса. pardon
Активен
shava
Ентусиаст
**

« Отговор #353 -: февруари 24, 2010, 15:46:54 »

Neli, мила стисам ти палци дано лелката да не дойде и скоро да се похвалиш kiss kiss kiss
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: февруари 24, 2010, 15:59:00 »

Момичета, аз меря температура този месец и да чукам на дърво нещата изглеждат ок. Даже без да искаме уцелихме овулацията  blush Искам да ви покажа графиката на базаланта температура. Според мен изглежда повече от добре, но все пак бих се радвала и на вашето мнение. Не започнах да меря от първия ден, но все пак мисля че съм хванала овулацията точно, освен това съвпадаше с цервикалната слуз. А след овулацията започнаха да ме болят гърдите, което до сега не ми се беше случвало. Приемам всичко като добър знак и се надявам да не греша в преценката си smile

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #355 -: февруари 24, 2010, 16:07:05 »

Слънце, според мен няма как да не потисне овулацията дуфастона, ако се взима преди да е настъпила. Просто такава е функцията на прогестерона. Дуфастон "по схема" се предписва с цел да се регулира цикъла и ако имаш късна ову, тя да се премести където й е мястото, образно казано - само че първите месеци ще се потисне, няма как.

Щом ову-то ти е нормално и проблемът е в лутеалната фаза, би трябвало от 16-ия ден да го взимаш (ако ще го пиеш по схема, а не от точно определен от лекаря ден). На 11-ия още не ти е минало ову-то...

Пусни каквото си намерила, на мен ми е интересно. Не те навивам да не следваш съветите на лекаря, просто споделям каквото аз изчетох и проучих по тези въпроси  give_rose
« Последна редакция: февруари 24, 2010, 16:13:01 от rozovka » Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: февруари 24, 2010, 16:21:43 »

Капризче, не ни отваря графиката, понеже ти ни даваш линк, в който си се лог-нала и няма как ние без твоето потребителско име и парола да я видим. По лесно ни направи един PrintScrean и ни прати катринкатар че и аз съм любопитна да видя - още не съм почнала да я меря, но чета в един чужд сайт, който ни прати скоро една съфорумка.
Поздрави и успех на всички!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: февруари 24, 2010, 16:29:59 »

Мисля че така би трябвало да се види: http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=misskapriss
Активен
shava
Ентусиаст
**

« Отговор #358 -: февруари 24, 2010, 16:39:42 »

Капризче, миличка съжалявам за тъпия въпрос ,  blush но аз нещо не мога да разбера, би ли ми обяснила кога ти се пада овулацията точно защото аз като я гледам я разчитам че овулацията е към 28.01., но аз така или иначе не я разбирам БТ и никога не съм я мерила и затова ако може да поясниш. give_rose give_rose give_rose

Активен
Neli_87
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: февруари 24, 2010, 16:43:02 »

За съжаление мойта лелка днес дойде...ама какво да се прави-продължаваме!Успех на всички момичата в темата! Wink good
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: