Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 05:59:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част  (Прочетена 158906 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: февруари 22, 2010, 10:15:39 »

Фиама имаш мнооого силно стиснати палци и от мен.Искренно ти пожелавам да не стигнете до ин-витро и да си имате бебче сега.  Good luck Good luck Good luck
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: февруари 22, 2010, 10:17:05 »

Момичетаааааааааааааааааа  yahoo  yahoo  yahoo  yahoo  yahoo  yahoo  yahoo  yahoo  yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Най-щастливата съммммм ЧХГ-то ми е 234,84 - говорих и с моята лекалка и ми потвърдиииииии........Направо място не мога да си намеря  girl_impossible

Момичета дай боже за всички такава хубава новинаааа  Bravo
Активен
shava
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #332 -: февруари 22, 2010, 13:05:18 »

аз толкова много се развълнувах за фиамчето, че за забравих да дам малко отчет какво става при нас.

На 19.02.ходих при доки да видят как седят нещата и той ми каза , че имам много силно течение което се съмнявал че можело да бъдат гъбички и , че от това може да не става бебо , аз му казах че предишният път /ноември месец/, като съм ходила пак е взел проби и изследванията бяха ок , но както и да е пуснахме нови изследвания и сега ще чакам до 05.03. да видим дали има нещо ако има да ми изписва някакви свещички, иначе като ме прегледа каза че няма проблем /яйчници и матка са наред/.Но било прекалено рано да правим изследвания за овулацията, тръбите и спермограма искал да сме изчакали поне 1 година да мине. И така сега ми каза да отида на 14-15 ден след като ми дойде да видим за фоликул защото този път нямаше такъв.

Та това е от мен за сега ще видим какво ще стане на 05.03
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: февруари 22, 2010, 15:10:13 »

shava...ти сигурна ли си, че твоят лекар е добър...на мен ми се струва, че не би трябвало всеки месец да ви правят изследвания за едно и също нещо...ако не може да даде решение на проблема (ако има такъв) да си каже...знам един много добър лекар в София, който е поне в моите случаи е бил безпогрешен в диагнозите, тогава, когато други са ми говорили абсурди...освен това се развива в сферата на безплодието, и работи в отделение, където се сблъсква с какво ли не, но проблема е че не работят със здравната каса....ако искаш пиши ми на лични
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: февруари 22, 2010, 19:12:08 »

Фиама, честито и от мен! Пожелавам ти спокойно бременеене pqz.

На мен трябва да ми дойде до 2 дни, но от събота сутринта усещам болки като преди цикъл, но много по-леки. Гърдите ми са подути...но не ми се гади. Та днес не се сдържах и направих тест за бременост.  Bижда се много много бледа втора черта.

Дали това може да е положителен тест?

Май трябва да си изчакам датичката преди да се радвам, но някак си имам усещането, че този месец се е получило  tease
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: февруари 22, 2010, 20:15:11 »

Момичета, много моля, честитките да са в съответната тема, а НЕ тук!!!

Стискам палци на всички ви скоро да ви няма тук!!! good good good
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #336 -: февруари 23, 2010, 09:46:56 »

Много добре върви темичката  Yes
Мимозка, бледата чертичка е мноооого обещаващ знак  good Повтори пак днес или утре.
Направи ми впечтление, че Фиама беше сравнително спокойна този път (като изключим последния ден) и ето, че е проработило   girl_wink

На мен ми изписаха Дуфастон (заради ниския прогестерон) и този път май ще го почвам  pardon
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: февруари 23, 2010, 10:44:03 »

Момичетаааа  danceg danceg danceg danceg danceg днес сутринта повторих теста и чертата значително по-добре се вижда. Май ще си имаме бебе.. не мога да повярва  yahoo yahoo yahoo.

Утре мисля да си направя кръвен тест и ако и той се окаже положителен ще ви изоствям няма как  blush

Пожелавам на всички ви скоро  PREGQ.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: февруари 23, 2010, 11:10:57 »

Слънце и аз пиех Дуфастон заради ниския прогестерон цяло лято, после 1-2 месеца ми писна и го спрях,декември пак го почнах, но вечер го забравях  blush , незнам дали той ми е помогнал, но според мен го почвай good
mimozka отивам да те дебна в другата тема yahoo
« Последна редакция: февруари 23, 2010, 11:35:12 от valka27 » Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #339 -: февруари 23, 2010, 11:38:59 »

Валка, ти по каква схема го пиеше Дуфастона?
На мен ми изписаха 3х1 тб в продължение на 5 дни - това е за предизвикване на МЦ, който никакъв го няма. А след  това 2х1 от 11-ти до 25-ти ден на МЦ. Попитах лекаря за това, което знам, че дуфастона трябва да се приема след доказана ову и той ми каза, че вижда някаква лигавица на видеозона, което означавало, че имам ову (или съм имала или ще имам  crazy ) и че може да го пия. Обаче сега пак като се разрових, отново изникнаха старите съмнения - дали 11-ти ден няма да е ПРЕДИ ову и всъщност дуфастона да я подтисне? scratch one-s head
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #340 -: февруари 23, 2010, 12:03:09 »

Слънце, ову-то се доказва чрез наличието на зрял фоликул. Дори лигавицата да е подготвена, няма ли яйцеклетка, не може да се говори за доказана ову. Дуфастонът е добър за предизвикване на цикъла, обаче лично според мен е безсмислено после да го пиеш с месеци "по схема". Първо трябва да се изясни проблемът точно - имаш ли ову или нямаш, или си имаш ову, но лутеалната ти фаза (за която отговаря прогестеронът) е нарушена (много дълга). Ако си овулираш и нарушението е във втората фаза на цикъла - да, пие се дуфастон, за да може ако оползотворите яйцеклетката, да задържиш бременността. Ако обаче нямаш фоликул, значи липсва ову, и дали имаш или нямаш подготвена лигавица - няма особено значение. В такъв случай се прави стимулация, за да произвеждаш яйцеклетки. Много е важно според мен да разбереш точно какъв е проблемът и върху какво точно работите - "дълъг" цикъл е много общо, важно е да се знае защо е дълъг този цикъл и на какво точно трябва да се въздейства.
« Последна редакция: февруари 23, 2010, 12:04:42 от rozovka » Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: февруари 23, 2010, 12:10:58 »

Слънце , пеих го 2х1т, от 14ти ден го почвам, за 10дни.После док ми го измести от 15ти ден, защото засече по-късно ову pardon.Откакто ми писна и спрях да се занимавам с доктори овуто ми се промени на 10-11ти ден( с тестове).Не съм сигурна, че лигавицата е свързана с ову-то.
Дано има някой по-запознат!
« Последна редакция: февруари 23, 2010, 12:12:51 от valka27 » Активен
Слънце

Усмихни се!

« Отговор #342 -: февруари 23, 2010, 12:19:11 »

То при мен не  е точно дълъг цикъл. Още по-странно е  pardon Когато съм засичала ову чрез мерене на БТ и тестове, усатнових лутелна фаза веднъж от 10 дни и веднъж от 15, което си е нормално според мен. Въпросът обаче е, че това удоволствие ми се случва веднъж на 3-4-5 месеца (на толкова имам и МЦ). Всички хормонални изследвания са ми наред с изключение на прогестерона. Лекарят каза, първата ми фаза е наред и естрогнът си действа добре. На видеозона вида фоликули и удебелена лигавица. Сега не знам дали да чакам да дойде (евентуално ову) или да си пия 5те дни дуфастона за предизвикване  crazy А след това съвсем не знам дали е правилна схемата от 11 до 25 ден. Прочетох и доста мнения, че дуфастона е единсветния препарат, който НЕ подтиска ову-то  crazy
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #343 -: февруари 23, 2010, 13:29:48 »

Аз доста отдавна не съм писала в клубчето и мисля че вече е крайно време да се отчета и да се похваля. Всъщност аз напуснах клуба /т.е. видях двете чертички/още в 14тата тема, но от суеверие пазех добрата новина в тайна. Знам, че ще ме разберете и няма да се сърдите. Сега вече официално да кажа, че ви напускам и се местя в другата тема- отчетната, като ако е живот и здраве очаквам малкото съкровище в началото на септември.
Искам да поздравя за добрите новини и Фиама и Мимозка, а на всички останали момичета да пожелая и те много скоро да видят PREGQ
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: февруари 23, 2010, 14:48:48 »

Аз пък не издържах и си направих тест 6 дена по-рано и естествено беше отрицателен sad
Незнам защо го направих,но знам,че тези който сме в клуба и го искаме толкова силно ще ме разберат!
Не мога да разбера след засичане и правене на тестове за ову при което бяха положителни защо и този месец не се получи? И все пак ще си изчакам датата,не,че ще има промяна,но както и да е!
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: