Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 07:32:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част (Прочетена 158922 пъти)
krisipisi
Ентусиаст
Любовта ще спаси света,обичайте се!
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част
«
Отговор #315 -:
февруари 20, 2010, 20:46:18 »
fiamaa Съжалвам,мила за отрицателния тест,но моля те не губи надежда!
Пожелавам ти успех във всичко което решиш да правиш за напред относно бебеправенето
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #316 -:
февруари 20, 2010, 22:17:15 »
Цитат на: fiamaa в февруари 20, 2010, 18:36:35
Е аз съм отново в групата на "-" тестове, просто не се стърпях и вчера в бързината направих един тест, за моя изненада отрицателен
май ще си остана в тоя клуб до живот
Събирам мнения за Ин Витро, щото нямам намерение да продължавам да си играя
Маринка, много съжалявам миличка. Толкова силно стисках/м палци, да е положителен теста, че чак немога да повярвам, че е отрицателен. И не няма да си останеш доживот в клуба. Ама нека да ти дойде все пак датичката и тогава да мислим за отрицателния тест. Аз все пак ще продължа да стискам палци, защото има надежда докато не се появи лелката.
Силно гуш от мен и
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #317 -:
февруари 20, 2010, 22:58:21 »
фиамче, кога ти е датата на цикъла? Ако не ти е още време да ти дойде, винаги има надежда! На тестовете по принцип пише да се правят на първия ден от закъснението, а не преди това - това, че ние си ги правим когато си искаме преди цикъла, и после се измъчваме, си е наша грешка! Изчакай датата и едва тогава направи тест!
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #318 -:
февруари 20, 2010, 23:42:15 »
fiamaa, разбира се,че няма да останеш в клуба до живот.Изчакай си датичката и тогава си направи тест.Все още си има надежда.А и моята майка винаги казва,че това което мисли човек-това му се и случва.Според мен трябва да мислиш по-попзитивно.Всеки ден си повтаряй и бъди с нагласата,че сега вече ще стане или че този месец ще е вашия.Нещо такова ,в което силно да вярваш и чудото ще стане.
Наистина-стискам ти палци.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #319 -:
февруари 21, 2010, 01:03:18 »
Ех фиамче не искам да те чувам така отчаяно да казваш че ще си останеш в тази темичка до живот...разбира се че няма да останеш...има още време така че изчакай...
ин витрото също е един вариант макар и да знам че в повечето случаи е несполучливо първите няколко пъти...не знам дали един два или три то и при всеки си е строго индивидуално но си е и нормално явно и също не е повод за отчаяние...имам приятелка тук която забременя с ин витро и то се наложи да и направят няколко опита докато да стане но хубавото е че в момента е бременна и малко и остана да гушне своето бебче...
каквото и да решиш ние сме с теб и те подкрепяме но не и в отчаянието защото рано или късно хубавата вест ще дойде затова горе главата...ще стискам палци и то много силни след няколко дни да видиш
а аз ще се постарая да си остана в другото клубче поне 5-6 месеца защото искам да си почине организма ми ...чувала съм го от доста места и не смятам да бързам а и в интерес на истината се понаплаших и искам и стреса да ми мине...
стискам силни палци на всички и пожелавам много много
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #320 -:
февруари 21, 2010, 14:04:50 »
Фиама, и аз като другите момичета ще ти кажа да изчакаш още няколко дни. Теб нали на 7-ми ти правиха инсеминацията, ако не съм объркала нещо. Така че ще стискам много силно палци понеделник, вторник да се включиш ето така
Имаш много силна подкрепа от всички и не се предавай!
BeRa, ще те чакаме след няколко месеца пак в темичката! Все пак вие сте си направили плановете и си знаете най-добре. Пожелавам ти успех!
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #321 -:
февруари 21, 2010, 15:19:11 »
Фиамче
Относно Ин витрото аз имам най-сладурската ин витро племенничка, тъй че в крайна сметка и това е вариант. Имаме и нашия познати с ин витро близнаци на една годинка, а сега жената е бременна по естествен път, тъй че след нейния случай аз повярвах в чудеса, вярвай и ти, прегръщам те силно и ако с нещо мога да помогна само кажи
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #322 -:
февруари 21, 2010, 17:18:42 »
Ехххх мои мили съфорумки благодаря Ви за подкрепата
Няма да отговарям на всички хо отдерно, само ще кажа, че тест ще правя утре сутрин, пък да видим
както е казала maria_hs може да се включа и така
, не съм се отчаяла не се притеснявайте, просто се дразня на "-" резултати и съм решила - ще правя още едно инсе в случай, че теста пак е отрицателен и ако втория път пак е неуспешен минаваме на последния вариант Ин Витро и май ще трялва да се съветвам с Даниелка
Благодаря ви още веднъж за подкрепата
и успех на всички чакащи
Активен
rosit@
«
Отговор #323 -:
февруари 21, 2010, 17:29:39 »
Мила
fiamaa
,искам само да знаеш,че имаш и моите силно стиснати палчета за "+" тест!
А другото съм ти го писала на ЛС!
Разбира се успех и на всички останали момичета!Дано всички много скоро напуснете тази темичка и тя да опустее!
Аз си ви чета и следя постоянно и знам колко всяка една от вас мечтае за тези
!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #324 -:
февруари 22, 2010, 09:01:16 »
Фимче
, имаш силно стистнати палци и от мен тестът да се окаже +++!!!!
Ако е отрицателен, най-добре е да поговориш с твоя док. Значи, важно е да се разбере защо не става при вас, къде точно е това скрито зайче. По принцип, от това, което аз съм чела, знам, че инсе-то като метод е с най-ниска успеваемост. Но, ако вие не сте за ин витро, няма смисъл да правите. А ако сте з ин витро, респ. ИКСИ, то тогава инсетата ще са неуспешни.
Ин витрото е с по-висока успеваемост, по принцип. Когато причината за проблемното забременяване (невъзможност за забременяване) е в мъжа (МФ), а при жената нещата са ок, тогава и първият опти с доста голяма вероятност дава така бленуваните две чертички. Ако, обаче, жената също има проблеми, то тогва е
много важно да се разбере какъв е точно проблемът
, за да може да се отстрани. Докато това не стане, всяка процедура би била обречена на неуспех, освен, ако не стане чудо.
Това трябва да обсъдиш с доктора си, най-вече причините, които са довели до инсе-то, защо не става, какъв е проблемът точно, как може да се отстрани и пр. Ако все пак се стигне до ин витро, пак трябва да обсъдите причините за неуспеха, мила, защото те могат да доведат до неуспешно ин витро.
А също така, лично мое наблюдение, ти много силно искаш положителен резултат, просто трябва и ти самата малко по-леко да гледаш на нещата, в смисъл на по-спокойно, защото и тези ти сегашни емоции също оказват доста голямо значение.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #325 -:
февруари 22, 2010, 10:02:03 »
Гостенче, благодаря мила за пояснението
Проблем за момента при мъжа ми няма, проблема идва от мен и това е липсата на овулация. При направена хидротубация резултата беше добър, нямам запушване на тръбите. Единственото е пустата овулация и поликистозата, но се успокоявам, че Baby имаше също хормонален проблем, но ето сега си има малка сладка бебешорка
Ще видим то ще си покаже, сутринта правих тест и малко се шокирах
, тъй като не знам какво се разбира под бледа втора черта, реших и се метнах на един кръвен тест, та сега чакам, за да звъна и да видя резултата
Активен
gostenka_82
«
Отговор #326 -:
февруари 22, 2010, 10:04:30 »
Втора бледа означава тихичко честито!!! Ще чакам да кажеш и ЧХГ колко е!!
Кръвният тест показва най-точно!!!
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #327 -:
февруари 22, 2010, 10:06:22 »
Цитат на: gostenka_82 в февруари 22, 2010, 10:04:30
Втора бледа означава тихичко честито!!! Ще чакам да кажеш и ЧХГ колко е!!
Кръвният тест показва най-точно!!!
Незнам Гостенче, чакам щото ме е страх да се радвам. Питах даже мъж ми сутринта, случайно съзнанието да не ми се е изкривило
- какво вижда на теста - та той ми потвърди
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #328 -:
февруари 22, 2010, 10:08:56 »
Малее, fiam4ee, силно стискам палци да знаеш...пожелавам ти от все сърце положителен резултат
Активен
gostenka_82
«
Отговор #329 -:
февруари 22, 2010, 10:10:43 »
Мила, аз до колкото разбирам, ти си с не повече от 1 ден закъснение, затова и уринният е с бледа чертичка. След няколко часа ще си видиш резултатчето. По принцип, при бременност, вътрематочна, ЧХГ се удвоява след около 48 часа.
Стискаме палци и чакаме новини!!!
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24