Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 12:48:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част (Прочетена 159067 пъти)
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част
«
Отговор #255 -:
февруари 12, 2010, 22:02:16 »
m_eleva19 , стискам и аз палци всичко да е наред
Ще те очакваме в съответната тема да разказваш
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #256 -:
февруари 12, 2010, 22:49:08 »
m_eleva19,
дано наистина всичко е наред
Но не се обвинявай, няма как да знаем и да се предпазим от всичко. Аз преди не смеех да изпия дори хапче за главоболие, но многото мислене има ли нещо или не само ме затормозяваше повече. Надявам се съвсем скоро да ни се похвалиш официално
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #257 -:
февруари 12, 2010, 23:43:17 »
Мерси момичета за подкрепата, да ми е жив и здрав хомеопата...последното присвиване на корема ми беше преди два часа и то съвсем леко, и симптомите на грипа или настинката взеха да отшумяват...утре ще си направя нов тест, че таткото е като потресен и не му се вярва...то аз така му го сервирах тичй да ходим на лекар,..."от небето ясно, падна куче бясно" както казваше една моя учителка...Представях си колко красив ще е този момент, но уви
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #258 -:
февруари 14, 2010, 18:47:28 »
Честит празник на всички момичета...дано магията му донесе многоооого
и радости и всички да се махаме от тук...
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #259 -:
февруари 15, 2010, 10:00:00 »
m_eleva19
, има ли някакво развитие при вас?
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #260 -:
февруари 15, 2010, 10:18:49 »
Здравейте мацки...след няколко месеца отсъствие се връщам отново..
Нещата при мен вече са ясни, проблемът е точно фиксиран-най-после.В момента стимулираме овулацията..така че без да се надъхвам излишно, следващият месец дай Боже да има положителен резултат.
..Аз съм поизпуснала малко нишката - предполагам има и други, които стимулират или са стимулирали овулация.Споделете какви бяха резултатите.Получи ли се от първия път или направихте няколко курса?
Вие как сте?Има ли вече напуснали клуба?Виждам, че има и нови попълнения - добре дошли на всички.Желая скоро да си общуваме в друга по-приятна тема.
Активен
Neli_87
Ентусиаст
Щастлива майка на прекрасни деца!
«
Отговор #261 -:
февруари 15, 2010, 10:57:53 »
Здравейте,момичета!Имам едно въпросче-сигурна съм,че всички сте чували за един от показателите за бременност,а именно по-тъмната ивица,която се появява от пъпа надолу.Кога се появява според вас,колко рано може да бъде забелязана?Питам защото при мен се появи "някаква такава",която днес е по-ясна от вчера,но тъй като има още седмица до М.,не зная дали е възможно да е това,коте мисля!
Моля,ако някоя от вас го е преживяла вече или знае как стоят нещата да пише!Късмет на всички!
Активен
leni_beni_
«
Отговор #262 -:
февруари 15, 2010, 11:01:03 »
Neli_Ivancheva , ако говориш за "линеа негра" мисля , че се появява на доста по-късен етап от бременността (не при всички) , поне това което съм чела . Все пак не знам със сигурност и може и да е възможно
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #263 -:
февруари 15, 2010, 11:02:50 »
Linea nigra се появява около петия месец, доколкото знам (приблизително 19 седмица). Тя съществува и преди, но не се вижда и около петия месец може да се оцвети в тъмно заради бушуването на хормоните. Според мен е много рано за това.
Мен ако питаш, си пусни един уринен тест. Да, рано е, но на мен например ми показа бледа, но видима линия четири дни преди закъснението
.
Активен
Neli_87
Ентусиаст
Щастлива майка на прекрасни деца!
«
Отговор #264 -:
февруари 15, 2010, 11:09:27 »
И аз така намерих в различните форуми-уж се появявала най-рано в 4 месец...но тогава на какво може да се дължи...
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #265 -:
февруари 15, 2010, 11:20:14 »
Нели
според мен не е възможно да имаш линеа негра още дори преди закъснение
Но това е ли4ното ми мнение
Направи си тест ако имаш съмнения
м_елева19
стискам палци вси4ко да е наред.Тихи4ко 4естито разбира се.
агент
много се радвам,4е се завърна и този път с ясна програма на действие в правилната посока
Желая ти успех.Можеш да пишеш на Фиама ако искаш.Тя има през няколко стимулации
Пък аз си 4акам утре-вдруги ден МЦ.И след това при доки на редовни изследвания.Мъжо е в отпуска и ако не първата му по4ивна седмица,то втората се надявам да действаме по въпроса
разбира се ако съм ок и не се налагат някакви хапове и глобули,4е все ми изписва нещо док.Пък и ако той е по-спокоен и се 4увства добре и има желание
И дано скоро вси4ки се пренесем към другите теми
«
Последна редакция: февруари 15, 2010, 11:21:55 от kleo_20
»
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #266 -:
февруари 15, 2010, 11:23:15 »
Цитат на: Neli_Ivancheva в февруари 15, 2010, 11:09:27
И аз така намерих в различните форуми-уж се появявала най-рано в 4 месец...но тогава на какво може да се дължи...
На това, че много го искаш, мила
. Аз също съм си откривала линеа нигра седмица преди закъснението, но... не беше това. Разбира се, всеки случай си е индивидуален и е напълно възможно при теб чудото да е станало. Стискаме палци! Ии - пак съвет - тест!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #267 -:
февруари 15, 2010, 12:46:52 »
Нели,
при мен тази линия се появи съвсем на края на бременността и много бързо изчезна!!!
Мире,
хайде дано всичко при док да е ОК и скоро се похвалиш с
Агент
, добре завърнала се и дано скоро заедно с другите момичета всички се махнем от тук!!!
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #268 -:
февруари 15, 2010, 13:12:49 »
Цитат на: Agent T в февруари 15, 2010, 10:18:49
Здравейте мацки...след няколко месеца отсъствие се връщам отново..
Нещата при мен вече са ясни, проблемът е точно фиксиран-най-после.В момента стимулираме овулацията..така че без да се надъхвам излишно, следващият месец дай Боже да има положителен резултат.
..Аз съм поизпуснала малко нишката - предполагам има и други, които стимулират или са стимулирали овулация.Споделете какви бяха резултатите.Получи ли се от първия път или направихте няколко курса?
Вие как сте?Има ли вече напуснали клуба?Виждам, че има и нови попълнения - добре дошли на всички.Желая скоро да си общуваме в друга по-приятна тема.
Agent_T стиснати палци от мен да стане от първия път
При всеки си е индивидулно относно стимулацията, при едни става при др НЕ - при мен например при стимулацията НЕ се получи и преминах на Инсеминация, но има и момичета, които от стимулацията са се повлияли и вече чакат своите бебчета. Не се отчайвай и не се надъхвай, остави нещата да се случат така както трябва
Много успех ти пожелавам и дано скоро се похвалиш
А с какво те стимулират? Аз пробвах и с Клостилегит и с Фемара - от Фемарата се повлиях по-добре, а от Клостила направих киста
Успехна всички
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #269 -:
февруари 15, 2010, 14:35:01 »
Ами моето здраве се влоши събота и неделя и снощи ми казаха да си отрия сливиците със нишадър
, Страша гадост, но до сутринта ми бяха поспаднали. Заради здравословното ми състояние, ходих днес на преглед (гинеколожкката ми е приятелка и снея се консултирам) та тя ми каза че на 3 дни закъснение почти е невъзмоожно да се види нещо, ...но видяхме сакчето @}->--Толкова ми домиля. После ходих при личната и ми пуснаха кръвни тестове, и мнооог се притеснявам...дано всичко е наред. На 28 трябва да ходя и да видим дали има нещо в сакчето...Само да ми се оправи това проклето гърло, Иначе и последния тест, който си направих (събота) нямаше ясна втора черта....но резултат е налице. Колкото до болките в корема...ами оказва се при всички ги има и са в различна степен по сила...Това е нещо, което започва като менструална, но после така реже, че чак се присвивам, За тях пия засега нош-па и така нямам търпение да стане 28...Ще пиша и официално ще се преместя в другата темичка, ако даде Господ...Иначе за бебеправенето, ами този месец въобще не си правих тестове за ову, изчислих гор-долу кага трябва и ми се падна на 27 и 28,, а бебеправихме на 26 и 29!?, на 27 и 28, аз се прибирах по никое време от работа и направо си мислех за февруари да бебеправиме....
«
Последна редакция: февруари 15, 2010, 15:41:34 от m_eleva19
»
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]