Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 15:37:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част  (Прочетена 159134 пъти)

rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #210 -: февруари 09, 2010, 11:51:02 »

... имам странно течение, като бяло течение, но с мн лек розов отенък  crazy и корема ме боли все едно ще ми идва, бе странна работа  tease

Не бих се учудила, ако е страничен ефект от дуфастона. Не го мисли и си пий биричката (или там каквото си пиеш), че може скоро да не можеш  blum.
Активен
a_iordanova
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: февруари 09, 2010, 12:10:25 »

Не бих се учудила, ако е страничен ефект от дуфастона. Не го мисли и си пий биричката (или там каквото си пиеш), че може скоро да не можеш  blum.

Фиама, много се радвам за теб и да знаеш, че ти стискам всички палци!

Относно течението, чула съм че е страничен ефект от дуфастона (аз обаче не съм имала когато го пиех). Не се притеснявай за напълняването, да знаеш че това ще ти е най-малкия проблем а и все пак нали за това се бориш следващите 9 месеца да пълнееш на воля. От все сърце ти го пожелавам.....
Сега единственото е да спреш да мислиш и да броиш дните до теста...намери си развлечения и не мисли за това!
Успех! give_rose Bravo good
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: февруари 09, 2010, 12:26:00 »

Милите ми те - стопляте ми душата.... Обещавам да не го мисля и да не се побърквам. Очаквайте включване след 15 дни  pardon

Успех момичетааааааа  blum
« Последна редакция: февруари 09, 2010, 14:40:21 от fiamaa » Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: февруари 09, 2010, 13:56:27 »

Фиама и аз мнооооого силно ще стискам тези дни палци!  give_rose
Иначе при мен единия месец се беше получило от Дуфастона леко течение, може би някъде 2-3 дни.
Много успех и на всички останали!  Good luck   smile
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: февруари 09, 2010, 15:19:13 »

Аз да споделя...при мен стават едни такива странни неща...бях споменала, че ОВУ-то ми беше някъде около 27-29. На 01 започнаха зверски да ме болят гърдите и имам огромен апетит. Казах си , че няма да си правя тестове преди да ми закъснее, но не можах да се стърпя и си  направих   03 и беше отрицателен, сега пък започна да ме боли и корема, но на конвулсии и ужасно силно. Първоначално си помислих, че ще ми идва и то много по-рано и затова, но така съм вече 2-ри ден, а по принцип трябва да ми дойде на 13-ти. И то като стана, като се размърдам и ме свива корема и после пак ме отпуска....Не знам какво е , но ако е Лелката, подозирам, че този месец ще са зверски болки. На някой случвало ли му се е? То нали и от Лелката присвива, но това е сякаш някой ме удря в стомаха....
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: февруари 09, 2010, 15:20:33 »

ако те боли корема ужасно силно по добре иди на лекар.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: февруари 09, 2010, 15:27:12 »

Ами ще почакам няколко дни, защото ходих преди 2 седмици и всичко беше ОК. Ако не ми дойде, че имам причина, а ако ми дойде ще отида след това. А и нямам нито течение, нищо, всичко е нормално...сега се замислям дали не може да е от факта, че този месец местихме офиса и колкото и да се пазех, не успях много добре, защото цялата документация мина през мен и после си и повдигах и тежко та....Сега осъзнавам, че ме боли не както по принцип яйчниците и кръста а по средата ме "свива"
« Последна редакция: февруари 09, 2010, 15:28:44 от m_eleva19 » Активен
Neli_87
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Щастлива майка на прекрасни деца!

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: февруари 09, 2010, 16:10:18 »

m_eleva19,имах същите симптоми,които ти описваш,миналите 2 месеца.Много по-различно от болките в страни при яйчниците,точно свиване по средета на стомаха много ниско.Имах чувството,че някой е бръкнал в стомоха ми и при ставане сякаш стискаше в юмрук всичко.Нямаше нищо различно след това при М.,даже този месец дойде 1 ден по-рано и болките бяха наистина зверски.Надявам се при теб причината за това усещане да е друга!Успех на всички нови момичета в темичката! good
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: февруари 09, 2010, 16:34:31 »

Аз отдавна не съм писала , но ви следя Wink На успелите да ни напуснат ЧЕСТИТООО, а на другите да продължаваме с пълна сила smile
fiamaa, много ти стискам палци и вече си те представям като бременна  tease
m_eleva19, дано болките ти отминат бързо  give_rose

А аз да ви попитам за нещо деликатно: от няколко месеца се боря с гъбички и те се оказаха по - упорити от колкото очаквах... Сега мисля, че ми предстои овулация и подхождам с голям страх - не знам може ли да правим опити или не е добре да забременея докато все още съм болна. Последния път след прилагането на няколко препарата доктора каза, че според него вече няма нищо и само за всеки случай ми направи изследване, но се оказа, че бактерии си има и даже май каза, че са различни видове. Пак се лекувах с вагинални таблетки и сега не знам дали са имали ефект, а чак във вторник съм на лекар и до тогава със сигърност ще ми е минала овулацията  girl_impossible Вие какво ще ме посъветвате?
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #219 -: февруари 09, 2010, 16:38:56 »

Не виждам какво общо имат гъбички или бактерии със забременяването. Според мен много момичета забременяват, докато си имат някаква инфекция или гъбички - женското влагалище е толкова податливо на тези неща, и колкото и да ги третираш, понякога просто се появават - при цялата хигиена, която спазваме. Според мен - без да съм лекар - не се притеснявай и си правете каквото правите съвсем спокойно.

Друг е въпросът, че така се пренася от партньор на партньор...
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: февруари 09, 2010, 16:43:39 »

Права е Розовка, няма за какво да се притесняваш. А за тези гъбички - голяма гад са. Преди време и аз не можех да се отърва- да не казвам голяма дума - но сега съм добре. Благодарение пак на моята лекарка  blum Аз и мъжа ми пиехме по едно хапче, чието действие е 7 дни +  едни вагинални таблети за  3 дни и бяхме 6.

Успех Светла и на теб  Offtopic ти няма ли да идваш на срещата?
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: февруари 09, 2010, 16:57:25 »

И аз знам, че по принцип не пречи едното на другото, само дето както е отбелязано се предава и на партнъора и после и двамата ще трябва да се лекувате, но той може и попринцип да има така че...Аз бих изчакала, но ако са толкова упорити...
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: февруари 09, 2010, 17:45:03 »

Преди да започнем с опитите и аз и мъжа ми се лекувахме от гъбички. Лекарката ни каза, че е хубаво да не правим опити повреме на лечението. Предполагам, че  е свързано с лекарствата, които се приемат не знам. Дано скоро изчезнат тези гадове и при вас  good.

Да ви споделя днес пак си направих тест за ову и какво да видя втората чертичка липсва...дали е нещо дефектен този тест... Вчера втората черта беше много по малко бледа от контролната. Май ще опитам малко по-късно да направя още един, че ми свършиха наличните  smile
Активен
elisa_123
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #223 -: февруари 09, 2010, 20:41:08 »

Привет момичета,

Мене ме е налегнала депресията, бях толкова сигурна, че този месец се е получило чудото, но днес направих поредния тест и пак беше отрицателен (първи ден от цикъла). Интересното е, че имам болки в гърдите, но нищо повече, а по принцип много рядко имам подобни болки преди цикъл и наи-често ако са налични ги усещам само в едната гърда...

Относно проблема с гъбичките и аз съм чувала, че не бива да се бебеправи преди да са излекувани.
Активен
shava
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #224 -: февруари 10, 2010, 09:52:54 »

Здравей те, момичета и  welcome-2 на всички нови бебеправещи и дано не се задържате много в този клуб.
Аз отдавна не съм влизала ама то и няма за какво да ви пиша сега съм решила другата седмица да ходя на доктор да видим как седят нещата, а и евентуално тогава трябва да ми е овулацията та евентуално може да проследим дали се пука този фоликул.

fiamaa,миличка стискам ти палци инсеменацията да е станала и скоро да ни се похвалиш с най чудесната новина.

светле и аз доколкото знам не би трябвало да има проблем с бебеправенето и забременяването и ще ти кажа защо. Ноември месец ходих при доки и имах по силно течение и доки взе проба защото се осъмни , че може да имам гъбички, но каза да изчакаме да видим резултатите, и затова не ми изписа никакви лекарства,а бяха дни около овулация и аз го попитах дали може да продължим с правенето на опити и той каза , че няма проблеми.

Дано да съм помогнала!

Успех на всички момичета!
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: