Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 22:16:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част (Прочетена 158719 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част
«
Отговор #75 -:
януари 15, 2010, 11:03:51 »
Shava недей така да тъжиш всяка жена има по един ановуларен цикъл така че е нормално.Аз бих ти препоръчала паралелно с тестовете да си мериш БТ така ще си сигурна точно кога ти е овулацията, а най-сигурно е на лекар с фоликуметрия,
Розовка
ти е обяснила всичко за нея.
Успех на всички.
Михова
и аз това им казвам ама те не слушат
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #76 -:
януари 15, 2010, 11:59:30 »
Аз искам да кажа нещо тук,според мен,това че мислиш за бебе и го очакваш с нетърпение изобщо не влияе на физиологичните процеси,които протичат в тялото.
Аз съм типичен пример как всеки месец толкова силно се надявах и все не ставаше и още повече се притеснявах от хора,които само ме плашеха с това,че колкото повече мисля,толкова повече няма да стане,е как да не мислиш ми кажете,хем много да го искаш,хем да не мислиш за него,това са глупости според мен.
Точно месецът,в който най-силно се надявах и се упреквах затова,за да не се разочаровам,то точно тогава стана.
Така че момичета,не се чувствайте виновни,че виждате ли затова,че толкова мислите за бебе,то не става.
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #77 -:
януари 15, 2010, 13:44:32 »
Аз не мога да си представя как може да не го мислиш. След като съзнателно не се пазиш, а и все пак се надяваш да стане. Аз съм така също
Гледам, разбира се, да не се вманиачавам и да не прекалявам, (и смятам, че реагирам съвсем нормално на нещата) но не мога да изключа напълно. Ако някой знае рецептата, да я дава
Знам, че това стресира допълнително, а стресът не помага на забременяването, но не виждам как може да се изолира напълно. Мисля, че насочването на вниманието към нещо друго е най-добрият вариант - като си зает с нещо друго, по-малко ти остава време да се тормозиш за това
А също може би като мине много време на бебеправене идва момент, в който вече претръпваш.
Засега мисля да се отдам на по-здравословен начин на живот, заради самата себе си, и заради бебеправенето.
Активен
Neli_87
Ентусиаст
Щастлива майка на прекрасни деца!
«
Отговор #78 -:
януари 15, 2010, 15:31:22 »
Напълно ви подкрепям! *THUMBS*Няма рецепта и не е нормално когато искаш нещо,повече от всичко друго,да не мислиш за него!Заниманията с други неща само до някъде разсейват,защото съзнанието е заето с най-хубавата мечта!Аз също съм на мнение,че когато искаш нещо,трябва да мислиш за него,за да го привлечеш към себе си! ;)Повярвайте ми,всяко нещо,което съм поискала в живота си съм го постигнала така-с много вяра и желание!Така нещата се получават!Като изключим ненужното вманиачаване и тормоз "защо не стана пак",просто няма по-хубави емоции,от тези да очакваш бебчето си! *YAHOO*Така че ВЯРВАЙТЕ СИЛНО и всичко ще се нареди от само себе си!Успех на всички и на теста ДВЕ ЧЕРТИЧКИ!
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #79 -:
януари 15, 2010, 18:09:47 »
Neli_Ivancheva миличка много си права съгласна съм с теб и мога да добавя само да се обичате с половинките и щастието да си гушнеш бебчето ще дойде .
Чесно много ме е страх дали всичко ще е наред но си забраних да го мисля и се надявам че като почнем с опитите то ще стане.
И дано скоро да бъдем щастливи и да сме в други темички .
Активен
galu4ka
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #80 -:
януари 15, 2010, 23:50:55 »
Магито,може би в желанието си да бъда кратка,не съм била ясна.Щеше да бъде достаъчно да поискаш да изясна,без да си жлъчна,че обърквам мамите.
Исках да кажа ,че при твърд 28 дневен период между циклите ми,с продължителност 5-6 дни и двата пъти съм забременяла някъде към 7-8-9 ден от 1-ви ден на последен цикъл.Много по-рано от дата на предвиждана овулация,която би била около 12-13-14 ден.
Това ми беше идеята,а другото ти си го уточнила ,че ОВУ-то може да се мени.
Магито,може би трябваше да обърнеш и внимание,че казвам ''очаквана овулация'' и ''извън дните на овулация''.Това ,което съм имала предвид е ,че не е задължително да забременееш само в дните по изчисленията на очаквана овулация,защото може би точно този месец ОВУ е друг ден или пък както е в редки случаи има и двойна овулация и в рамките на 1 месец може да овулираш два пъти.Затова е уточнението да се прави любов,колкото се може по често ,защото даже и с потвърдена от доки овулация пак може нищо да не стане.
Още веднъж,на всички от цялото си сърце пожелавам бързо забременяване и много щастие.
«
Последна редакция: януари 16, 2010, 00:14:43 от galu4ka
»
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #81 -:
януари 16, 2010, 01:15:59 »
galu4ka, не е необходимо да използваш епитети по адрес на магито. Мисля, че тя доста коректно е коментирала поста ти и трябва да ти кажа, че аз от 2 години и три месеца съм в клуба и само през миналата година имам два спонтанни аборта и съм преживяла какво ли не и безкрайно се изненадах на поста ти. Как можеш да напишеш че си забременяла в дни извън овулация. И за да не си сърдита, че магито е написала за овулацията аз ще ти кажа, че тови ти изречение "Следващият месец вече не го пих и забременях с близнаци
отново извън дните на овулацията
." е смазващо за всичко свързано с физиологията и процеса на забременяване. Какво означава според теб "извън дните на овулацията"? Можеш спокойно да го кажеш, че на следващия месец овулацията ти е била преди дните, в който сте я очаквали и нямаше да се породят спорове и да се стигне до тези постове.
Много съжалявам за това, което си преживяла, но тук има момичета, които от доста време се опитват и все още немогат да изпитат радостта от майчинството. Не говоря за себе си, защото аз в момента така или иначе не правя опити за бебе. От времето, в което съм в тази тема знам какво преживяват момичетата тук и знам, че има такива, които дори спряха да пишат в нея, защото немогат да се похвалят с положителен резултат от опитите си. Има други, които преживяха не е дно и две разочарования като моето, но се подкрепяме и се опитваме да си помагаме с каквото можем. Що се отнася до магито, тя е весел, лъчезарен, позитивен и усмихнат човек и щом е написала поста си трябва да ти кажа, че доста се е ядосала да не казвам, че е яхнала метлата, затова моля те не квалифицирай хората без да ги познаваш.
Извинявам се на модераторите за следващото ми изречение и ще си понеса всички последствия от него, ако ще и да ми бъде наложен бан и поста ми да бъде изтрит, но ме боли за всяко едно момиче и за преживяното от него разочарование.
Моля тези, които са станали вече майки като се опитват да дават кураж на бебеправещите да го правят по начин, който няма да нарани никого, без да ни дават квалификации дали сме жлъчни или не, както и постовете им да бъдат написани така, че да не объркват новите момичета и да им дават грешна информация.
Момичета, пожелавам ви късмет и новата 2010 година да е изпълнена с много
Активен
dodo23
«
Отговор #82 -:
януари 16, 2010, 17:29:03 »
Цитат на: Рени в януари 16, 2010, 01:15:59
Моля тези, които са станали вече майки като се опитват да дават кураж на бебеправещите да го правят по начин, който няма да нарани никого, без да ни дават квалификации дали сме жлъчни или не, както и постовете им да бъдат написани така, че да не объркват новите момичета и да им дават грешна информация.
Рени подкрепям казаното от теб!Нека наричаме нещата с истинските им имена(термини)!
Активен
galu4ka
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #83 -:
януари 16, 2010, 17:35:42 »
Скъпа ,Рени,
ти не ме познаваш и не знаеш какъв човек съм
. И епитет по отношение на Магито не съм използвала,а по отношение на поста и,което са две съвсем различни неща.
И не виждам нищо лошо в това ,ако предполагаш ,че някой се е объркал или изразил неправилно ,вместо да ''яхаш метлата'',първо да го помолиш да уточни.
Единствената цел на поста ми е била да дам кураж и инфо,за моя случай,на всички вас,защото знам през какво минавате всеки месец и колко е тежък неуспеха и в същото време да кажа,не се предавайте.
Това е.
Извинявам се на всички в темата ,ако съм ги наранила ,объркала или дезинформирала,то то е било неумишлено.
Пак пожелавам на всички вас,възможно най-скоро да гушкате най-ценните малки вързопчета.
П.П. Исках да изтрия предните си постове,за да не наранявам никого с нищо,но не се получава,ако някой от вас е модератор моля да го направи и да остави само този.Мерси.
«
Последна редакция: януари 16, 2010, 17:41:24 от galu4ka
»
Активен
Anne
Ентусиаст
Вече Боянови!!!!
«
Отговор #84 -:
януари 17, 2010, 11:04:57 »
Да ви се похваля.............бременна съм
нашето късметче от баницата се сбъдна
През тази седмица ще посетя и чичо доктор и се надявам , че всичко ще е наред, за да се преместя в другата тема....силно стиснати палчета от мене на всички ви и скоро да опразним тази темичка
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #85 -:
януари 17, 2010, 12:10:58 »
Цитат на: Anne в януари 17, 2010, 11:04:57
Да ви се похваля.............бременна съм
нашето късметче от баницата се сбъдна
През тази седмица ще посетя и чичо доктор и се надявам , че всичко ще е наред, за да се преместя в другата тема....силно стиснати палчета от мене на всички ви и скоро да опразним тази темичка
Това е прекрасно...
Стискаме палци всичко да е наред и доки да потвърди щастливата новина
Ех...тези късмети....
Активен
shava
Ентусиаст
«
Отговор #86 -:
януари 18, 2010, 10:01:17 »
Момичета, стискайте палци в събота видях заветните
на овулациятя и вчера с мъжо се потрудихме,дано не сме изпуснали момента в събота и този месец да вземе да стане работата
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #87 -:
януари 18, 2010, 10:14:15 »
4естито нa aне.Пожелaвaм и вси4ко дa е нaред.
шaвa
потрудете се и следвaщите дни,не сaмо съботa
Упех нa вси4ки
Активен
Слънце
Усмихни се!
«
Отговор #88 -:
януари 18, 2010, 10:23:11 »
shava
, хубаво е да се "оползотворят" няколкото дни около ову-то, но пък вие може съвсем да сте улучили, стискам палци да е така
Anne
, дано всичко да е наред и наистина да се преместиш в другата тема, че тази вече има нужда от раздвижване
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #89 -:
януари 18, 2010, 11:02:53 »
Аз се извинявам на засегнатите в спорове не ми се влиза.
Шава, много приятен труд е имало
Анне тихичко честито.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7