Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 09:22:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част  (Прочетена 161304 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: януари 08, 2010, 11:14:30 »

Уууу Вале и с 1 опит става (при нас от много опити накрая такас е получи) ДАЙ Боже , а ПМС си има и при бременност  smile
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: януари 08, 2010, 11:24:16 »

Цитат
а ПМС си има и при бременност 
Тъкмо и аз това щях да кажа( напиша)
Такааа... бях се записала в новата темичка, но някой мод яко е трил sad
При мен ову-то бе около Коледа  Christmas tree и поработихме по въпроса  twohearts, сега ще чакам да не дойде на 12ти и този път сякаш имам чувството , че е станало.В клуба съм толкова отдавна, че вече не помня.Чета всичко и следя историята на всяка една от вас, и знам , че не трябва да се самонавивам, но този път... момичета, стискайте палци
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: януари 08, 2010, 11:26:21 »

Дай Боже да е станало. За ПМС знам, че са еднакви като тези при бременност, но един познат веднъж сподели, как разбрали още преди теста, че съпругата му е бременна. Пръстите на ръцете й били непрекъснато топли. Дали се дължи на леко повишената температура, незнам. Тук вече бъдещите и настоящите мами могат да споделат опит. Има ли нещо вярно. Малко  Offtopic знам, че има друга тема, но на мен специално ми е интересно. Аз все си проверявам моите пръсти, ама те все са си студени. Ама и аз имам проблем с оросяването и крайниците винаги са ми лед, особено зимата.

Т
Такааа... бях се записала в новата темичка, но някой мод яко е трил sad

Да и аз това исках да споделя.
Най-стиснатите палци Валка. Имаш ги. И аз не чакам на 12ти, ама моята ову я изчислих на 31-ви. 
« Последна редакция: януари 08, 2010, 11:29:22 от valia_diva » Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: януари 08, 2010, 11:27:57 »

Вале,Валка стискам ви много силно палци.
Вале мила и с един опит става Wink
Ние изтървахме този месец,но нищо.Сега 4акам да видим кога ще дойде и бум при доки.Дано вси4ко е наред
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: януари 08, 2010, 11:30:29 »

valka27 , като каза 12-ти и ми трепна, защото и аз не чаках 12-ти октомври и ето , че и не дойде. Дано и при теб стане така. Само , че аз имах надежди , защото бъдещия тати ме накара да направя тест още на 7-ми и имаше 2-ра черта. (не казвам да си правиш и ти  )
valia_diva , дано единия опит е в 10-ката , както се казва  Wink
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: януари 08, 2010, 11:30:38 »

Оффф, Вале аз съм слушала какви ли не разбирачи още като заченали и разбрали - може и така да е.
Значи при мен беше вътрешно усещане, въпреки че нямах повод, бях отложила бебеправнето, имахме малко контакти, и навсичкиот отгоре и със стимулация не забременях, ама сега ли.
Чаках си датата за тест, защото кумовете ни бяха на гости и поцял ден обикаляхме из Aлбанията, а аз все се измарях и заспивах в колата - вътрешно е усещането някво такова, на което не се доверяваш- сякаш е скрио надълбоко и не му позволяваш да изплува за да не се разочароваш, чак после си даваш сметка че си усещал, така че на този етап, когато незнаеш е трудно да различиш всякакви подсказки.
Мисля, че добре го обясних  good
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #36 -: януари 08, 2010, 11:44:29 »

natashka82, аз пих Утрогестан сутрин по едно и вечер две влагалищно по предписание на док, а течението беше към 9-та седмица и беше кафеникаво. Слава Богу, всичко е наред! Дано и при теб се развият положително нещата и се радваш на прекрасна бременност!
valka27, стискам ти много силни палци!!!!

За симптомите - при мен основно гърдите издаваха и аз поне по тях разбрах, че се е случило. Боляха ме много, а и зърната също издават, цвета им потъмня малко.

Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: януари 08, 2010, 11:48:30 »

smile Ами то и нашата работа стана от един път, колкото и да е странно дори без тестове за овулация и мерене на температура. Просто казах на мъжо "сега" и той взе, че ме послуша и айдеееее, знам си точната дата на зачеване smile Той милия беше сигурен, и ми викаше"Ще видиш, че си бременна", а на мен не ми се вярваше хич, ама...ето сега give_rose
Иначе симптомите си ми бяха същите като преди цикъл
Активен
shava
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #38 -: януари 08, 2010, 11:54:35 »

Valka27, както казват хората когато не го очакваш тогава ще дойде бебчо това че сте направили един опит не знач че не е станала работата. Стискам ти палци пожелавам ти го от все сърце.
Аз ще почвам с тестовете за овулация от 11 ти , дано този път стане.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: януари 08, 2010, 12:03:04 »

Момичета, благодаря ви от все сърце
leni_beni_ аз понеже от 2дни съм си втълпила вече, че нали... и днес направих тест, абе като няква луда, много добре знам, че е рано и дори и да съм бременна вероятността да засече е минимална, и естествено бе отрицателен, обаче като още по-луда се самонавивам и си викам "естествено, че няма да засече, но след 3 дни... ще не ще...  beating ще има  PREGQ... казвам ви луда рабоотта.
А относно ПМС, ми аз нямам такива болки, или поне много рядко се появяват, така, че... иначе усещам напрежение в гърдите, болки в кръста, на моменти болки в яйчниците и страааашен глад
Еййййй.... олях се... спирам вече
valia_diva последните 2 месеца тестовете ми са положителни 10-11ден, защо толкова рано незнам pardon
shava, опитът не беше само един blush
« Последна редакция: януари 08, 2010, 12:05:30 от valka27 » Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: януари 08, 2010, 12:15:12 »

Хвърляш ме в размисли Валка, той моя мъж като все пътува, да взема аз пак тестове, ама нали все си казвам, че ще го раздавам по-спокойно и няма да следя вече нищо. Много знам и аз кога ми е ову  nea аз така си мисля, че като ми е 28-29 дни та трябва да е посредата някъде. Опитвам се да не си вкарвам никакви мухи, та дано взема да се успокоя тотално, че нали това му е цаката. Сега сигурно наприказвах куп щуротии, ама всеки път нещо май много се обърквам. Ту искам тестове, ту ги отхвърлям, ту си казвам "Споко", ту започвам да мисля щуротии. Чак не мога да се позная как непрекъснато си променям нагласите. Това нормално ли е при бебеправищите или аз изперквам.  pleasantry  Ама хич недейте да ми се смеете, ама на мен ми е много странно, не мога да се позная ви казвам.
Активен
natashka82
Ентусиаст
**
Публикации: 55

обичам Влади като мед

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: януари 08, 2010, 12:21:12 »

И аз разбрах по предменструалния синдром, които не си отива и по гърдите и особено по зърната, по-твърди и големи стават.
А относно за бебеправенето иаз постоянно си казвах - ще правя тест, не по-късно ще правя, после пак искам веднага и пак се отказвам. колкото и да опитваш да запазиш самообладание е трудно. Само гледаи да не психираш мъжа си, че понякога те са още по-лабилни. Успех!
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: януари 08, 2010, 12:21:59 »

valia_diva , и аз не съм си засичала ову-то. Реших си че на еди  си кой ден ми е и тогава  pardon . То пък взех че съм улучила. Не съм си и мислела че толкова бързо ще стане , тъй като имам здравословни проблеми .
Не си мисли , че изперкваш , споко  Wink
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: януари 08, 2010, 12:28:50 »

valia_diva, не изперкваш спокооо, или поне не в моите очи blush.Ние бебеправим от 2 години и 2месеца, за този период през какво ли не минах, на моменти и аз изперквамя но какво пък всеки си е на моменти tease
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #44 -: януари 08, 2010, 12:45:37 »

ей Валка и аз ти стискам палци  give_rose
аз си мислех, че ще разбера веднага и се следях през последните 8 месеца/от колкото всъщност бебеправим/ и всеки месец имах усещането, че е станало но то все не ставаше, и  точно когато се готвех за предстоящата лелка/нямах никакви по-различни симптоми от ПМС/,тя не дойде yahoo, така че не губете надежда, стискам палци и на другите момичета в темичката@}->--
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: