Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 00:04:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част (Прочетена 158778 пъти)
krisipisi
Ентусиаст
Любовта ще спаси света,обичайте се!
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част
«
Отговор #375 -:
февруари 26, 2010, 10:37:16 »
Момичета искам да ви попита при вас наруши ,ли се месечния цикъл от както бебеправите,т.е. по-рано,ли или по късно ви идва?
Защото при мен от както правим опити при редовен преди това цикъл точно на датата,сега или закъснява,без да има резултат от бебе или идва с три дена по-рано!
Този месец ми дойде точно с три дена по-рано и имам и съсиреци
,незнам дали това нее опасно въпреки че съм ходила на лекар!
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #376 -:
февруари 26, 2010, 11:05:02 »
krisipisi
, аз също се чувствах по-различно след като почнахме да бебеправим. Не мога да кажа за цикъла дали имаше изменение във времето , тъй като на 2-рия месец се получи, но си спомням , първия цикъл след като започнахме беше по странно
Активен
shava
Ентусиаст
«
Отговор #377 -:
февруари 26, 2010, 13:23:38 »
Момичета, да си споделя и аз имам същото наблюдения от както бебеправим започнаха да се разместват датичките на МЦ,не редовно до сега се е случвало два пъти, защото и при мен лелката идваше винаги точно на датичката може да има нещо а може и gostenka както казва всичко да е на психическа основа защото почваме да си мислим дали е станало дали не.
krisipisi за също имам съсиреци от време на време така ,че мисля че е нормано.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #378 -:
февруари 26, 2010, 13:52:00 »
Крисиписи
, съсиреците са съвсем нормално нещо по време на М. и наистина се учудвам, че за първи път имаш. По-склонна съм да вярвам, че за първи път им обръщаш внимание, макар според мен да е трудно да не ги забележиш.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #379 -:
февруари 26, 2010, 13:59:28 »
Наистина нещата са на психичекса основа.Аз с супер редовен цикъл и с абсолютно еднакви признаци при ПМС бях психясала.То не беше болки в гърдите, пък и ми закъсняваше, гадеше ми се
всякакви глупости на търкалета.Само психясах още по-вече.В един момент след поредния цикъл и рев от моя страна и поглед пълен с недуомение от страна на мъжът ми реших, че така до никъде няма да стигнем.Просто престанах да следя каквото и да е, нито овулация нито БТ нищо поне да си правим секс като хората.
А и както казва Гостенка аз съсиреци си имам всеки цикъл, за мен това е повече от нормално, така че не се шашкай
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #380 -:
февруари 26, 2010, 14:06:34 »
Цитат на: магито в февруари 26, 2010, 13:59:28
Наистина нещата са на психичекса основа.Аз с супер редовен цикъл и с абсолютно еднакви признаци при ПМС бях психясала.То не беше болки в гърдите, пък и ми закъсняваше, гадеше ми се
всякакви глупости на търкалета.Само психясах още по-вече.В един момент след поредния цикъл и рев от моя страна и поглед пълен с недуомение от страна на мъжът ми реших, че така до никъде няма да стигнем.Просто престанах да следя каквото и да е, нито овулация нито БТ нищо поне да си правим секс като хората.
А и както казва Гостенка аз съсиреци си имам всеки цикъл, за мен това е повече от нормално, така че не се шашкай
Все едно аз съм го написала това... толкова познато и еднакво, че и ние вече нищо не следим..Но лошото е, че пак не се получава.. Този месец пак големи надежди ама да видим ще стане ясно на 3-ти март.
Успех на всички трудещи се
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #381 -:
февруари 26, 2010, 14:09:46 »
Малко
че Армани ме подсети
Едни познат ни пита айде какво става няма ли да имате бебе скоро и аз най-сериозно му отговарям, Абе мъчим се ама то не ще да става.Човека ме погледа погледа и накрая ми каза абе то голяма мъка ще да е
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #382 -:
февруари 26, 2010, 14:43:26 »
Ами и аз да си кажа, че вече официално се местя в другата темичка...днес ходихме и му видяхме сърчицето...таткото каза, че приличало на октоподче
...очаквам всички ви там, че темичката ни е мнооого празна
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #383 -:
февруари 26, 2010, 14:57:40 »
Да и аз мислех,че ще стане веднага , ама то не било така.Голям труд трябва да се хвърли
.Милото постоянно върви след мен и вика "айде едно витаминче за бебеправещата, айде еди какво си за бебеправещата" общо взето сме голям смях >Вчера даже се опитахме да правим любов на Barry White ама мене като ме напъна
Вие как сте като бебеправите съсредоточавате ли се вие и мъжът ви или просто си правите любов?
Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти преглеждаше тази тема.
m_eleva19- много се раздвам за приятните емоции, които сте изживяли днеска, пожелавам и на нас бъдещите мами да ни споходи така радост в най- скоро време
,
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #384 -:
февруари 26, 2010, 15:10:42 »
krisipisi , и аз винаги съм си имала съсиреци, по-скоро както каза gostenka_82 не си им обръщала внимание. Иначе мисля, че е нормално в някаква степен да се променят нещата след като се започне с бебеправенето. Най-малкото че много повече започваме да обръщаме внимание на тялото си и признаците, които ни издава.
Аз продължавам да си меря БТ и да си правя тестове за ОВУ, защото го правя сериозно от 2 месеца. Преди това или пропусках или забравях и така и не ми се получаваха нормални графики. Сега вече успях да я засека и ми е малко по-спокойно. Но определено вече не го мисля толкова като преди и не си мисля, че всяко неразположение е защото съм бременна. Гледам да не ми е постоянно в главата и да не се пренавивам, както правех първите месеци и сега се чувствам много по-добре. Не че желанието ми да имаме дете е намаляло, напротив. И аз се разочаровам всеки път като видя, че ми идва, но се опитвам да съм оптимист, доколкото мога.
Иначе днес ходих на контролен преглед, за да провери лекаря дали ми се е махнала раничката. Преди изветно време май го обсъждахме този въпрос. Преди 2 месеца успях да си намеря Solcogyn и за мое щастие раничката вече се е махнала.
Късмет на всички и гледайте по-ведро на нещата, идва пролет все пак!
Кardigansder, много ме разсмя. Ами просто си правим любов. Даже смея да твърдя, че при мен сега има повече желание от преди.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #385 -:
февруари 26, 2010, 17:26:45 »
Здравейте!
По отношение на факта, че цикълът се разстройва от както започнахме да правим бебе исках да кажа, че определено е така. Първия месец се бях пренавила страшно много - бях обедена, че се е получило и започнах да ходя леко по - разкрачена, все едно крепя корема, бях се подула и какво ли още не и накрая като ми дойде не исках да повярвам... По психология четох наскоро, за откритието на един учен за влиянието на стреса върхъ железите с вътрешна секреция и хормоните - ами огромно е. Без да искаме от вълненеи и надежди си причиняваме много от проблемите за съжаление. Даже и положителни емоции са източник на неимоверен стрес и на промени в цикъла - още от майка ми знам, че когато се вълнуваше за заминаването на брат ми в казармата и закъсняваше или когато предстоеше сватбата на братовчедка ми и дойде 1 седмица по - рано... това са нормални неща. На мен коренно ми се променя цикъла като реша да пазя диета - 2 дни да не ям и ми закъснява с 2 дни... Сега си мисля само как да се успокоя и да релаксирам повече и да не си вкрарвам филми за здравословни проблеми и... въобще се опитвам не да не мисля за това а да не се вълнувам мног, защото явно ми пречи
Успех и на вас и спокойствие!
Активен
krisipisi
Ентусиаст
Любовта ще спаси света,обичайте се!
«
Отговор #386 -:
февруари 27, 2010, 09:18:33 »
Благодаря за отговорите момичета
Относно
Цитат на: магито в февруари 26, 2010, 14:09:46
Малко
че Армани ме подсети
Едни познат ни пита айде какво става няма ли да имате бебе скоро и аз най-сериозно му отговарям, Абе мъчим се ама то не ще да става.Човека ме погледа погледа и накрая ми каза абе то голяма мъка ще да е
Относно тези питания,Маги мен ужасно много ме дразнят защото куцо и съкато се изреди да ме пита дали съм бременна и дали сме "правили"бебе! Толкова досадни хора!
Активен
shava
Ентусиаст
«
Отговор #387 -:
февруари 27, 2010, 14:39:32 »
krisipisi, да ти кажа и при нас е така , даже като казахме че ще се женим всеки почна да пита да не си бременна, след като мина сватбата почнаха айде вече ви е време какво са мотаете, и аз всеки път обяснявам че като му дойде времето тогава.
Явно при всички ни е така.
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #388 -:
февруари 27, 2010, 15:10:48 »
Момичета, и аз да прибавя още едно мнение към
ви. А питате ли ме мен като скоро ще станат три години откакто сме женени и все това ме питат. Дори веднъж една позната ме видя в кабинета на лекаря ми и веднага пуснала, че съм бременна. И вече всички ме гледат кога ще започне да ми расте корема. Така, че е съвсем нормално.
Криси, относно съсиреците, мила, и преди ги е имало просто не си им обръщала чак такова внимание, затова сега се притесняваш.
Аз сега отивам на лекар, че откакто не съм в Клуба цикъла ми се побърка. Вече е на 35-40-45 дни. Шантава работа. А мисля напролет вече да се завръщам тук. Все пак ще стане горе-долу година след аборта и мисля, че му е време да започнем пак с оптите. Ама преди това трябва да видим какво прецака нещата с иначе точния ми цикъл. Да ми стискате палци!
«
Последна редакция: февруари 27, 2010, 21:05:01 от Рени
»
Активен
shava
Ентусиаст
«
Отговор #389 -:
февруари 27, 2010, 15:52:47 »
Ренка, стискам ти палци ще видиш , че всичко е наред чакаме те да дадеш отчет.
Аз да се отчета , че и този месец оставам в клубчето защото лелката ми дойде днес
, нищо идва пролет така че с милото ще се потрудим
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28