Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 29, 2024, 12:11:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част (Прочетена 92529 пъти)
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
Отг: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4
«
Отговор #285 -:
февруари 08, 2010, 23:15:44 »
Цитат на: tasty в февруари 08, 2010, 20:34:42
ами много си харесвам линийката от сватбата, а когато се опитах да си сложа втора линийка ми каза, че не може, термина ми е 7 март иначе
т.е вече официално съм в 9 тия месец от няколко дни
Лелеееее...ами то не останало, направо ще си осиротее темичката, то това хубаво де
И ние днес посетихме докторското тяло
Малката буба, доста е дръпнала този път..
.Последният път на 22 януари беше 1500 гр., а сега към 2300....
направо както се готвехме да я доглеждаме в кувиоз...а то взе, че ни изненада....направо ще вземе човек да стане, тази малката
Казаха ми, че имам зряла плацента...
*crazy*каквото и да означава това, но сега като чета....май няма да стигнем до термин
офффффффффффф все да има за какво да се притесняваш
И от днес съм официално болнични..не че не бях и на работа де...ама то в къщи стои ли се...
«
Последна редакция: февруари 08, 2010, 23:55:30 от pleasure
»
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #286 -:
февруари 08, 2010, 23:41:15 »
pleasure
, не се притеснявай, той бебчо си знае работата, споко, аз имам приятелка със зряла плацента си роди на термина, но се ходи на тонове за да го слушкат как е бебчо и как се чувства, няма страшно
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #287 -:
февруари 09, 2010, 00:05:50 »
Зойче
, много се радвам, че душичката ти е порастнала толкова много!!!
Няма да се притесняваш, малко остана, пък и знаеш, че дори и да не изкараш до термин бебка ще е достатъчно голяма и силна. Кажи сега ти как се чувстваш!
Гушки от мен!
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #288 -:
февруари 09, 2010, 16:41:31 »
pleasure-че
, какви хубави новини ни носиш!
Браво на малката бебонка и все така да си расте мъничето.
А ти недей така да си мислиш, че няма да си дочакате термина, тя буба си знае работата. И сега какво вече официално у дома, а?
Ще имаш време за покупки и почивка.
tasty
, честит ти 9 месец официално..леле ама наистина опустява тази темичка. Което значи, че ще трябва нови мами да я запълват.
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #289 -:
февруари 09, 2010, 22:40:14 »
Цитат на: ellie_bellie в февруари 09, 2010, 00:05:50
Кажи сега ти как се чувстваш!
Ами след, хубавата вест за наддаването на беболина, някак си почти се окрилих. То от декември насам, само притеснения с плаценти, кръвпотоци и каквото там се сетиш. Направо ми падна воденичен камък от шията. Тя се е хванала за "зелено" така че.....абе всичко ще бъде наред
Аз съм супер, чувствам се много добре жизнена и енергична. Още не мога да повярвам, че дойде време да почивам
Понеже вчера ходих за да може да се преразпределят делата м/у колегите ми и накрая на деня бяха едни пожелания, подаръци.. *INLOVE*беше много мило и затрогващо.Лично ми се обадиха всички шефове, да ми пожелаят леко и безпроблемно, което беше изненадващо уважително за мен
Днес първият официален ден на нищо неправене, ходих на
http://mallofsofia.com/BG/pregnat0110.html
смея да кажа, че беше интересно, не че ми беше сууууупер полезно, но аз ей така да взема малко по малко да се настройвам вече на по-бебешка вълна, че то не останаааааааааа
Сега се надявам, малко да се постопи снега, че от вчера имаме около 30 см. нов сняг...и малко е трудно да се обикаля в това време, а трябва лека полека да вземаме вече нещица
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #290 -:
февруари 10, 2010, 11:56:51 »
Момичета помагайте с педиатър, направо се побърках. видях се с една ама нещо незнам Първо каза че направления дава само по нейна преценска и не дава по желание на майката. Бебето се гледа само по нейни указания без своеволия, маже се само със зехтин и се мие само с вода, което ми се стори странно защото като се е наакало само с вода какво ще измиеш. Каза че работи след 2 ч защото до обяд учи втора специалност, много я препоръчаха, че е много начетена. След 19 ч и събота и неделя си изключва телефона и работи с мед. центрове Превент и по спешност се ходи в тях. Ако изпишат бебето в събота тя не отговаря така че ще дойде чак в понеделник. Много е сложна тази работа с педиатрите, сега се връщам от среща с втори педиатър където вече нещата ескалираха. Аз ли попадам само на идиоти или аз имам някакви ненормални изисквания. Тази ми обясни, че всъщност въобще не съм наясно и педиатър трябва да посети детето до 72 часа а не до 24 часа и че съм много в грешка. Че затова били тези центрове за бърза помощ и те не били длъжни да си държат включени телефоните вечер и събота и неделя затова сключвали договор с тях и аз откачих попитах я като е полагала хипократова клетва част от нея била ли е вечер няма да работя и събота и неделя също и че въобще не е вярно това че трябва да дойдат до 72 часа и казах, че като иска работното и време да приключва в 5 да стане продавачка. Каза че точно поради тази причина не си дава GSM за да не я безпокоят пациенти във времето, в което има право да почива и дава само градския телефон в кабинета. Ще взривя някой честно казано. Всичките са уж много добри лекари. Явно моите представи за лекар са объркани.
Активен
Дидка
Професор
«
Отговор #291 -:
февруари 10, 2010, 12:10:31 »
Абе аз да попитам нещо ми се губи
ivaiva
от много време не е влизала
някой има ли си напредстава какво става с нея?
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #292 -:
февруари 10, 2010, 12:34:13 »
tasty ти от къде си? Не може да има само 2 педиатри. Търси мила има и такива нормални, които се отзовават и в почивните дни.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #293 -:
февруари 10, 2010, 13:13:44 »
от най голямата София
просто досега търсих в нашия район
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #294 -:
февруари 10, 2010, 13:56:08 »
tasty
, в кой район живееш? Моя личен лекар е педиатър и идват много мами с деца при него, намира се в Стрелбище. Аз много си го харесвам и бих искала него да избера, но тъй като не живеем вече в този район, а в Младост, ще пада голям път до там и за сега не ми се мисли. Във Вита има един д-р Масларски, който също много хвалят. Докато чаках там за друг спец-т, го видях как си посреща дечицата, ми той е педиатър мечта
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #295 -:
февруари 10, 2010, 16:59:54 »
ами ние живеем в Надежда, но си уговорих среща с една докторка точно в Стрелбище утре пък да видим, по телефона звучеше много мила
Активен
Mrs.™
«
Отговор #296 -:
февруари 10, 2010, 18:56:23 »
Tasty,
за Надежда мога да ти препоръчам от 8-ма поликлиника
д-р Петкова
,не знам по какви методи се води относно бебета,но мен ме лекува,лекувала е инцидентно няколко пъти и братовчедка ми(а и цялото семейство) и смея да кажа,че съм много доволна от нея,
дори съм решила независимо от това в кой квартал ще живея тя да лекува и евентуално живот и здраве и моите деца-толкова съм доволна от нея-вече 20 и кусур години ме лекува.
Телефона си го вдига по всяко време и никога не съм имала проблем с направления/болнични и тем подобни.
Активен
kali_gali
«
Отговор #297 -:
февруари 13, 2010, 12:11:27 »
Тейсти,много ми беше забавно докато четох написаното от теб,въпреки че на теб едва ли ти е било весело.Да ти кажа идеален вариант няма.Дори и на частно да отидеш пак няма да е перфектно.Търси педиатър,който да си разбира от работата,то ва е най-важното,а другите неща се нареждат.На моите деца педатърката е много добра,но си има други кусури.На адрес ходи ако ще се мре,не си вдига телефона след работно време-въобще както всички.Аз обаче прецених,че по-добре да не ходи на адрес,но като ми трябва да разчитам че знае какво прави и че си разбира от работата,защото обратния вариант да ми идва и денем и нощем ама да гледа като паднал от Марс е по-зле.Нашата поне за идване при бебе няма проблеми.И за каката и сега за Тео дойде веднага.Дори за каката искаше мъжа ми да я вземе,а сега каза няма нужда сама ще си дойда.Е тя живее на две преки от нас де.Дойде каза ми всичко и каза че другата седмица пак ще дойде.Аз и дадох 10 лв но и да не бях дала щеше да дойде щом е за бебе.Но като поотраснеме забрави да дойде.Но пък за сметка на това изцяло разчитам на нея.Разбира си от работата,не е фен на антибитиците и приема хомеопатията.Млада е,много учи и чете и ходи по разни семинари и други неща за да е в крак с новодтите.
Та мисълта ми е търси специалист,а за другото няма да намериш идеален вариант.
Активен
rosit@
«
Отговор #298 -:
февруари 15, 2010, 11:52:57 »
Заповядайте в темичката на още една скорошна мама!
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,24092.0.html
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #299 -:
февруари 15, 2010, 17:34:38 »
Цитат на: rosit@ в февруари 15, 2010, 11:52:57
Заповядайте в темичката на още една скорошна мама!
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,24092.0.html
Оххххооооооо то тая мама съм била аз бе.....
Еми ще заповядам, къде ще ходя...
Роси..благодаря за оказаното внимание...
въпреки, че сега Кали ако те хванееее....голям бой ще падне(еееее шегувам се де
), тя милата от една седмица мисли варианти за заглавие
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21