Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 12:05:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част  (Прочетена 92526 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: февруари 08, 2010, 23:15:44 »

ами много си харесвам линийката от сватбата, а когато се опитах да си сложа втора линийка ми каза, че не може, термина ми е 7 март иначе smile т.е вече официално съм в 9 тия месец от няколко дни smile
Лелеееее...ами то не останало, направо ще си осиротее темичката, то това хубаво де heart heart
И ние днес посетихме докторското тяло tease Малката буба, доста е дръпнала този път.. danceg Yes danceg Yes.Последният път на 22 януари беше 1500 гр., а сега към 2300.... Oh my ... Oh my ... Oh my ... направо както се готвехме  да я доглеждаме в кувиоз...а то взе, че ни изненада....направо ще вземе човек да стане, тази малката blum
Казаха ми, че имам зряла плацента... crazy *crazy*каквото и да означава това, но сега като чета....май няма да стигнем до термин girl_impossible офффффффффффф все да има за какво да се притесняваш
И от днес съм официално болнични..не че не бях и на работа де...ама то в къщи стои ли се... crazy
« Последна редакция: февруари 08, 2010, 23:55:30 от pleasure » Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: февруари 08, 2010, 23:41:15 »

pleasure , не се притеснявай, той бебчо си знае работата, споко, аз имам приятелка със зряла плацента си роди на термина, но се ходи на тонове за да го слушкат как е бебчо и как се чувства, няма страшно smile
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: февруари 09, 2010, 00:05:50 »

Зойче, много се радвам, че душичката ти е порастнала толкова много!!!  yahoo yahoo yahoo
Няма да се притесняваш, малко остана, пък и знаеш, че дори и да не изкараш до термин бебка ще е достатъчно голяма и силна. Кажи сега ти как се чувстваш!
Гушки от мен!  heart
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: февруари 09, 2010, 16:41:31 »

pleasure-че, какви хубави новини ни носиш! Bravo Браво на малката бебонка и все така да си расте мъничето.  give_rose А ти недей така да си мислиш, че няма да си дочакате термина, тя буба си знае работата. И сега какво вече официално у дома, а?  tease Ще имаш време за покупки и почивка.  blum

tasty, честит ти 9 месец официално..леле ама наистина опустява тази темичка. Което значи, че ще трябва нови мами да я запълват.  good

Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: февруари 09, 2010, 22:40:14 »

Кажи сега ти как се чувстваш!
Ами след, хубавата вест за наддаването на беболина, някак си почти се окрилих. То от декември насам, само притеснения с плаценти, кръвпотоци и каквото там се сетиш. Направо ми падна воденичен камък от шията. Тя се е хванала за "зелено" така че.....абе всичко ще бъде наред yahoo yahoo
Аз съм супер, чувствам се много добре жизнена и енергична. Още не мога да повярвам, че дойде време да почивам Girl_hide Понеже вчера ходих за да може да се преразпределят делата м/у колегите ми и накрая на деня бяха едни пожелания, подаръци.. *INLOVE*беше много мило и затрогващо.Лично ми се обадиха всички шефове, да ми пожелаят леко и безпроблемно, което беше изненадващо уважително за мен girl_wink
Днес първият официален ден на нищо неправене, ходих на http://mallofsofia.com/BG/pregnat0110.html
смея да кажа, че беше интересно, не че ми беше сууууупер полезно, но аз ей така да взема малко по малко да се настройвам вече на по-бебешка вълна, че то не останаааааааааа blum Wink blum
Сега се надявам, малко да се постопи снега, че от вчера имаме около 30 см. нов сняг...и малко е трудно да се обикаля в това време, а трябва лека полека да вземаме вече нещица  Eeager
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: февруари 10, 2010, 11:56:51 »

Момичета помагайте с педиатър, направо се побърках. видях се с една ама нещо незнам Първо каза че направления дава само по нейна преценска и не дава по желание на майката. Бебето се гледа само по нейни указания без своеволия, маже се само със зехтин и се мие само с вода, което ми се стори странно защото като се е наакало само с вода какво ще измиеш. Каза че работи след 2 ч защото до обяд учи втора специалност, много я препоръчаха, че е много начетена. След 19 ч и събота и неделя си изключва телефона и работи с мед. центрове Превент и по спешност се ходи в тях. Ако изпишат бебето в събота тя не отговаря така че ще дойде чак в понеделник. Много е сложна тази работа с педиатрите, сега се връщам от среща с втори педиатър където вече нещата ескалираха. Аз ли попадам само на идиоти или аз имам някакви ненормални изисквания. Тази ми обясни, че всъщност въобще не съм наясно и педиатър трябва да посети детето до 72 часа а не до 24 часа и че съм много в грешка. Че затова били тези центрове за бърза помощ и те не били длъжни да си държат включени телефоните вечер и събота и неделя затова сключвали договор с тях и аз откачих попитах я като е полагала хипократова клетва част от нея била ли е вечер няма да работя и събота и неделя също и че въобще не е вярно това че трябва да дойдат до 72 часа и казах, че като иска работното и време да приключва в 5 да стане продавачка. Каза че точно поради тази причина не си дава GSM за да не я безпокоят пациенти във времето, в което има право да почива и дава само градския телефон в кабинета. Ще взривя някой честно казано. Всичките са уж много добри лекари. Явно моите представи за лекар са объркани.
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: февруари 10, 2010, 12:10:31 »

Абе аз да попитам нещо ми се губи ivaiva от много време не е влизала  crazy някой има ли си напредстава какво става с нея?
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: февруари 10, 2010, 12:34:13 »

tasty ти от къде си? Не може да има само 2 педиатри. Търси мила има и такива нормални, които се отзовават и в почивните дни.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: февруари 10, 2010, 13:13:44 »

от най голямата София  diablo просто досега търсих в нашия район
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #294 -: февруари 10, 2010, 13:56:08 »

tasty, в кой район живееш? Моя личен лекар е педиатър и идват много мами с деца при него, намира се в Стрелбище. Аз много си го харесвам и бих искала него да избера, но тъй като не живеем вече в този район, а в Младост, ще пада голям път до там и за сега не ми се мисли. Във Вита има един д-р Масларски, който също много хвалят. Докато чаках там за друг спец-т, го видях как си посреща дечицата, ми той е педиатър мечта  Wink 
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: февруари 10, 2010, 16:59:54 »

ами ние живеем в Надежда, но си уговорих среща с една докторка точно в Стрелбище утре пък да видим, по телефона звучеше много мила
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: февруари 10, 2010, 18:56:23 »

Tasty,за Надежда мога да ти препоръчам от 8-ма поликлиника д-р Петкова,не знам по какви методи се води относно бебета,но мен ме лекува,лекувала е инцидентно няколко пъти и братовчедка ми(а и цялото семейство) и смея да кажа,че съм много доволна от нея,дори съм решила независимо от това в кой квартал ще живея тя да лекува и евентуално живот и здраве и моите деца-толкова съм доволна от нея-вече 20 и кусур години ме лекува. Телефона си го вдига по всяко време и никога не съм имала проблем с направления/болнични и тем подобни.
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: февруари 13, 2010, 12:11:27 »

Тейсти,много ми беше забавно докато четох написаното от теб,въпреки че на теб едва ли ти е било весело.Да ти кажа идеален вариант няма.Дори и на частно да отидеш пак няма да е перфектно.Търси педиатър,който да си разбира от работата,то ва е най-важното,а другите неща се нареждат.На моите деца педатърката е много добра,но си има други кусури.На адрес ходи ако ще се мре,не си вдига телефона след работно време-въобще както всички.Аз обаче прецених,че по-добре да не ходи на адрес,но като ми трябва да разчитам че знае какво прави и че си разбира от работата,защото обратния вариант да ми идва и денем и нощем ама да гледа като паднал от Марс е по-зле.Нашата поне за идване при бебе няма проблеми.И за каката и сега за Тео дойде веднага.Дори за каката искаше мъжа ми да я вземе,а сега каза няма нужда сама ще си дойда.Е тя живее на две преки от нас де.Дойде каза ми всичко и каза че другата седмица пак ще дойде.Аз и дадох 10 лв но и да не бях дала щеше да дойде щом е за бебе.Но като поотраснеме забрави да дойде.Но пък за сметка на това изцяло разчитам на нея.Разбира си от работата,не е фен на антибитиците и приема хомеопатията.Млада е,много учи и чете и ходи по разни семинари и други неща за да е в крак с новодтите.
Та мисълта ми е търси специалист,а за другото няма да намериш идеален вариант.
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: февруари 15, 2010, 11:52:57 »

Заповядайте в темичката на още една скорошна мама! give_rose
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,24092.0.html
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: февруари 15, 2010, 17:34:38 »

Заповядайте в темичката на още една скорошна мама! give_rose
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,24092.0.html
Оххххооооооо то тая мама съм била аз бе..... sarcastic sarcastic sarcastic
Еми ще заповядам, къде ще ходя... tease
Роси..благодаря за оказаното внимание... give_rose give_rose give_rose въпреки, че сега Кали ако те хванееее....голям бой ще падне(еееее шегувам се де pardon ), тя милата от една седмица мисли варианти за заглавие Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: