Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 12:02:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част  (Прочетена 92525 пъти)

kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: декември 11, 2009, 12:04:00 »

Плежър,а докторката ли те прати на тази фетална и при кого те прати?
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #31 -: декември 11, 2009, 12:07:00 »

здр и от мен аз днес съм с контракции от 09:30 на 3-4 мин.и ме държат по 1 минута.говорих с доктора и той ми каза да изпия още 3 таблетки Магнерич и следобед на преглед да видим дали има разкритие и дали шийката ми се е скасила.каза също,че не е страшно ако родя сега защото плода бил зрял и вече не било страшно както беше преди.пък ако успеем да го задържим с хапчета успеем ако не ще си имаме бебе по рано.ох мене мн ме е страх
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: декември 11, 2009, 12:13:20 »

Плежър,а докторката ли те прати на тази фетална и при кого те прати?
Кали, да докторката ме прати на тази ехокардиография..явно е искала да провери нещо pardon(което се потвърди според мен shok...ама не се самонавивам де) При доц. Томова ходих. Ти нали също при нея си ходила?
Sl1ncata, само спокойно и прави каквото ти е казал доктора, той знае по добре от всички съвети във форума.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #33 -: декември 11, 2009, 12:28:30 »

Рубин аз познавам няколко момичета, които са също с ниска плацента и с повече почивка и вземане на лекарства всичо при тях е наред- така ще бъде и при теб  good Ти само си лежи и пий каквото са ти изписали и ще видиш, че нещата ще се оправят- това е решението при твоя проблем, повечко лежане и почивка  smile
sl1ncata дано с хапчетата успееш да устискаш още малко мила - но и да тръгне да се ражда всичко ще е наред ! Бебчето е достатъчно голямо и развито вече, а и щом доки ти казва, да не се тревожиш затова значи е така ! Ние ти стискаме палци всичко да се развие по най- благоприятния възможен начин  smile
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #34 -: декември 11, 2009, 12:57:24 »

sl1ncata стискам силно палци всичко да е наред и ако случайно тръгнеш да раждаш по-рано дано да е леко и безпроблемно good
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #35 -: декември 11, 2009, 13:16:30 »

Блаодаря ви veselyshko, pleasure ,Gergancheto!
Лежа си и гледам по спокойно вече!
Но ако се повтори аз самата ще пожелая да отида в болница,за да съм си по спокойна!
sl1ncata ,аз не съм много компетентна от другите или от теб самата,затова искам само да ти кажа да бъдеш спокойна и да вярваш че всичко ще е наред!Щом и бебо вече е почти готов!
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: декември 11, 2009, 13:30:09 »

sl1ncata,имаш и моята подкрепа,моят термин е само два дни след теб и мога добре да си представя как се чувстваш с мисълта за раждане сега,но страхът е нещо нормално,важно е въпреки него да си уверена,че ще се справиш  *THUMBS*Стискам палци да потраете още малко girl_wink
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: декември 11, 2009, 14:34:02 »

sl1ncata стискам палци все пак да си постои бебо още на топличко.
Плежър,споко,явно докторката по принцип си го иска това.Томова е специалист по сърцето на плода.Не се шашкай,некъ първо докторката да се произнесе.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #38 -: декември 11, 2009, 14:59:49 »

аз сега се връщам от доктора и до 2 седмици някъде май ще си имаме бебче.аз докато отида спря да ме боли но отидох и ме прегледа беба е слязла нсико долу в малкия таз и затуй ми се е пишкало толкова често.слуша ни тоновете и всичко е наред каза че съм нямала кой знай какво разкритие макар че аз не разбрах колко см е.спя ми всички хапчета и магнерич и но-шпа и каза ако пак ме заболи да не пия нищо щом е слязло бебето няма да го спрем с хапчета ако тръгне да излиза.и само каза ако пак ме заболи което вероятно ще стане ако ме боли слабо както днес да чакам да отмине,но ако ме боли и болката се усилва да му се обадя и да ходя за среща беба.
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: декември 11, 2009, 15:09:21 »

Хайде издръж поне още една едмица,пък то акотолкова иска да излиза вече не е страшно.Стискам палци и спокойно.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #40 -: декември 11, 2009, 15:43:45 »

На малката принцеса и се иска да ви изненада,като коледен подарък ще ви е душичката! Santa gcrst give_rose
Недей да се тревожиш!Всичко ще бъде наред!
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #41 -: декември 11, 2009, 16:00:59 »

да бърза нащта беба не и се стои вътре.мерси за подкрепата на всички ви незнам аз съм спокойна но си ме е страх и то от неизвестността кога ще тръгне.инъче на 16 декември съм на преглед и дано остискам дотогава за да си видя.ако ли не ще я видя на живо но доки каза че може и да си изчака термина а може и да не го изчака но влезна ли в 9 месец всеки ден може да е пък и щом е слязла.не че аз мн рабирам да не си помислите че се правя на мн знаеща ама щом доки го казва значи трбва да е така.
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #42 -: декември 11, 2009, 16:14:11 »

миличка sl1ncata -не мога да повярвам,че вече идва момента за срещата ви!!!много се вълнувам и заради теб, и защото сме горе-долу около една дата на термините!!!дано да сте добре-и ти и беба, а страха и притеснението няма да изчезнат дори и от известността,така че сега почивай и ни дръж в течение всеки ден! give_rose
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: декември 11, 2009, 16:20:08 »

sl1ncata стискам палци всичко да е наред и беба да си излезе когато трябва. И по-рано да е, няма проблем, но все пак ......Както са казали момичета бъди спокойна и щом доки не се тревожи, вие също няма за какво.  give_rose
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: декември 11, 2009, 17:35:09 »

sl1ncata и аз се присъединявам към останалите момичета за силно стиснати палци бебчо още малко да си седи на топличко  give_rose , А каквото е писано това ще стане  smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: