Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 01, 2025, 08:35:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част (Прочетена 92635 пъти)
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Отг: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4
«
Отговор #15 -:
декември 10, 2009, 19:38:03 »
Ох аз поне киселини нямам за сега
Плами
и аз вече имам моменти на безпокойство, въпреки че обстановката ми е добре позната и не стоят твойте дилеми пред мен. Ама си има явно разни такива моменти дето ме хваща шубето
В такива моменти гледам да поговоря с майка ми че тя така яко ме надъхва и ми минават всички страхове
За изследвания ми дадоха талончета, но ми казаха да отида колкото може по близо до датата преди следващата консултация, някъде около 19-20 трябва да отида за кръвчица и анален секрет
А да питам мамите с по близък термин как са ви гърдите? Отделят ли коластра? От мойте още няма такова чудо и се чудя дали това има някаква връзка с успеваемостта при кърменето
Разни жени дето питам все казват че по това време вече им е покапвала коластра
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #16 -:
декември 10, 2009, 20:54:55 »
Гери аз съм вече почти на финала, но все още нямам прокапване, незнам дали това има някакво значение за в бъдеще, но просто да знаеш че не си само ти споко.
Активен
sl1ncata
Гост
«
Отговор #17 -:
декември 10, 2009, 21:40:56 »
аз пък имам коластра още от 7 месец не знам дали има някакво значение.
Активен
Рубин
«
Отговор #18 -:
декември 10, 2009, 22:21:08 »
Мили мамчета,пак се вписвам във вашта темичка за да ви попитам!Преди малко отивам до тоалетна и виждам на бельото си копко кръв!Много се претесних!Звъннах и на доки и тя ми каза ако стане обилно да отида до болницата,ако не утре да отида да ме види!Вие имали ли сте такова кървене в 5 месец?Знам,че може да не е и от бебо а някоя раничка,но много се петесних!
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #19 -:
декември 10, 2009, 22:33:58 »
Рубин, и аз имах капка кръв миналия месец. Беше вечерта преди лягане. След това легнах, защото вече беше късно да звъня където и да е (не, че ако бях видяла зор нямаше да звъня
) Легнах и така до сутринта. Повече не се повтори.Така и не разбрах от какво беше. Сега е важно да запазиш самообладание. Проверявай редовно (дано само с това се размине) ако видиш, че продължава, бегом при докторката. И спокойноооооооооооооооооооооооооооооооооооо,ок?
«
Последна редакция: декември 10, 2009, 22:41:56 от pleasure
»
Активен
Рубин
«
Отговор #20 -:
декември 10, 2009, 22:41:38 »
Да,тя ми каза ако се появи обилно да отида до болницата още тази вечер!Ако не-утре да отида да ми прегледа,за да не се претеснявам!Много ме е страх!Уж гледам да не се тревожа,но няма как!
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #21 -:
декември 10, 2009, 22:43:28 »
Цитат на: Рубин в декември 10, 2009, 22:41:38
Уж гледам да не се тревожа,но няма как!
Така е, разбирам те. Но сега е важно да полегнеш и да си разеяш вниманието с нещо друго, за да не го мислиш постоянно.
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #22 -:
декември 10, 2009, 23:09:05 »
Днес направихме феталната ехокардиография
ВСичко или повечето изглежда наред.всички показатели са нормални. Бебчето върви доста дългокрако, с оглед дължината на крачетата
Сега пък казаха, че е девойка....
Много беше сладко, когато я гледаха на 4Д и тъкмо щяхме да и гледаме лицето и тя сякаш "усети" това внимание и моментално вдигна ръчичка и си скри очите, от любопитните ни физиономии
.....ама срамежливо това дете...ейййййййййййййй страшна работа
Иначе една такава оформенка със сладка муцунка...
Хммммм май почвам сериозно да чета "само" женски имена...
Единственото което ме притесни, беше че за момента беше отчетена висока съдова резистенстност, въпреки, че бебето се развива нормално и следва и кръвопотока да е нормален...
...ама като забележка е написано долу в изследването.
Докторката твърди, че това може да е само моментно състояни, защото всички останали показатели бяха с отлични стойности и развитието на бебешора върви нормално.И сега.....оффф....надявам се сега като отида на ЖК и занеса резултатите на моята докторка, с нея да ги обсъдим по на дълго.
Гледам да не се навивам, че има реален проблем
Може да надзърнете за моята срамежлива хубостница в галерията
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #23 -:
декември 11, 2009, 00:01:30 »
Цитат на: sl1ncata в декември 10, 2009, 21:40:56
аз пък имам коластра още от 7 месец не знам дали има някакво значение.
Аз също целия 7 месец имах прокапване,сега пък нямам и много ми е чудно дали е от значение за кърмата после,на следващата консултация ще питам,а пък ако някои по-рано разбере,моля да ме просвети
Активен
Рубин
«
Отговор #24 -:
декември 11, 2009, 07:07:38 »
pleasure
,мерси мило!Аз сега отивам и като се прибера ще пиша!Снощи съм нямала други случяй,дано не се повтаря,че на беба и се събраха само лаши емоции и искам днес вече и те да е спокойна,а и нали тати днес си идва!Даже след малко като ни вземе за преглед ще си го гушнем!
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #25 -:
декември 11, 2009, 09:40:03 »
Гери
, мерси за успокоителните думи. Аз чакам да стане събота и неделя да се видя с майка и да поговорим, че и тя е човека, който ме успокоява най-добре и ми вдъхва позитивни мисли. Не че моя човек не го прави, но...майката си е майка!
Плежър
, много са ни срамежливи децата....
. Голямо преживяване е да се види човечето на 4Д. Всичко му е оформено и имат такива сладки муцунки...
Поздрави и погалване на тумбаците от нас, аз отивам да се трудя....
Активен
Gergancheto
«
Отговор #26 -:
декември 11, 2009, 10:53:30 »
Рубинче
сигурно вече си по спокойна, но да ти кажа че и на мен ми се случи в понеделник да имам капка кръв на бельото. Сутринта нямаше нищо но все пак отидох на доктор. Каза че трябва с УЗ да видим плацентата и после гинекологично ме прегледа да види в какво състояние е шийката на матката
Плежър
срамежливка ти е малката кукла
Плами
абе мъжа си е мъж, ама друго е мама дето е родила две деца да ти каже "спокойно маме
"
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #27 -:
декември 11, 2009, 11:18:44 »
Гери
аз досега съм нямала нито една капка коластра. И да те успокоя, че тя няма връзка с това какво количество кърма ще имаш после, така че не се тревожи. Майката на сестра ми нямаше и грам коластра, а ела да видиш после що кърма имаше до 1г. и нещо чак
Плежърче
браво за хубавите резултати- и съм сигурна, че това което си прочела не е притеснително. Виж докторката сама ти е казала, че може да е моментно и сигурно е
Иначе твоята девойка много сладка- как си сложила ръчичката пред нослето- точно една срамежлива госпожица
Плами
и мен ме тресяха страхове и съмнения относно мястото където да раждам, при кой доктор и всичко свързано с това и истината е, че те винаги си остават с който и да говорим. Някой дни са по- силни, други по- слаби, но винаги ги има и ще е така докато не родим
Ти говори с майка си и с приятелки, които да те успокоят и да ти наговорят само хубави неща
Рубинче
може да е от какво ли не тази капка. Ти си отиди при док да те види за собствено успокоение.
Активен
Рубин
«
Отговор #28 -:
декември 11, 2009, 11:48:48 »
бях на преглед и се оказа ниска плацента!Увеличаха ми магнезия и ношпа да пия!Да пазя леглото 4 дни и да и се обадя да видим какво ще правим,дали ще ходя да лежа в болница!Иначе от тази капчица кръв дриго кървене не съм имала!Днес за малко да остана,макар че щях да бъда по спокоина!Та сега лежа и се моля всичко да е наред!Някой имал ли е подобен случай?
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #29 -:
декември 11, 2009, 11:57:55 »
Цитат на: Рубин в декември 11, 2009, 11:48:48
бях на преглед и се оказа ниска плацента!Увеличаха ми магнезия и ношпа да пия!Да пазя леглото 4 дни и да и се обадя да видим какво ще правим,дали ще ходя да лежа в болница!Иначе от тази капчица кръв дриго кървене не съм имала! Днес за малко да остана,макар че щях да бъда по спокоина!Та сега лежа и се моля всичко да е наред! Някой имал ли е подобен случай?
Сега, знам, че каквото и да прочетеш по-въпроса майката си е майка и ще се притеснява. (Не претендирам за изчерпателност) но аз почти нямам близка приятелка на която да не и се е случвало зацапване в някакъв период от бременността (не казвам, че е нормално де) и това сякаш е сигнал, просто за момент да се понамали темпото. Обикновенно с мало лежане и но-шпа се оправят нещтата
(ако не се отнася за наистина реален проблем).
Супер важно е човек да не се психира обаче както и да не се самонавива
На мен също ми се случи, но беше еднократно и премина с по-горе предприетите мерки
, но аз през цялото време знаех, че всичко наред, защото усях да запазя самообладание и да не "уголемявам" (в съзнанието) излишно проблема
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
22
Нагоре
Изпечатай