Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 01, 2025, 08:35:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част  (Прочетена 92635 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: декември 10, 2009, 19:38:03 »

Ох аз поне киселини нямам за сега  good

Плами и аз вече имам моменти на безпокойство, въпреки че обстановката ми е добре позната и не стоят твойте дилеми пред мен. Ама си има явно разни такива моменти дето ме хваща шубето  Wink В такива моменти гледам да поговоря с майка ми че тя така яко ме надъхва и ми минават всички страхове  give_rose

За изследвания ми дадоха талончета, но ми казаха да отида колкото може по близо до датата преди следващата консултация, някъде около 19-20 трябва да отида за кръвчица и анален секрет  good

А да питам мамите с по близък термин как са ви гърдите? Отделят ли коластра? От мойте още няма такова чудо и се чудя дали това има някаква връзка с успеваемостта при кърменето  crazy Разни жени дето питам все казват че по това време вече им е покапвала коластра  pleasantry
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: декември 10, 2009, 20:54:55 »

Гери аз съм вече почти на финала, но все още нямам прокапване, незнам дали това има някакво значение за в бъдеще, но просто да знаеш че не си само ти споко. smile
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #17 -: декември 10, 2009, 21:40:56 »

аз пък имам коластра още от 7 месец не знам дали има някакво значение.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #18 -: декември 10, 2009, 22:21:08 »

Мили мамчета,пак се вписвам във вашта темичка за да ви попитам!Преди малко отивам до тоалетна и виждам на бельото си копко кръв!Много се претесних!Звъннах и на доки и тя ми каза ако стане обилно да отида до болницата,ако не утре да отида да ме види!Вие имали ли сте такова кървене в 5 месец?Знам,че може да не е и от бебо а някоя раничка,но много се петесних!
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: декември 10, 2009, 22:33:58 »

Рубин, и аз имах капка кръв миналия месец. Беше вечерта преди лягане. След това легнах, защото вече беше късно да звъня където и да е (не, че ако бях видяла зор нямаше да звъня crazy) Легнах и така до сутринта. Повече не се повтори.Така и не разбрах от какво беше. Сега е важно да запазиш самообладание. Проверявай редовно (дано само с това се размине) ако видиш, че продължава, бегом при докторката. И спокойноооооооооооооооооооооооооооооооооооо,ок?
« Последна редакция: декември 10, 2009, 22:41:56 от pleasure » Активен
Рубин

« Отговор #20 -: декември 10, 2009, 22:41:38 »

Да,тя ми каза ако се появи обилно да отида до болницата още тази вечер!Ако не-утре да отида да ми прегледа,за да не се претеснявам!Много ме е страх!Уж гледам да не се тревожа,но няма как!
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: декември 10, 2009, 22:43:28 »

Уж гледам да не се тревожа,но няма как!
Така е, разбирам те. Но сега е важно да полегнеш и да си разеяш вниманието с нещо друго, за да не го мислиш постоянно.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: декември 10, 2009, 23:09:05 »

Днес направихме феталната ехокардиография Girl_hide
ВСичко или повечето изглежда наред.всички показатели са нормални. Бебчето върви доста дългокрако, с оглед дължината на крачетата girl_wink
Сега пък казаха, че е девойка.... blush
Много беше сладко, когато я гледаха на 4Д и тъкмо щяхме да и гледаме лицето и тя сякаш "усети" това внимание и моментално вдигна ръчичка и си скри очите, от любопитните ни физиономии nea.....ама срамежливо това дете...ейййййййййййййй страшна работа pardon Иначе една такава оформенка със сладка муцунка... heart Хммммм май почвам сериозно да чета "само" женски имена... funnytooth
Единственото което ме притесни, беше че за момента беше отчетена висока съдова резистенстност, въпреки, че бебето се развива нормално и следва и кръвопотока да е нормален... crazy...ама като забележка е написано долу в изследването.
Докторката твърди, че това може да е само моментно състояни, защото всички останали показатели бяха с отлични стойности и развитието на бебешора върви нормално.И сега.....оффф....надявам се сега като отида на ЖК и занеса резултатите на моята докторка, с нея да ги обсъдим по на дълго.
Гледам да не се навивам, че има реален проблем huhhuh.gif
Може да надзърнете за моята срамежлива хубостница в галерията Wink
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: декември 11, 2009, 00:01:30 »

аз пък имам коластра още от 7 месец не знам дали има някакво значение.
Аз също целия 7 месец имах прокапване,сега пък нямам и много ми е чудно дали е от значение за кърмата после,на следващата консултация ще питам,а пък ако някои по-рано разбере,моля да ме просвети  pardon girl_wink
Активен
Рубин

« Отговор #24 -: декември 11, 2009, 07:07:38 »

pleasure ,мерси мило!Аз сега отивам и като се прибера ще пиша!Снощи съм нямала други случяй,дано не се повтаря,че на беба и се събраха само лаши емоции и искам днес вече и те да е спокойна,а и нали тати днес си идва!Даже след малко като ни вземе за преглед ще си го гушнем! give_rose
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: декември 11, 2009, 09:40:03 »

Гери, мерси за успокоителните думи. Аз чакам да стане събота и неделя да се видя с майка и да поговорим, че и тя е човека, който ме успокоява най-добре и ми вдъхва позитивни мисли. Не че моя човек не го прави, но...майката си е майка!
Плежър, много са ни срамежливи децата.... tease. Голямо преживяване е да се види човечето на 4Д. Всичко му е оформено и имат такива сладки муцунки... heart
Поздрави и погалване на тумбаците от нас, аз отивам да се трудя.... write
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: декември 11, 2009, 10:53:30 »

Рубинче сигурно вече си по спокойна, но да ти кажа че и на мен ми се случи в понеделник да имам капка кръв на бельото. Сутринта нямаше нищо но все пак отидох на доктор. Каза че трябва с УЗ да видим плацентата и после гинекологично ме прегледа да види в какво състояние е шийката на матката  good

Плежър срамежливка ти е малката кукла  give_rose

Плами абе мъжа си е мъж, ама друго е мама дето е родила две деца да ти каже "спокойно маме  good "
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #27 -: декември 11, 2009, 11:18:44 »

Гери аз досега съм нямала нито една капка коластра. И да те успокоя, че тя няма връзка с това какво количество кърма ще имаш после, така че не се тревожи. Майката на сестра ми нямаше и грам коластра, а ела да видиш после що кърма имаше до 1г. и нещо чак  good
Плежърче браво за хубавите резултати- и съм сигурна, че това което си прочела не е притеснително. Виж докторката сама ти е казала, че може да е моментно и сигурно е  smile Иначе твоята девойка много сладка- как си сложила ръчичката пред нослето- точно една срамежлива госпожица  heart
Плами и мен ме тресяха страхове и съмнения относно мястото където да раждам, при кой доктор и всичко свързано с това и истината е, че те винаги си остават с който и да говорим. Някой дни са по- силни, други по- слаби, но винаги ги има и ще  е така докато не родим  Girl_hide Ти говори с майка си и с приятелки, които да те успокоят и да ти наговорят само хубави неща   girl_wink
Рубинче може да е от какво ли не тази капка. Ти си отиди при док да те види за собствено успокоение.
Активен
Рубин

« Отговор #28 -: декември 11, 2009, 11:48:48 »

бях на преглед и се оказа ниска плацента!Увеличаха ми магнезия и ношпа да пия!Да пазя леглото 4 дни и да и се обадя да видим какво ще правим,дали ще ходя да лежа в болница!Иначе от тази капчица кръв дриго кървене не съм имала!Днес за малко да остана,макар че щях да бъда по спокоина!Та сега лежа и се моля всичко да е наред!Някой имал ли е подобен случай?
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: декември 11, 2009, 11:57:55 »

бях на преглед и се оказа ниска плацента!Увеличаха ми магнезия и ношпа да пия!Да пазя леглото 4 дни и да и се обадя да видим какво ще правим,дали ще ходя да лежа в болница!Иначе от тази капчица кръв дриго кървене не съм имала! Днес за малко да остана,макар че щях да бъда по спокоина!Та сега лежа и се моля всичко да е наред! Някой имал ли е подобен случай?
Сега, знам, че каквото и да прочетеш по-въпроса майката си е майка и ще се притеснява. (Не претендирам за изчерпателност) но аз почти нямам близка приятелка на която да не и се е случвало зацапване в някакъв период от бременността (не казвам, че е нормално де) и това сякаш е сигнал, просто за момент да се понамали темпото. Обикновенно с мало лежане и но-шпа се оправят нещтата pardon (ако не се отнася за наистина реален проблем).
Супер важно е човек да не се психира обаче както и да не се самонавива NO
На мен също ми се случи, но беше еднократно и премина с по-горе предприетите мерки pardon, но аз през цялото време знаех, че всичко наред, защото усях да запазя самообладание и да не "уголемявам" (в съзнанието) излишно проблема give_rose
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: