Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 12:59:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част  (Прочетена 92547 пъти)

MrsNedqlkova
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #45 -: декември 11, 2009, 17:58:40 »

Здравейте и от мен ! Ние очакваме нашето бебенце на 01.03.2010г.
Трябва да е момиче  Bravo
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: декември 11, 2009, 18:00:28 »

Добре дошла MrsNedqlkova ,леки да са оставащите месеци и здраво бебче на финала.
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: декември 11, 2009, 18:02:36 »

Welcome MrsNedqlkova  
лека бременност и прекрасно момиченце
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: декември 11, 2009, 18:44:33 »

MrsNedqlkova  welcome-2  Ако искаш пиши на Булчека да те добави на първата страничка  danceg

Слънцата ми че то почти не остава бе душа, малее, само спокойствие, когато реши да излезе тогава. Прегръщам те силно, представям си какви чувства са те обзели в момента  give_rose
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #49 -: декември 12, 2009, 16:13:37 »

MrsNedqlkova добре дошла при нас.ние все още сме тук  в коремчето на мама.днес нямах болки само ми беше малко студено сутринта ама то си е студено ама тук си се топлим на дърва и при нас във Варна има сняг незнам при вас как ама и духа мн силно  cold.мн ви благодаря за за подкрепата и за окуражаващите думи наистина ме трогнахте и ми вдъхнахте сили.
« Последна редакция: декември 12, 2009, 16:18:08 от sl1ncata » Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: декември 13, 2009, 01:56:09 »

А да питам мамите с по близък термин как са ви гърдите? Отделят ли коластра? От мойте още няма такова чудо и се чудя дали това има някаква връзка с успеваемостта при кърменето  crazy Разни жени дето питам все казват че по това време вече им е покапвала коластра  pleasantry

Герганче, капка коластра не съм имала през цялата бременност и нямам проблеми с кърменето.  *THUMBS*Няма абсолютно никаква връзка между двете неща. За успеваемостта при кърмене са важни други неща - аз бая изчетох, иначе сигурно нямаше да успея, понеже се ширят едни масови заблуди и ако им се поддадеш, шансът за успешно кърмене намалява. Но това е друга тема, няма да ви занимавам сега, ако някой проявява интерес, да пита.
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: декември 13, 2009, 10:53:51 »

и аз имам проблем с гърдите, но само, че обратния на Гери  blush аз имам супер много коластра  sad все съм нацапана, то бодита, то потници, пижами ВСИЧКООО !!!  girl_impossible  nea Какво ще кажете?
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: декември 13, 2009, 11:14:47 »

:)Ами вземи си подплънки за кърмачки да не ходиш изцапана.Аз не знам какво е това коластра преди раждането.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #53 -: декември 13, 2009, 12:30:12 »

аз имам коластра от 7-ми месец,но мисля,че няма значение,защото момичето с което лежах в болницата нямаше и като роди същата вечер имаше.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: декември 13, 2009, 12:33:32 »

Ами Кикси относно информацията която имам около кърменето - то тя е доста, ама наистина доста  girl_impossible Този семестър го имахме като отделна дисциплина, та смятай може би 7-8 лекции по 4 часа, всичко това придружено с видео, снимки и т.н. и т.н. Все си мисля че ще се справя, в главата ми се върти постоянно това че едва 2% от ВСИЧКИ жени действиетлно нямат кърма, по разни здравословни причини, всичкиостанали имат просто явно не им стига желание  pleasantry Както и да е, темата наистина е дълга. Дори исках да се занимавам след време точно в тая насока - в подкрепа на кърменето, този семестър си бях поставила за цел да помогна на колкото мога повече жени в родилно отделение, е да, ама не  nea Не възприемат, особенно такива с второ и следващо дете се чувстват богове и кой си ти че да им кажеш да не се привеждат към бебето, а да наместват бебето към себе си  pleasantry Ох както и да е, много мога да говоря по тая тема, така че по добре да спра  good

Танче Кали ти е казала - решението е подплънки за кърмачки  good

Ето ви две много интересни клипчета http://www.vbox7.com/play:28eecdd0  и  http://www.vbox7.com/play:7fb387c1
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: декември 13, 2009, 12:44:21 »

Гери,аз съм много зле по отношение на кърменето.С дъщеря ми не се справих и сега не знам какво да правя.Т твоята помощ би ми била от полза-ще помагаш с инфо моля
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: декември 13, 2009, 13:06:38 »

Гери браво за клипчетата  good страхотни са  give_rose аз ги имам на диск и ако някоя желае мога да и ги пратя на емейла, много са полезни наистина  good

а за тези подплънки веднъж си слагах ама после така ме сърбя  nea че реших повече да не си взимам
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: декември 13, 2009, 15:13:31 »

Гери,аз съм много зле по отношение на кърменето.С дъщеря ми не се справих и сега не знам какво да правя.Т твоята помощ би ми била от полза-ще помагаш с инфо моля

С всичко което мога ще помагам  good

Танче пробвай да смениш марката... аз имам едни рекламни на Чико мисля че са 5бр, не съм ги отваряла, имам и на още една марка пак такива няколко броя рекламни и отделно една кутия с едни дето са ми подарък от сестра му на мъжа ми защото си ги е купила но и тя е от неуспешно кърмилите, та ми ги даде  Wink Принципно няма причина да те сърбят гърдите от тях  crazy
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #58 -: декември 13, 2009, 17:05:58 »

я да се включа по темата и аз!!!нито една капчица съм нямала до този момент. а така я чаках- незнам защо, но бях подготвена психически за това явление!!! Wink а то- НИЩО pardon
знам, че няма отношение за кърменето и това ме успокоява!хайде чао от нас засега smile
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #59 -: декември 13, 2009, 18:00:36 »

на новодошлата маминка MrsNedqlkova - леки финални метри и всичко най-най...дръж ни в течение!!! give_rose
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: