Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 01, 2025, 09:23:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част  (Прочетена 92658 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: януари 23, 2010, 09:15:26 »

give_rose give_rose give_rose
Ние от 1-2 дена вечер, като ни остава малко време се "тормозим" с детски песнички blush Момето реагира на по пискливи детски гласове и се почват едни ми танциииии cap
Даже си имаме и фаворит май crazy, като й пусна "Шаро и първия сняг" и ела да видиш какво става, ще излезе през пъпа... laugh
Пламъче ти започна ли упражненията, дават ли резултата, в смисъл усещаш ли някакви въртеливо постъпателни движения вследствие на тях yahoo Може да пробваш и методите на Герганчето с фенерчето funnytooth току виж пък дали резултат girl_wink
Кали как си пиле, тежи ли ти вече...още ли тормозиш бебче с работа beating
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: януари 23, 2010, 10:03:14 »

Добро ви утро.Аз вече поприключих с работатат.Свърших всичко спешно.Останаха разни нещица дето не са спешни и вече съм спокойна.Другата седмица ще си поприготвям къщата.Последните дни се чувствах много добре.Сякаш не ми тежи чак толкова много.Обаче имам чувството че имам още мнооооого до раждането.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: януари 23, 2010, 10:53:51 »

Добро утро и от мен дами! Само да вметна, че тук е кучешки студ, снощи имаше почти ураганен вятър и аз съм спала има-няма около 4-5 часа. Да видим днес кога ще поприлегна.
Плежърче, дупих се аз вчера из нас. Незнам дали има ефект от един ден дупене, ще продължим пък да видим. Но иначе бебешората се разиграва. Като си подаде главата, аз започвам да го насочвам на къде да продължава да плува. Баща му/й говори и повтаря:"Айде обърни се както трябва! Айде, айде!" Да видим.
Вие детска дискотека ли си правите? Хихихи, да идваме и ние, че то само танцува ли се?!  cleopatra
Кали, браво, че поприключи с работата. Bravo Сега ако можеш се отдай на малко почивка, че скоро ще се радвате на беборана. Измислихте ли подарък за каката?
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: януари 23, 2010, 10:59:47 »

Плежърче, дупих се аз вчера из нас. Незнам дали има ефект от един ден дупене, ще продължим пък да видим. Но иначе бебешората се разиграва. Като си подаде главата, аз започвам да го насочвам на къде да продължава да плува. Баща му/й говори и повтаря:"Айде обърни се както трябва! Айде, айде!" Да видим.
А така Плами... yea по метода на убеждението трябва да се действа, явно е че насила няма да става...говори му там.... помогни му с някое и друго упражнение..мисля ще се разберете по някое време... yahoo
Да стоите на топло, че тук е стууууууд, ама там си представям какво е с този вятър от морето....да се пазите еййййй....... give_rose
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: януари 24, 2010, 11:41:48 »

Кали, радвам се душко, че си отметнала по-голямата част от работата  smile Сега се надявам,ч е по често ще се разписваш как сте с бебчо. А за това, че ти се струва далече работата -няма лошо  tease
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: януари 25, 2010, 23:44:32 »

Леле Вероника ама сладки аватари си слагаш girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Да Ви питам, нашето моме от 2-3 дена има нов номер *crazy*не мога да разбера какво точно прави , но имам чувството, че усещам пръсти които ме "чоплят" Oh my ... особенно когато съм легнала (нали спазвам препоръки за 2 часа на ден на лежане на ляво). Усещането е все едно има пластове и някой ги чопли един по един...много странно, някакви предположения sarcastic
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: януари 26, 2010, 07:41:26 »

Ами Зойка,чопли си детето,търси си нещо smile
И моето момче чопли,ама не знам дали е успял да си отчопли нещо за спомен отмама.Добре,че са им меки ноктите,че иначе щяхме да се смееме от гъдел по цял ден.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: януари 26, 2010, 10:16:18 »

Хе-хе, завиждам ви на чопленето аз  tease. Това мойто го чакам от 3 месеца я да зарита силно, я да направо нещо по -така ама  nea тц, нее абсурд просто. От време на време я усещам като се помръдва колкото да нее без хич и тва е. Даже последните 3 дни така се е закротила че няма накъде. Цяла нощ спи и сутрин се събужда доста след като закуся - побутне ме от тук от там че и е тясно и тва е  pardon
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #233 -: януари 26, 2010, 10:28:01 »

Вероника, и мойто бебе в корема беше като твойто - мърдаше само за да покаже, че е живо. Накрая маааалко повече, но слаба работа в сравнения с другите бебета. Сега ми е много спокойна бубата, чак се бях притеснила. Да видим дали и твойто ще е такова като се роди.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: януари 26, 2010, 10:32:09 »

KlaraFina ееее направо ми иде да ти се хвърля на врата  give_rose Една мама да сподели същото, взех да си мисля, че аз нещо не съм в ред. Да, наистина се надявам да е спокойна бебката както сега  smile
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: януари 26, 2010, 11:04:23 »

Хе-хе, завиждам ви на чопленето аз  tease. Това мойто го чакам от 3 месеца я да зарита силно, я да направо нещо по -така ама  nea тц, нее абсурд просто. От време на време я усещам като се помръдва колкото да нее без хич и тва е. Даже последните 3 дни така се е закротила че няма накъде. Цяла нощ спи и сутрин се събужда доста след като закуся - побутне ме от тук от там че и е тясно и тва е  pardon
Хехе ми то май който каквото си няма това иска  huhhuh.gif
На мен пък ми писна вечер особенно от "чопленето" понякога е толкова зверско, че подскачам непрекъснато, защото си е равносилно на физическа болка pardon
Но определено вървят към отесняване нещтата, усещам как движенията й са много по плавни от преди. До скоро откровенно си ме риташе, сега някак по тромаво го раздава, ама пак не се спира де.
Както е казала KlaraFina за зависимостта на поведението вътре и вън, наистина и аз съм забелязъла , че има такава закономерност good...и от сега ми е мъка, как ще ми се разкаже играта, то това е като отвързано, само се мята напред-назад... girl_impossible
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: януари 26, 2010, 12:46:38 »

Мойта мома също не е от много шавливите, особенно сега явно вече доста тесничко и идва и както КлараФина го каза издава само признаци че е живичко, имаше един период който траеше само 3-4 дена беше много активна денем и нощем но до там - показа ни че може и да е по буйна и се кротна  smile
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #237 -: януари 26, 2010, 14:16:59 »

аз да питм другите мами януарки като санте и валентинче има ли новини някой за тях имат ли си бебчета или не.и да не забравяме герито но нея всички я чакаме да стане мама. smile
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: януари 26, 2010, 17:00:23 »

аз да питм другите мами януарки като санте и валентинче има ли новини някой за тях имат ли си бебчета или не.и да не забравяме герито но нея всички я чакаме да стане мама. smile

Слънце мила вече си имаме страхотна новина  yahoo петата мама (ако не се лъжа по номер) от нашия отбор вече роди днеска малката и сладка беболинка  danceg
« Последна редакция: януари 26, 2010, 17:04:46 от Дидка » Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: януари 28, 2010, 22:53:57 »

Мен пък се опитва да ме хване някакво депресивно настроение, чак сама се уплаших Oh my ... Oh my ...
вчера нещо незнам какво ме беше прихванало girl_impossible (ама то вчерашния ден включваше и обяснения в прокуратура по повод на работа diablo) ама се чувствах огромна (то не че това не е така де), всичко ме болеше, чаках 100 часа на студа градски транспорт, абе знам ли явно не ми е било ден и като се прибрах ама такъв рев  cray му ударих....не си спомням скоро да бях ревала така...в смисъл качествено със сълзи и сополи, както си му е реда girl_impossible
Аз имам подозрения, че това идва и от това, че има-няма май имам да ходя още 1 седмица на работа и после трябва да изляза в заслужена почивка, ама това повече ме плаши отколкото ме радва. Някак си не ми се остава сама в къщи nea иииииииии незнам де...ще я мъдрим тази работа tease
Иначе в неделя, много интересно аз просто видях как ми порастна корема, ей така от нищото Oh my ... някак си ми се повдигна и щръкна високо горе badgirl та дано е натдала девойката , нали затова ни е борбата сега. Последно беше 1500гр.сега трябва да е пораснала малко, че лошо...ще ни се карат на преглед после girl_impossible Татито ни се завърна след командировка и констатира уголемените ни размери, защото трудно можа да ни обхване де sarcastic и имаше подаръци едно друго...та успяхме да се поразведрим.
Девойчето шпреди малко се вълнуваше здраво и се заклевам, ама от лявата страна където ме биеше, направо един крак виждах Oh my ... Oh my ...
От 1-2 дена ударите и вече не са ритничета, а като сръгвания и аз направо подскачам цялата tease...днес така в работата ме изненада, че чак от стола подскочих и клегата в стаята той, един такъв миличък и притеснителен и като се шашна, накрая се чудех него ли да успокоявам, че всичко е наред или щерката да поглая, за да миряса малко, щото то си боли беееееееееееее TONGUE
Та такива ми ти работи, скоро пак.... give_rose
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: