Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 01, 2025, 09:23:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част (Прочетена 92658 пъти)
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
Отг: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4
«
Отговор #225 -:
януари 23, 2010, 09:15:26 »
Ние от 1-2 дена вечер, като ни остава малко време се "тормозим" с детски песнички
Момето реагира на по пискливи детски гласове и се почват едни ми танциииии
Даже си имаме и фаворит май
, като й пусна "Шаро и първия сняг" и ела да видиш какво става, ще излезе през пъпа...
Пламъче
ти започна ли упражненията, дават ли резултата, в смисъл усещаш ли някакви въртеливо постъпателни движения вследствие на тях
Може да пробваш и методите на
Герганчето
с фенерчето
току виж пък дали резултат
Кали
как си пиле, тежи ли ти вече...още ли тормозиш бебче с работа
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #226 -:
януари 23, 2010, 10:03:14 »
Добро ви утро.Аз вече поприключих с работатат.Свърших всичко спешно.Останаха разни нещица дето не са спешни и вече съм спокойна.Другата седмица ще си поприготвям къщата.Последните дни се чувствах много добре.Сякаш не ми тежи чак толкова много.Обаче имам чувството че имам още мнооооого до раждането.
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #227 -:
януари 23, 2010, 10:53:51 »
Добро утро и от мен дами! Само да вметна, че тук е кучешки студ, снощи имаше почти ураганен вятър и аз съм спала има-няма около 4-5 часа. Да видим днес кога ще поприлегна.
Плежърче
, дупих се аз вчера из нас. Незнам дали има ефект от един ден дупене, ще продължим пък да видим. Но иначе бебешората се разиграва. Като си подаде главата, аз започвам да го насочвам на къде да продължава да плува. Баща му/й говори и повтаря:"Айде обърни се както трябва! Айде, айде!" Да видим.
Вие детска дискотека ли си правите? Хихихи, да идваме и ние, че то само танцува ли се?!
Кали,
браво, че поприключи с работата.
Сега ако можеш се отдай на малко почивка, че скоро ще се радвате на беборана. Измислихте ли подарък за каката?
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #228 -:
януари 23, 2010, 10:59:47 »
Цитат на: plamik в януари 23, 2010, 10:53:51
Плежърче
, дупих се аз вчера из нас. Незнам дали има ефект от един ден дупене, ще продължим пък да видим. Но иначе бебешората се разиграва. Като си подаде главата, аз започвам да го насочвам на къде да продължава да плува. Баща му/й говори и повтаря:"Айде обърни се както трябва! Айде, айде!" Да видим.
А така Плами...
по метода на убеждението трябва да се действа, явно е че насила няма да става...говори му там.... помогни му с някое и друго упражнение..мисля ще се разберете по някое време...
Да стоите на топло, че тук е стууууууд, ама там си представям какво е с този вятър от морето....да се пазите еййййй.......
Активен
Вероника
«
Отговор #229 -:
януари 24, 2010, 11:41:48 »
Кали
, радвам се душко, че си отметнала по-голямата част от работата
Сега се надявам,ч е по често ще се разписваш как сте с бебчо. А за това, че ти се струва далече работата -няма лошо
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #230 -:
януари 25, 2010, 23:44:32 »
Леле
Вероника
ама сладки аватари си слагаш
Да Ви питам, нашето моме от 2-3 дена има нов номер *crazy*не мога да разбера какво точно прави , но имам чувството, че усещам пръсти които ме "чоплят"
особенно когато съм легнала (нали спазвам препоръки за 2 часа на ден на лежане на ляво). Усещането е все едно има пластове и някой ги чопли един по един...много странно, някакви предположения
Активен
kali_gali
«
Отговор #231 -:
януари 26, 2010, 07:41:26 »
Ами Зойка,чопли си детето,търси си нещо
И моето момче чопли,ама не знам дали е успял да си отчопли нещо за спомен отмама.Добре,че са им меки ноктите,че иначе щяхме да се смееме от гъдел по цял ден.
Активен
Вероника
«
Отговор #232 -:
януари 26, 2010, 10:16:18 »
Хе-хе, завиждам ви на чопленето аз
. Това мойто го чакам от 3 месеца я да зарита силно, я да направо нещо по -така ама
тц, нее абсурд просто. От време на време я усещам като се помръдва колкото да нее без хич и тва е. Даже последните 3 дни така се е закротила че няма накъде. Цяла нощ спи и сутрин се събужда доста след като закуся - побутне ме от тук от там че и е тясно и тва е
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #233 -:
януари 26, 2010, 10:28:01 »
Вероника
, и мойто бебе в корема беше като твойто - мърдаше само за да покаже, че е живо. Накрая маааалко повече, но слаба работа в сравнения с другите бебета. Сега ми е много спокойна бубата, чак се бях притеснила. Да видим дали и твойто ще е такова като се роди.
Активен
Вероника
«
Отговор #234 -:
януари 26, 2010, 10:32:09 »
KlaraFina
ееее направо ми иде да ти се хвърля на врата
Една мама да сподели същото, взех да си мисля, че аз нещо не съм в ред. Да, наистина се надявам да е спокойна бебката както сега
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #235 -:
януари 26, 2010, 11:04:23 »
Цитат на: Вероника в януари 26, 2010, 10:16:18
Хе-хе, завиждам ви на чопленето аз
. Това мойто го чакам от 3 месеца я да зарита силно, я да направо нещо по -така ама
тц, нее абсурд просто. От време на време я усещам като се помръдва колкото да нее без хич и тва е. Даже последните 3 дни така се е закротила че няма накъде. Цяла нощ спи и сутрин се събужда доста след като закуся - побутне ме от тук от там че и е тясно и тва е
Хехе ми то май който каквото си няма това иска
На мен пък ми писна вечер особенно от "чопленето" понякога е толкова зверско, че подскачам непрекъснато, защото си е равносилно на физическа болка
Но определено вървят към отесняване нещтата, усещам как движенията й са много по плавни от преди. До скоро откровенно си ме риташе, сега някак по тромаво го раздава, ама пак не се спира де.
Както е казала
KlaraFina
за зависимостта на поведението вътре и вън, наистина и аз съм забелязъла , че има такава закономерност
...и от сега ми е мъка, как ще ми се разкаже играта, то това е като отвързано, само се мята напред-назад...
Активен
Дидка
Професор
«
Отговор #236 -:
януари 26, 2010, 12:46:38 »
Мойта мома също не е от много шавливите, особенно сега явно вече доста тесничко и идва и както КлараФина го каза издава само признаци че е живичко, имаше един период който траеше само 3-4 дена беше много активна денем и нощем но до там - показа ни че може и да е по буйна и се кротна
Активен
sl1ncata
Гост
«
Отговор #237 -:
януари 26, 2010, 14:16:59 »
аз да питм другите мами януарки като санте и валентинче има ли новини някой за тях имат ли си бебчета или не.и да не забравяме герито но нея всички я чакаме да стане мама.
Активен
Дидка
Професор
«
Отговор #238 -:
януари 26, 2010, 17:00:23 »
Цитат на: sl1ncata в януари 26, 2010, 14:16:59
аз да питм другите мами януарки като санте и валентинче има ли новини някой за тях имат ли си бебчета или не.и да не забравяме герито но нея всички я чакаме да стане мама.
Слънце мила вече си имаме страхотна новина
петата мама (ако не се лъжа по номер) от нашия отбор вече роди днеска малката и сладка беболинка
«
Последна редакция: януари 26, 2010, 17:04:46 от Дидка
»
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #239 -:
януари 28, 2010, 22:53:57 »
Мен пък се опитва да ме хване някакво депресивно настроение, чак сама се уплаших
вчера нещо незнам какво ме беше прихванало
(ама то вчерашния ден включваше и обяснения в прокуратура по повод на работа
) ама се чувствах огромна (то не че това не е така де), всичко ме болеше, чаках 100 часа на студа градски транспорт, абе знам ли явно не ми е било ден и като се прибрах ама такъв рев
му ударих....не си спомням скоро да бях ревала така...в смисъл качествено със сълзи и сополи, както си му е реда
Аз имам подозрения, че това идва и от това, че има-няма май имам да ходя още 1 седмица на работа и после трябва да изляза в заслужена почивка, ама това повече ме плаши отколкото ме радва. Някак си не ми се остава сама в къщи
иииииииии незнам де...ще я мъдрим тази работа
Иначе в неделя, много интересно аз просто видях как ми порастна корема, ей така от нищото
някак си ми се повдигна и щръкна високо горе
та дано е натдала девойката , нали затова ни е борбата сега. Последно беше 1500гр.сега трябва да е пораснала малко, че лошо...ще ни се карат на преглед после
Татито ни се завърна след командировка и констатира уголемените ни размери, защото трудно можа да ни обхване де
и имаше подаръци едно друго...та успяхме да се поразведрим.
Девойчето шпреди малко се вълнуваше здраво и се заклевам, ама от лявата страна където ме биеше, направо един крак виждах
От 1-2 дена ударите и вече не са ритничета, а като сръгвания и аз направо подскачам цялата
...днес така в работата ме изненада, че чак от стола подскочих и клегата в стаята той, един такъв миличък и притеснителен и като се шашна, накрая се чудех него ли да успокоявам, че всичко е наред или щерката да поглая, за да миряса малко, щото то си боли беееееееееееее
Та такива ми ти работи, скоро пак....
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18