Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 06, 2025, 08:26:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част  (Прочетена 93068 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: януари 13, 2010, 11:04:02 »

moyra Всичко е наред, или аз не усещам всички движения или бебеа е много кротка, което никак не е така като идем да се видим на ехографа. Вчера и днес пак е кротка, усещам я ама много леко и много за кратко -зависи явно от положенито и. Преди два дни бях на преглед и бебка си беше много добре. Надявам се като порасне още да я усещам по-добре - знам ли.
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: януари 13, 2010, 15:27:01 »

Аз май сама си пиша тука и сама си се чета но както и да е smile
да дам малко отчет след днескашния ни преглед, от днеска вече излязох в 45 дневния болничен, сега ще трябва да си почиваме повечко, че вечер си ме наболява корема ниско доло и ме стяга, но лекарката ни забрани до 12 - 13.02 да раждаме.Иначе бебка е добре шава си постоянно няма денем няма нощем за което аз много се радвам че си я усещам постояно.Това е за сега от нас.
На останалиоте браво и честито за хубавите новини smile
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: януари 13, 2010, 15:36:07 »

Дидка как никой не чете -аз си ви наблюдавам, че нали при вас си почнах в началото пък и една по една отпадате  вече и ставате мами  yahoo
 Bravo Вече си в болничен и следва почивка браво. Как сте с покупките?
На мен страшно много ми залипсва ivaiva не е писала от много време насам.
В последните дни ми се губи pleasure, а нещо и kali_gali не я виждам.
Момиченца - бъдещи мамчета, дори и да четете само, разписвайте се моля ви - гуууш!!!
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: януари 13, 2010, 15:54:28 »

Вярка, с покупките съм все още до никъден, имам си някое и друго комплектче, биберони и шишета.Тая седмица трябва да си взема и кошарата.
Наистина ивайва я няма никаква, какво стана с нея ?
 pleasure и kali_gali се разписват но в другите темички  pleasantry
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: януари 13, 2010, 16:08:07 »

Ееее Диде напредваш по-малкос покупките а и имаш време  smile
За pleasure и kali_gali последните два дни ми се губи Кали, а Зойчето май от повече не е писала  crazy
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: януари 13, 2010, 16:28:26 »

Аз съм тук,но нещо не ми едобре и ще лежа.Вчера докторката каза,че е рано за раждане,а пък аз имам контракции и от време на времем ме наболва корема пък и кръста.Не ми харесва тая работа.Още трябва да стои на топло бебчо,да не тръгне да излиза,та ще лежа.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: януари 13, 2010, 16:42:14 »

Aaaa Kali почивай си и лежи, рано му е на бебчо, нека стои на топло и да си хапва още от мама. Гушкам те, пиши ми ако има нещо  kiss
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: януари 13, 2010, 20:54:38 »

Eeeeeeee ама много мило така, да се преброим дето се казва за да видим кой докъде я докарал yahoo
Благодаря Вярче, за загриженоста  give_rose give_rose give_rose слънце си ми ти blush
А втора седмица, ами какво ми стана пак ми се завърна периода със спането. Значи като се върна от работа хапвам нещо и спя, спя, спя...после се надигам по някоето време и (сега няма да падате де... blum) и се почва едно ядене на портокалиииии не Ви е работа Girl_hide Малечка - палечка явно много й харесват, даже през деня ми се случва да ходя и да си купувам Фанта портокал ( а аз по принцип не пия никакво безалкохолно), ей така защото все ми е е портокалово едно такова blush....та по този повод мъничка си има ново име......"портокалка" и казваме DANCE
Иначе малко сме пораснали ми се струва, "портокалка" по-малко, аз повече huhhuh.gif...направо нищо не ми става. Вечер като взема да си приготвям някакви дрехи за работа и като наизвадя едни ми ти дрехи и като нищо не ми става....и рееееееееееввввв cray.......ама хормонално ще да е. Пък и от години не съм била толкова дебела ('щото като по малка си бях доста пухкавичка) и направо като се видя в някоя огледална повърхност и ми иде  pig pig pig да се гръмна. Ама много грозно така....добре че има няма 10-ина седмици остават и после какъв ще е тормоз и гладдд...от сега си представям.... shok
Сякаш взех и да се уморявам повече...а и с това спане....абе явно е сигнал да понамаля темпото crazy
Кали да не си се преуморила пак, та тези болки в кръста и корема? Пази се мамче, още малко еййййййййййййй danceg
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: януари 13, 2010, 21:25:30 »

какво ми стана пак ми се завърна периода със спането. Значи като се върна от работа хапвам нещо и спя, спя, спя...после се надигам по някоето време и (сега няма да падате де... blum) и се почва едно ядене на портокалиииии не Ви е работа
хахаха, и аз съм така - почнах да се чудя кво става, уж ми се беше върнала енергията по едно време и сега пак не мога да се наспя, само се чудя откъде да открадна време за сън. А ние сме на мандариниииии  funnytooth, ама като за световно! Миналата седмица си купих една малка щайгичка и си ги изядох, те вървят като семки. И в неделя пак си взех нови. Нещо не мога да улуча хубави портокали тази година, иначе и тях щях да нападна, но виж, мандарините са супер!
Зойче, няма да се депресираш, че нищо не ти става, кви са тия глупости!  beating То е в реда на нормалното това. Още малко остана, не се тормози, а се радвай на бременността си. После ще са ти вързани очите на фльонга smile
Та да спим сега докато можем, викам аз.  tease
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: януари 13, 2010, 21:26:40 »

Зойка,радвам се че си добре.За глада след раждането-неизбежен е,ама ще трябва да се поизчака след кърменето май.А за портокалите-ти ядеш поркотали а аз мандарини.През целия си живот не съм изяла толкова мандарини колкото за тези 9 месеца.Та аз мандарини не обичам,ама явно малчо дет казваш му харесват.Аз пийнах 2 но шпа,дремнах и сега съм добре.Дано да стои на тохло,че докторката каза че е под 3кг а аз искам да е над.
Аз да ви кажа толкова съм ядосана-свекърва ми пак се представи в идеална светлина-с нейната простотия.Ама това е тема на друг разговор.Ма много се ядосах,даже се разревах от яд.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: януари 13, 2010, 22:15:10 »

Ееееее Зойче и ти се появи  gu6
Това за портокалите все едно съм аз - хахахаа, от както се върнахме от България съм така с портокалите, ама този път са хубави,ч е преди нова година бяха едни киселажиии -мани мани. Сега Дими като се прибира от работата ми взима по едно кило и аз си го изяждам до другия ден докато ми докара пак  tease
Тъй ще е... няма начин, по добре портокали от теста разни.
Айде и пишете че малко остава трябва дасе поддържаме , а и тук в темата запустя защото всеки почти си има темичка  tease
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: януари 14, 2010, 11:03:04 »

Май мандарините са любими на всички, аз изкупих мандарините набилата  funnytooth чак жените на касата вече ме знаят ама така е и аз ставам нощем да си ги похапвам ама с моя мъж неможем да се разберем  sarcastic и двамата ставаме посреднощ да ги ядем и тая вечер като станах нямаше  beating
Зойче спокойно за дрехите аз вече се примирих с кг. няма да казвам до момента колко съм че ме е срам, а за дрехите стана вече месец си ходя само с анцунга защото ни клинове ни нищо не ми става
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: януари 15, 2010, 23:35:55 »

Кали..какво става с теб? Лежиш ли си още? Бебончо как е? give_rose give_rose give_rose
П.С. Ей мамита, на някоя зеленчукова борсова да отидем тогава, то и без това промишлени количества се изяждат, поне по тънко да минем  funnytooth ROFL sarcastic
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: януари 17, 2010, 10:40:11 »

Плежър, спокойно, ще ги свалиш килограмите girl_wink! Аз още в болницата свалих 9, а останалите се свалят неустетно покрай грижите около бебето. Никакъв глад good. Бях огромна, качила бях 17кг..
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: януари 17, 2010, 10:59:38 »

Плежър, спокойно, ще ги свалиш килограмите girl_wink! Аз още в болницата свалих 9, а останалите се свалят неустетно покрай грижите около бебето. Никакъв глад good. Бях огромна, качила бях 17кг..
Благодаря за окуражаването Ел... Wink...ох вече нямам търпение да почна да ги свалям тези килограми..тежът ми...не ми е конфортно така....ама.. pardon
17 кг..абе като гледам как е тръгнало..и аз натам вървя.Добре, че сам височка и изглеждат малко по малко...ама не са де girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: