Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 06:01:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март-4 част  (Прочетена 92465 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« -: декември 09, 2009, 16:55:41 »

Очакваме нашите съкровища Януари, Февруари, Март -

1 част, 2 част, 3 част

Мами ЯНУАРкИ

veselyshko - 04.01.2010 stork-boy     
sl1ncata - 13.01.2010
moyra - 15.01.2010 stork-gurl
sante - 17.01.2010 stork-gurl
teo99999 - 12.01.2010
Valentinche - 27.01.2010 stork-boy
Gergancheto - 20.01.2010 stork-gurl

Мами ФЕВРУАРкИ

Denni - 05.02.2010
kali_gali - 09.02.2010 stork-boy
picolina - 13.02.2010 stork-boy
maca89 - 16.02.2010
plamik - 24.02.2010
  Didka_T - 27.02.2010 stork-gurl

Мами МАРТенки

monica - 01.03.2010
SylvieBG - 01.03.2010
tasty - 09.03.2010   stork-boy
ivaiva - 30.03.2010

"Всемогъщи, чудотворни и милостиви Боже, Създателю и промислителю на небето, земята и всички твари. Ти си изрекъл за всички съпрузи благословението, да се плодят и множат, и че наследие от Господа са децата от майчината утроба.Благодаря Ти, небесни Отче, задето си ме направил участница в това благословение, и моля Те, благоволи да благословиш подарения ми от тебе плод на моята утроба. ...Запази ме от страх, от уплаха, и от зли хора, които биха желали да повредят и разрушат делото на Твоите ръце! Дай му разумна душа и направи да расте тялото му здраво, а когато настъпи времето и часът, разреши ме по Твоята милост. Дай ми подкрепа и сила за раждането: Спомагай ми с Твоята всемогъща помощ и облекчи страданията ми, защото това е Твое дело, чудотворна сила на Твоето всемогъщество и дело на Твоето милосърдие.Господи! Ти си Бог, който знаеш и виждаш нуждите на всички човеци! Ти си състрадателен и заради изпълненото с жалост Твое сърце, аз Те моля: благоволи да облекчиш скърбите ми, които ми предстоят и извади на светлина плода на моята утроба с живо и здраво тяло, с цели, невредими и благообразувани членове. Аз на Тебе го връчвам и го полагам в Твоите всемогъщи, творчески ръце, в Твоите Свети обятия, да благословиш този плод на моята утроба, както си благословил децата, които са ти донасяли.Спасителю, ето аз принасям на Тебе този плод, който си ми дал. Възложи над него Твоята благодатна ръка. Благослови го със Светия Твой Дух и когато се роди, облагодетелствувай го със светото и блажено Кръщение. Освети го и го обнови за вечния живот, чрез възраждането. Направи го ново създание. Направи го да бъде и той член на Твоето Свето Тяло - Твоята Света Църква, та и от неговите уста да възлиза хвала за Тебе и да пребъде завинаги чедо и наследник на вечния живот, чрез светите и честни Твои страдания и смърт, Иисусе Христе, и заради Твоето Свето Име. Амин."
« Последна редакция: февруари 16, 2010, 20:29:31 от ˙·٠Bulechka™٠·˙ » Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: декември 09, 2009, 16:57:09 »

Мерсим за джиджаната темичка! give_rose
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: декември 09, 2009, 17:03:32 »

Мерсим за джиджаната темичка! give_rose

Моля, моля give_rose give_rose give_rose
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: декември 09, 2009, 17:12:01 »

Танче мерси за хубавата темичка много е хубавичка  give_rose
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: декември 09, 2009, 17:12:36 »

Понеже съм кьорава и писах в старата тема сега и в новата да го пусно-копирам го
Плами,пред мен този въпрос къде ще раждам не стои,защото си имам докторка и ще раждам където тя работи.Ако ще на луната да е.Малко соленко ще ми излезе,но не се доверявам на друг.Но наистина човек ако няма лекар си е чуденка.А това за екипа по принцип не е задължително,но болниците спекулират за да платиш дебелата такса за избор на екип.Поне поразпитай при кой доктор да се запишеш като ще избираш екип.А колко струва избор на екип и раждане в не частна Болница
Веселушко,моля за извинение,изтървала съм я твоята темичка,моля да ме извиниш,ще се поправя.

МОМИЧЕТА,явно започва обратното броене в нашата тема с ВЕСЕЛУШКО,
искам да пожелая на всички ви/ни в тази тема да имате/ме най прекрасните последни метри от бременността,леко раждане на всички и най-прекрасните,здрави и щастливи бебета на финала.Стискам ви палци/и на мене си/
heart
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #5 -: декември 09, 2009, 17:17:00 »

Bulechka благодарим за хубавата темичка  give_rose
Geri  малкия човек явно е решил да слуша татко си и ще ви изпоти докрай- ама току виж на другия преглед пък има изненада а  blum
kali_gali  heart  Стискам палци и аз на всички бебчетата да си останат възможно най- близо до термин в коремчетата, а като тръгнат да излизат всичко да е наред  smile Мамите със скорошни термини да не се пренатоварват много и да почиват когато могат, а на другите да си гледкат коремчетата и да им се радват  give_rose heart
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: декември 09, 2009, 17:18:18 »

Кали дай Боже при всеки да мине всичко нормално без усложнения и да сме с едни прекрасни и сладки слънчица на финала. То верно че човек като се замисли не е останало много време, сега като минат празниците ..... и ще чакаме първите бебковци - Гери, veselyshko,  sl1ncata
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: декември 09, 2009, 19:32:33 »

Диде и аз си викам само да минат празниците, само да е през януари, пък когато тогава  blum Ама Весето ще предаде фронта преди Нова година  blum

Танче
благодаря и за темичката и за смяната на термина, само дето розовото щъркелче не е 100% сигурно ама може и да не го махаме sarcastic
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: декември 09, 2009, 19:40:43 »

Кали, незнам колко излиза раждането в не частна болница. Там принципа е - може да дадеш, може и да не дадеш. Надявам се да си изясня някои неща. Имаме едни познати лекари и смятам да поговоря с тях, да чуя тяхното мнение. Лошото е, че моята доки не изражда вече... sad ...иначе щях да съм си при нея.
На всички ни пожелавам, и аз, да си дочакаме термините и да гушкаме най-красивите, здрави и прекрасни бебочества! give_rose give_rose give_rose
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: декември 09, 2009, 20:45:42 »

Плами, колкото  повече неизвестни има толкова по страшно изглежда (не че не е..но да не се самонавиваме де... blum) така че ако има с кого да говориш, кого да поразпиташ..мисля, че това ще понамали страховете ти good
Колкото повече информация имаш, за това което ти предстои , как и къде мисля, че това ще бъде от полза за твоята увереност give_rose
Тук има и раждали мами и мисля, че и те биха могли да са ти от помощ.
Пък то тръггне ли...ще излезе... Girl_hide Да я цункаш тая сладка пупа (то ти трудно де..ама помоли Гената... yahoo)
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: декември 10, 2009, 10:01:25 »

Мерси, Плежър!  give_rose Днес ми е по-спокойно, незнам защо вчера ме обзе една ужасна паника...и гадното чувство на безпомощност. Но .... ще мине! Непременно тумбака ще е нацелуван  blum
Днес сутринта ходих да дам кръв и урина за изследвания. Ама може ли да има толкова некъдърни сестри? Или не беше се разсънила жената или незнам какво....но така ми заби иглата във вената, че ми се пререва рано сутринта. Сега обаче вече имаме настроение с бебо и то си ритка и върти, аз го галя и така..... tease
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #11 -: декември 10, 2009, 10:18:43 »

Добро утро имаме си нова темичка.Радвам се,че всички сте добре.Аз днес мислех да ходя на една от лекциите на "9 месеца" ама като си подадох носа на терасата и бззззз  :cold:голям студ и се отказах.аз от ония ден ме разяждат ужасни киселини хапна ли нещо пържено или нещо дето предизвиква киселини и аз още не съм запозната с храните дето ги предизвикват и ме изгарят ужасно,но май вчера им намерих цаката пък да видим.
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: декември 10, 2009, 10:21:19 »

sl1ncata , за киселините на мен ми помага една бабина рецепта - сода бикарбонат с лимонтузу разтворени във вода. Успокоява веднага!  good А аз ги получавам като прекаля с лютото и пикнатното.  blush
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #13 -: декември 10, 2009, 10:25:32 »

еха,че бърз отговор аз не посмях да пиша с какво ги лекувам да не и се препие на някое от момичетата ама вчера пих айран със сол и после почнах тихичко да се оригвам и ми мина.и аз съм чувала за содата бикарбонат.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #14 -: декември 10, 2009, 18:14:00 »

Пробвайте и с тиквени семки за киселините - на мен те ми помагаха  good
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: