Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 27, 2024, 13:34:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча (Прочетена 126581 пъти)
matsinka
Сватбен ГУРУ
Отг: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ
«
Отговор #435 -:
февруари 10, 2010, 17:43:00 »
Kristinka,
лека бременност ти желая.
Честити сини гащички на КатиНка
Сякаш мъжките мами повечко сме за сега.Аз да ви кажа,снощи въобще не можах да спя,тъй като някои маници си мислят ,че се намират в плувен басейн
Върти ли се, обръща ли се
,незнам но маи му е доста широко за сега.Ритници ,крачета и ръчички
няма,но нещо като главички сякаш
или нещо големичко,но не и ритниче.Но в петък ще го видим бебчето
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #436 -:
февруари 10, 2010, 17:50:56 »
matsinka , и нашия младеж си прави такива гимнастики. Или главичка и дупенце изпъчва, защото ми се надига корема само на едно място
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #437 -:
февруари 10, 2010, 18:06:28 »
Честито на КатиНка за сините гащи
) Добре дошла на Kristinka . Може и да има нещо верно в това за шапката.Не знаех за това поверие и купих едни маратонки /сториха ми се безумно малки но още не ни стават/ и Тиа така и не се обърна и си беше с дупето на пред за това и направиха секциото.Може и заради маратонките да е ...не се знае знае ли се ....Наслаждаваите се на всеки момент от бремеността си , нощо не се връща и не се повтаря приатно прекарване по магазините на всички които са се наканили да идат на пазар.Като човек с опит да се изкажа обаче, ходете и разглеждаите защото всяка следваща дрешка е по-сладурска от предходната ....
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #438 -:
февруари 10, 2010, 18:15:59 »
Кате
, честита синя новина
Кристинка
, много ми е драго да те видя в тази тема! Честита бременност и лека да е.
Чакаме срамежливите бебета да се покажат скоро
Страхотни новини момичета!
Активен
loni6666
Любопитен
«
Отговор #439 -:
февруари 10, 2010, 20:17:40 »
Здравейте на всички бъдещи майчета!
Не съм писала от толкова отдавна, но ви четях редовно.
Добре дошли на всички нови мами и дано имате прекрасна бременност.
Аз с нетарпение очаквам да дойде момента, в който ще може да се види пола на бебо. Всички около мен казват, че ще е момче и аз се дразня от такива диагнози.
Каквото и да е ще си го обичам, но просто е ужасен начина по който ти заявяват, че знаят всичко
Вие как сте с хормоните, имам в предвид дали сте избухливи? Аз се усещам, че на моменти почвам да се държа като идиот - така де, в един момент съм щастлива, а в следващият вече крещя по милото, а после почвам да рева като магаре!!!
Много целувки на всички.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #440 -:
февруари 11, 2010, 11:10:10 »
Здравейте мамита
Аз сега се връщам от ЖК и малко съм разочарована, защото доктора не ме гледа на ехограф
а така се надявах, че даже и пол ще разбера...но неее. Само ми мери кръвното, корема и урина давах. Е поне разбрах, че изследванията, които правих предния месец са добри и вече имам картонче с кръвната група.
И съм чак на 16 март пак на консултация...а това е толкова далече. Със сигурност няма да издържа до тодава и ще ида при някой друг доктор да видим бебо.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #441 -:
февруари 11, 2010, 11:18:33 »
миличка защо не отидеш при гинеколога на гарата където има частен център той работи без часове и е там до 20.00ч много му е хубав апарата и ще види вече пола така че според мен ако не можеш да издържиш спокойно можеш да отидеш а и важно е че няма часове сядаш и чакаш аз като ходих беше към 17.30и нямаше никой
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #442 -:
февруари 11, 2010, 12:19:51 »
Мишка напълно ти съчувствам - и аз съм на същото положение и вече напрежението расте, нямам търпение да се покаже и да ми кажат, защото последния път беше много срамежливо! Дано да е скоро, че да можем да се похвалим!
Аз в понеделник съм на жк и на преглед, но се съмнявам, че точно тези лекари ще изкажат мнение за пола, така че и аз мисля да ходя на друго място и да видим дали ще се види!
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #443 -:
февруари 11, 2010, 13:46:39 »
Здравейте и от мен
Мишка, не се отчайвай ако наистина толкова искаш да разбереш отиди при друг лекар както са те е посъветвала лива, макар че и на мен не ми казаха нищо а аз се примирих с мисълта че ще чакам..другия месец ако не ми кажат пак ще отидем на 3Д да ни видят
вижте какъв сайт намерих много интересно е показано развитието на бебчето..а може и на някоя от вас да и е интересно :
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=3&language=13
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #444 -:
февруари 11, 2010, 19:29:54 »
mi6kata_85
наистина е неприятно това, аз самата едвали бих имала търпение
Аз пък да ви кажа... тъкмо снощи на форумската среща се оплаках, че си нямам лекар и днес отидох при една страхотна лекарка в Окръжна болница (
бебчето на мечо
благодаря за препоръката
).За съжаление тя каза, че графика за ЖК е запълнен, но не ме върна, а напротив, обстойно ме прегледа, матка, шийка, яйчници, бебо... бебо вече е цели 2,1см
, има добро сърцебиене, обърнат е с главата надолу, отговаря на седмиците...Та така, лекарката ми назначи изследвания и ще се видим пак за да ги обсъдим, но до 12 г.с. трябва да съм си избрала лекар, който да ми води ЖК
Момичета,
имам нужда от лекар, който да ми води ЖК по здравната каса
, живея в Надежда, но път не ме бърка.
Помощ
.Няколко пъти писах , а само 3 мацки ми отговориха на лични
Активен
_matilda_
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #445 -:
февруари 12, 2010, 09:00:29 »
Здравейте и от мен. Не съм много активна в писането (то не беше боледуване, после лекции), но пък постоянно ви чета. Вече ще гледам да съм си редовна. Общо взето аз съм добре и бебешока е добре. Е може да е бебошанка, знае ли се. Да ми е живо и здраво. Аз сега да ви кажа какво се случи при мен. По принцип забелязвам, че коремчето ми расте доста бързо. Ще взема скоро и аз да кача една снимчица. И та вчера както си седяхме на масата (баща ми имаше рожден ден) усетих как бебчо се блъсна
първо беше нещо голямо (я главичка, я дупе), веднага след това все едно започна да ме гали с пръсчета. Много хубаво ми стана. То и усещането е едно такова странно (ама страшно го обеснявам), все едно ме гъделичкаше, ама въпреки всичко беше много хубаво. Ама пък си мислех не е ли рано още.
И тъй като четях че сте писали за шапчицата (не го знаех това) сега ми идва да ида и да взема една. Просто един повод за малко разходка и някоя друга покупка
Лек ден на всички ви
Активен
emili85
Професор
«
Отговор #446 -:
февруари 12, 2010, 09:08:59 »
Аз да ви кажа като казах на моя лекар, че усещам бебчо, той ми вика - аааа, това са ти червата. При първескини се усещало към 21 седмица, а при втора бременност към 18. Викам си чак толкова да си въобразявам, а и си има разлика от черва до това побутваме ниско долу
Но четох някъде точно за 16-та седмица, че ако е застанало удобно и ако си слаба може да го усетиш. Така че аз си знам, че не са ми червата
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #447 -:
февруари 12, 2010, 10:09:59 »
Незнам колко зависи от това дали си слаба, но зависи и къде ти е разположена плацентата. Ако е на предната стена движенията се усещат по-късно, защото плацентата "поема ударите" . Моята е на предната стена . Сега вече си усещам бебока и като се замисля, съм го усещала и по-рано , но не съм могла да разгранича кое е от червата, защото наистина усещането съвсем в началото е почти едно и също
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #448 -:
февруари 12, 2010, 11:15:56 »
Здравейте и от мен:) Благодаря за милото приемане сред вас:)
Ели
Кате, що се отнася до мен, аз до средата на 4-я месец бях много зле, честно казано колкото и грубо да звучи нищо не хубаво не бях видяла от бремеността дотогава.Крепеше ме единствената мисъл, че краят ще е прекрасен, и прегледите на ехограф.Тия първи месеци ги прекарах на легло, с много повръщане и постоянно гадене, но тоя период е вече в миналото.Изведнъж всичко се промени, започнах да се храня що годе добре, и се чуствам сравнително добре.Това е за мен.
Относно раждането, първоначално бях решила секцио, заради страха ми, но едната ми лекарка, при която ходя,ме нави за водно раждане, та сега се настройвам за такова, записах се на йога за бременни, и може би тя също ми помога да преодолея страха си.Все пак това се решава последния месец, но ако всичко е ок, ще си държа за водно.
Спирам, че стана много дълго
Лек ден:)
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314
«
Отговор #449 -:
февруари 12, 2010, 11:20:27 »
здравейте и от мен момичета..аз да ви се оплача бях в голям стрес, защото реших да отида и на друг лекар да ми каже нещо за бебчо, тъй като моята не е от най-словоохотливите
след прегледа той ми каза, че бебето ми е мн малко за да съм в такива седмици и не че нещо му има, но явно съм забременяла по-късно..много ме уплаши...а снощи бях на консултация при моята и тя твърди че бебто си е е 13-14 седмица и винаги може да има разлики в седмиците
иначе го видяхме но не поиска да се покаже хубаво, видяхме едно краче и главичка..но не знам, мн ми е притеснено с тези седмици...не знам какво да мисля..
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
Нагоре
Изпечатай