Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 00:36:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Послушко подаръка показва а Снежанка бърза да разказв  (Прочетена 75181 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: декември 17, 2009, 22:08:53 »

Изобщо не си ме сконфузила, стана ми много мило и приятно!!!  heart

Много се зарадвах, а и въобще - това със сценария ...хихихи, ще го помня винаги и то с усимка на лице, голяма при това!!!
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: декември 17, 2009, 22:11:49 »

Ехоуууу и аз си имам вече подаръчееее,но не от моята снежанка,а от една много мила съфорумка-Юлето(Мърчето)! danceg danceg danceg
Страаашно съм щастлива! yahoo А подаръка ми е една кристална топка,вътре в нея има къщичка,която си сменя цветовете! yahoo
Още веднъж Юле много ти благодаря,страшно много ме зарадва! give_rose
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: декември 17, 2009, 23:16:17 »

И аз си имам подаръъкккк!!!! Снимки ще сложа утре, но сега да кажа - имам си плюшена мечка с малка мечка гушната....и две коледни сувенирчета пак с мечки! И звънчета! И суперска картичка, ръчно направена! И щипки с коледни мечки!!!
Моята Снежанка е Валка 27, запознахме се лично и е супер мила и сладка!!
Валенце, трогна ме, душко, нямам търпение да се видим за повече време! Подаръка е уникален!!!
Миличка, цял следобед се озъртах за вас кат обран евреин.... на всичкото отгоре имах работа... то пък се оказа някъв имен ден... абе мани... като те видях ми идеше така да те нагушкам... спирам вече...... blush
Активен
Milizandra
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #138 -: декември 17, 2009, 23:22:58 »

Според Спийди моето коледно момиче трябва вече да си е получило подаръка, обаче нищо не е писала. Малко се притеснявам да не съм объркала адреса или нещо такова, но ако беше така нямаше да ми кажат че е предаден,нали?!

тукаааааааа съъъъъм!!!!! голям кеф е това с подаръците, бе мацкииииииии.... голямо благодаря на Капризчето за страхотния подарък!!!! сребърни обички с камъчета, сребърно синджирче с висулка с бяло камъче като обичките, един много симпатичен снежен човек, който веднага беше командирован на централно място при коледната ми украса yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo Всичко беше грижливо вързано с лилава сатенена панделка, придружено с картичка с много мили думи в нея  blush blush blush
Много съм развълнувана.. утре ще има да се фръцкам с новите си бижута, ама как обичам да се кича  yahoo yahoo

А то каква била цялата работа... мирише на конспирация от километри... ама аз нали съм си малко шматка... нъцки.. нищо не усещам... Та в темата за коледните подаръци, бях написала един пост и гледам Капризчето (респективно разбирайте главния заподозрян  beating) ми пише на лични едно съобщение, че се извинява, ако ме е засегнала... Та в знак на заинтересованост към моята скромна личност ме подпита какъв човек съм и какво харесвам... и аз си отговарям като поп... хич не се сещам, че тя нарочно ме пита.. (ами влюбена съм, признавам си и много отнесена).... та разменихме 2-3 съобщения с нея и аз продължавам да си блъскам главата в стената коя ми е Снежанката, докато вчера не видях на Капризчето поста, че е пратила подаръка и едно морско момиче да си го очаква скоро... О! Небеса! Чак тогава се светвам, че това може и да съм аз... и почнах да навързвам историята с личните съобщения.... хахаха  ROFL *ROFL*голям съм таралеж... та така....

Капризче, много ми харесва подаръка, ще си го нося с голямо удоволствие и ще се сещам за теб gu6 gu6 gu6
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: декември 17, 2009, 23:25:51 »

Milizandra, като се накичиш с кеф, направи и някоя снимка за нашите любопитни душички blush
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: декември 17, 2009, 23:27:19 »

Лелееееееееееее, сладурки...
 Bravo
lionelsa пък на тебе направо ти завидях за огромния подарък blush
« Последна редакция: декември 17, 2009, 23:30:21 от valka27 » Активен
Milizandra
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #141 -: декември 17, 2009, 23:34:17 »

lionelsa душа... утре ще кача снимки на моя подарък... нали трябва да се изфукам пред вас  blum blum blum blum осаваше и да не го покажа... аз цяла вечер подскачам около него като детеце   sarcastic sarcastic
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: декември 18, 2009, 00:03:00 »

lionelsa пък на тебе направо ти завидях за огромния подарък blush

valka27, и аз като видях от кого е пратката и през целия път до пощата пред очите ми беше само големия син пакет  sarcastic

Сигурна съм, че и товоят подарък си заслужава чакането girl_wink
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: декември 18, 2009, 00:13:54 »

хахаха...... са ще ги мерим ли.... шегичка миличка....
аз от 2 дни съм се разлигавила... ужас... girl_impossible

Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: декември 18, 2009, 09:01:48 »

Включвам се отново да кажа ,че сладките от  Gostenka_82 може и да не са нейно пройзводство но изглеждат чудесно ,носят много настроение и съм сигурна ,че са и много вкусни  smile  give_rose    Довечера ще ги опитаме  tease
  Bubka много се радвам че си харесваш подаръка  yahoo   

П.С Много весела темичка много е забавно да си гледаме подаръците взаимно smile
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: декември 18, 2009, 09:11:55 »

Урааа и аз ще имам днес подарък,получих смс от еконт.Ще се похваля като дойде  danceg danceg danceg
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: декември 18, 2009, 09:38:16 »

Milizandra много се радвам, че подаръка ти е харесал. А за конспирацията...ами няма как, изчетох ти всички постове и пак не бях съвсем сигурна какво да купя, само знаех че лилавото ти е любимия цвят и трябва да има лилаво в подаръка smile За това и пакетчето на бижутата беше лилало, както и панделката. Само снежния човек си остана неопакован, но какво да се прави...от възраста е, забравям  blush blush blush И така си остана без опаковка. Важното е че всико е пристигнало здраво при теб  give_rose give_rose give_rose
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: декември 18, 2009, 11:09:22 »

Здравейте, момичета!!! yahoo

Искам да кажа на моята Снежанка, че подаръка е получен, но все още не е при мен, защото е на служебния адрес на мъжа ми, но утре ще е при мен good!!!

Също така искам да благодаря за прекрасните картички на Росита и Вероника!!! kiss2 kiss2 kiss2

Аз най-после съм готова с подаръка и мисля днес да го пусна yahoo yahoo yahoo

Ето и снимка, а какво има вътре ще ви каже моята Послушка Wink

* P1040903.JPG (67.05 KB, 640x480 - видяно 203 пъти.)
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: декември 18, 2009, 11:11:58 »

Само да добавя, че ще пратя и още един подарък за сладката Мони, на Мира (Kleo_20), дано да й хареса на сладката ми снахааааа Wink heart

Ето го и него

* P1040904.JPG (56.32 KB, 640x480 - видяно 228 пъти.)
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: декември 18, 2009, 14:56:22 »

Имам си подарък danceg danceg danceg
Мила Мила smile,прекрасен е -благодаря ти,както и за  пожеланията.

И никой не е забравен-дори нероден бузан.А каката със сигурност ще е много доволна от нейния подарък-много си пада по такива неща.Още я няма-на даскало е,но съм сигурна че ще и хареса.Още веднъж БЛАГОДАРЯ.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: