Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 01:39:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Послушко подаръка показва а Снежанка бърза да разказв  (Прочетена 75213 пъти)

echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: декември 17, 2009, 12:43:23 »

момичета подаръците ви са страхотни и наистина внасят доста коледно настроение.

savka, само не разбрахме коя е твоята снежанка?
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: декември 17, 2009, 12:55:11 »

Ллелееееееееее какви хубави подаръци има тук очите ми останаха  shok
Руми радвам се ,че ти е харесал подаръка със здраве да си го ползваш  give_rose give_rose give_rose
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: декември 17, 2009, 13:01:15 »

И аз си получих подаръка  danceg По късно  ще ви опиша какъв е и емоциите около получаването му, пиша този пост само за да знае моята Снежанка (мимка25), че подаръка е пристигнал невредим и ме направи много щастлива  good
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #108 -: декември 17, 2009, 13:14:17 »

Гери  yahoo  yahoo  yahoo много ме успокои, много се бях притеснила дали ще го получиш, да не се случи нещо по пътя smile Надявам се да ти хареса, много исках да взема нещо и за съкровището, което очакваш, но съм малко суеверна и предпочитам по нататък smile
Исках лично да ти дам подаръка и да се запознаем, но ще има и други възможности. Приятеля ми, този с когото живея е от Враца и ще ходим там , но около 31 декември и вече щеше да бъде късно smile На всеки 2 месеца отиваме там , така че за Бебчо ще ти подаря нещичко като се видим, след като се появи good blum good
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: декември 17, 2009, 13:20:55 »

Ллелееееееееее какви хубави подаръци има тук очите ми останаха  shok
Руми радвам се ,че ти е харесал подаръка със здраве да си го ползваш  give_rose give_rose give_rose
и аз се радвам  chee chee
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: декември 17, 2009, 13:39:13 »

savka, само не разбрахме коя е твоята снежанка?

Моята снежанка е Gostenka_82   give_rose     
Сложих си вече снимки в галерията на подаръка  smile   

Bubka радвам се че наистина ти е харесал моят подарък ,малко ми беше притеснено дали ще ти хареса  smile    Исках да е изцяло на коледна тема и да носи този дух  give_rose
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: декември 17, 2009, 13:41:56 »

Момичета подаръците ви са страхотни браво на вашите Снежанки  Bravo

Аз искам искренно да благодаря на Гостенка _ 82 и на Вяра за невероятните картички и пожелания вътре в тях.Момичета много ви обичам така да знаете  gu6 girl_in_love girl_in_love
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: декември 17, 2009, 13:43:46 »

Наистина момичета получи ли сте прекрасни подаръци и  Bravo на всички снежанки!
Аз искам искренно да благодаря на gostenka_82 прекрасната картичка и милите пожелания! give_rose Стоплихте ми с Вярка малкото сърчице! give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: декември 17, 2009, 13:49:37 »

Вяраааа, огромно благодаря за картичката. Много мил жест. Толкова много ме зарадва, а пожеланието ти искренно ме развълнува  give_rose
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: декември 17, 2009, 15:25:45 »

Вяра - ти на целия форум ли изпрати картички !!! браво на тебе  Bravo Bravo Bravo

и из ти благодаря - милото ме изненада с нея днес !! good good целувк и!!!
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: декември 17, 2009, 15:28:34 »

Вяра - ти на целия форум ли изпрати картички !!! браво на тебе  Bravo Bravo Bravo

и из ти благодаря - милото ме изненада с нея днес !! good good целувк и!!!

ммм само аз нямам  blush
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: декември 17, 2009, 15:56:14 »

ммм само аз нямам  blush
И аз  blush
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: декември 17, 2009, 16:08:32 »

Звъни мобилният ми телефон, вдигам аз, а те от Галъп интернешънъл, да ми задават въпроси, аз хич не обичам, ама гласът на момичето много мил и викам, ей, на такива хора с кеф да им отговаряш...ама се замислих за миг, защото гсм-а не е на мое име...но пък в толкова магазини с промоции съм си го оставяла, че...викама айде, да направя кеф на момичето, ще отхвърли работа с 2 минутки по телефона....

Задава ми първи въпрос и аз...ъц...мъц...ама някак отговорих, хахаха, после ме питат дали съм била послушна през годината и аз естсествено отговарям: ами разбира се, послушна бях, даже много.

И от другата страна момичето с усмивка на лице ми казва, ами честито, в такъв случай, вие спечелихте нашия Коледен подарък, който всъщност ви е от Блещучка!!!!!

Милата дойде и лично ми го подари, много мил и приятен жест, изненадах се страхотно, а сега усмивката ми не слиза от лицето!!!! Много мило момиче е Гери, да знаете!!!

Сега не мога да покажа снимки, защото нямам фотоапарат, но довечера ще пусна. А ако се справя с блутута на компютара и телефона, ще ви покажа и опаковката  smile

Подаръкът ми е страхотен, но ще го видите довечера. Сега само леко описание. Картичката е уникална, мисля, че е ръчно направена, много красива, нежна и интересна. Малко се зачудх как точно се отваря, т.е. усетих от къде е, ама пусто шубе, да не си я скъсам  blush  Подаръкът включва още комплект малки чинийки, много нежни и красиви, за сервиране на три вида различни салатки, които чинийки стоят на дървена поставка. Освен това има една златна елхичка, която е за елха, ама как е уцелила цвета, просто думи нямам (нашата елха цветово е златно+червено).

И аз вече си имам подарък   goody goody goody

Много си го харесвам, всичко е страхотно  DANCE DANCE DANCE

Блещучка, много, много ти благодаря за прекрасната изненада и страхотния подарък  gu6
« Последна редакция: декември 17, 2009, 16:10:35 от gostenka_82 » Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #118 -: декември 17, 2009, 16:38:58 »

gostenka_82  Bravo  на твоята Свежанка, много оригинално ти е поднесла подарък smile успя да ме разсмееш с разказа smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: декември 17, 2009, 16:46:19 »

Bravo на Снежанката на gostenka_82! Много интересно го е измислила good
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: