Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 23:36:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Послушко подаръка показва а Снежанка бърза да разказв  (Прочетена 75155 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: декември 15, 2009, 13:23:25 »

Страхотен подарък ... много вкусни нещица да си правите с него  Bravo Поздравления за страхотния избор на Roumyana  give_rose
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: декември 15, 2009, 13:44:35 »

Като ви гледам подаръците и почнах да се притеснявам, дали моят ще се хареса girl_impossible Всички имате супер подаръци give_rose
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: декември 15, 2009, 14:07:41 »

bergeria толкова много се радвам, че ти е харесал подаръка и толкова беше вълнуващо да чета как си го получила и разопаковала, направо се разтреперих, радвам се че съм уцелила с червения цвят  и с избора на подарък , наистина се надявам да имате романтично вечери с фондюто
 между другото много се притеснявах дали ще ти хареса, защото не е типичен подарък smile
« Последна редакция: декември 15, 2009, 14:12:59 от roumyana » Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: декември 15, 2009, 21:10:52 »

Влизам само за да кажа, че и Вяра е получила своя подарък от нейната Снежанка, а Снежанката е ММарияна  .Тя е много щастлива и доволна от подаръка, беше в еуфория.Вяра утре ще се включи и ще пише какъв е подаръка.

Браво на Снежанките страхотни са.

Румяна много оригинален подарък много е интересен.

Ето и мойта котка с нейния подарък smile

* misi.jpg (30.05 KB, 400x300 - видяно 2126 пъти.)
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: декември 15, 2009, 21:55:58 »

Ееее, егати, аз вчера го пратих подаръка, той днес дошъл, а аз даже влезнах, за да предупредя да се очаква подарък, че съм го пратила sarcastic
Ели, мила, наистина егати късмета ние с тебе, много се зарадвах като ми дойде подаръчето от теб и викамм ееееееее-как ще се изненада като види и нейния от кой е yahoo
Много исках и снимка д ати сложа в рамката, ама исках да е колаж и даже си имам любими снимки-едната на вас с Румен дето сега сте били кумуве, а другата е на Теди, лежи на една синя спалня girl_in_love Е, да де , ама тука наблизо нямаме фото, пък не можех да намеря програма за хубави колажи и както се помотвах...той ми пристигна подаръка от теб и акто прочетох как с нетърпение всеки ден чакаш и своя и си викам-я не се мотай, ами побързай и затова е малко недовършн, а картичката-исках да е по-нестандартна и затова много харесах пеперудките, не е много Коледна, но пък е с любов! Wink give_rose
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: декември 15, 2009, 22:05:09 »

хехе много се радвам , че подаръчето е вече при Вяра  give_rose всички са се справили прекрасно smile а котето изглежда мноооого доволно
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: декември 15, 2009, 22:36:25 »

здравейте, най сетне успях да снимам и да ресайзна и качвам снимките smile

* SDC11043.JPG (22.51 KB, 448x336 - видяно 244 пъти.)
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: декември 15, 2009, 22:37:15 »

следващото подаръче

* SDC11044.JPG (26.79 KB, 448x336 - видяно 206 пъти.)
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: декември 15, 2009, 22:37:53 »

и още картичката и бонбонките или по-скоро каквото е останало от тях, ама все пак снимах опаковката smile

* SDC11045.JPG (23.33 KB, 448x336 - видяно 220 пъти.)
« Последна редакция: декември 15, 2009, 22:44:00 от roumyana » Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: декември 15, 2009, 22:38:29 »

и последния подарък-най-големия всъщност и си тествам гримчетата, много са хубави

* SDC11046.JPG (34.5 KB, 448x336 - видяно 209 пъти.)
« Последна редакция: декември 15, 2009, 22:44:38 от roumyana » Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: декември 15, 2009, 22:40:09 »

Ауууууууу страхотен ти е подаръка много е як.Браво на Пиколина  Bravo
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: декември 15, 2009, 22:40:40 »

А моето послушанче още не е писало дали си е получило подаръка  crazy Спазих изискванията да пристигне най-късно днес, обаче от нея нищо не виждам написано....Дано да го е харесала, сега много се притесних...
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: декември 16, 2009, 09:14:30 »

И моя подарък пристигна вчера yahoo Много благодаря на Наталия  give_rose Вътре имаше голямо коледно чорапче и една блузка за малкото джудже smile По-късно ще го снимам, защото мъжо взе фотоапарата!
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: декември 16, 2009, 09:49:51 »

Дани, дано наистина ти е харесал подаръка  give_rose Исках да взема нещо практично, най-вече за Пепи, че нали малките ни джудженца са най-важни.  smile
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: декември 16, 2009, 10:36:46 »

Ееее, егати, аз вчера го пратих подаръка, той днес дошъл, а аз даже влезнах, за да предупредя да се очаква подарък, че съм го пратила sarcastic
Ели, мила, наистина егати късмета ние с тебе, много се зарадвах като ми дойде подаръчето от теб и викамм ееееееее-как ще се изненада като види и нейния от кой е yahoo
Много исках и снимка д ати сложа в рамката, ама исках да е колаж и даже си имам любими снимки-едната на вас с Румен дето сега сте били кумуве, а другата е на Теди, лежи на една синя спалня girl_in_love Е, да де , ама тука наблизо нямаме фото, пък не можех да намеря програма за хубави колажи и както се помотвах...той ми пристигна подаръка от теб и акто прочетох как с нетърпение всеки ден чакаш и своя и си викам-я не се мотай, ами побързай и затова е малко недовършн, а картичката-исках да е по-нестандартна и затова много харесах пеперудките, не е много Коледна, но пък е с любов! Wink give_rose

оо как няма, гледам аз първо подателя и веднага пак при Румен 'знаеш ли откой ми е подаръка от Йоанна, на която изпращах и аз ?? " и той - вие сте се наговорили хи хи х их и  sarcastic sarcastic sarcastic

а рамката много ми се връзва с хола, картичката е на елхата, за крачетата сме в спор кога да направим отпечатък, а чашката и днес си пия кафенцето в нея !!! пак благодаря  give_rose give_rose give_rose

Румяна - много ти е хубав подаръка !!! браво на Пиколина !!!!  Bravo Bravo

хайде другите - показвайте си подаръчетата !! 
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: