Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 18:38:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Послушко подаръка показва а Снежанка бърза да разказв  (Прочетена 75297 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: декември 15, 2009, 10:35:15 »

Втория е ето това стана ми много мило и за нашето шоши има подарък chee

* podarak_5.jpg (37.01 KB, 425x567 - видяно 217 пъти.)
Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: декември 15, 2009, 10:36:09 »

И накрая, но въобще не на последно място един прекрасен комплект в който ми останах очите направо е страхотен думи нямам  girl_in_love girl_in_love girl_in_love

* podarak_6.jpg (49.33 KB, 425x319 - видяно 1983 пъти.)
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: декември 15, 2009, 10:38:33 »

Маги много ти е хубав подаръка, браво на твоята Снежанка - ама коя  е тя ??? blush
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: декември 15, 2009, 10:39:44 »

Маги, много хубав подарък, браво на твоята снежанка!!!!
Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: декември 15, 2009, 10:41:28 »

И сега искам да изразя искрените си и най-добри(ако е пред мен ще я нацелувам моята Снежанка) пожелания, прегръдки усмивки и т.н. просто нямам думи в момента.Та да си кажа Снежанката ми е Лионелса или Нина.Мила ти направо ме улучи в десятката не в стотицата.Сега подскачам от кеф и ми се иска да те напрегръщам. girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: декември 15, 2009, 10:47:17 »

И понеже съм заплес да кажа че вапите подаръци момичета са страхотни, а Ели много ме кефи отливката за крачетата на Тедка smile
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: декември 15, 2009, 10:48:00 »

Много са ви красиви подаръците  Bravo Браво на Baby и на Лионелса  за страхотните подаръци good !
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: декември 15, 2009, 10:55:33 »

Ау, ами аз забравих да спомена, че и Baby е направила страхотна изненада.... blush

Простете, Ели и Baby, нещо се отнесох в бързината. Това с крачетата за малката е страхотна идея!!!
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: декември 15, 2009, 10:57:23 »

yahooмагито, с такъв трепет очаквах да получиш подаръка си....още ми е свито коремчето,  признавам си. Не мога да ти опиша, колко много се радвам, че ти харесва и че предизвиква такава положителна емоция в теб *YAHOO*Направих го с много любов *INLOVE*и нека дълго те държи тази красива емоция!!!

Аз всъщност не исках да ти подарявам книга, защото предната година ти бяха подарили. blush Но докато си избирах материали за коледните картички и тази  книга ми се наби в очите....представих си те как четеш с чаша топла напитка в ръка и........просто я взех. Дори не знаех, че обичаш да пиеш чай. Така съвсем случайно подминавайки една витрина видях и коплекта за чай. Върнах се и го взех, пак притеснена, но си казах, че чашките винаги може и за друго да ги ползваш. А кутийката напълних с много ароматен чай (с идеята, че в краен случай може да си ароматизираш гардероба с него) sarcastic Едва по-късно от съфорумки разбрах, че ти наистина обичаш чай yahoo и толкова бях ентусиазирана, че сама направих картичката за теб със същата шарка като чаения комплект.

Да ти е сладък, мила Маги!
girl_in_love

П.П. Имам една молба - снимай, моля те, писанка с подаръка й blush

Baby
, много хубав подарък си избрала за Ели Bravo Това с отливката за крачетата е невероятно Bravo
« Последна редакция: декември 15, 2009, 11:03:58 от lionelsa » Активен
магито
Global Moderator

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: декември 15, 2009, 11:05:15 »

Спокойно мога да кажа, аз обожавам да чета книги, като бях малка си ги криех под леглото, че наще ми се караха  blush Комлекта е направо уникален, а за писанката ще се пробвам ама тя като види тая мишка ще бъде едно гонене.Довечера ще я дебна аз.
и пак  give_rose  kiss2 kiss2 kiss2
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: декември 15, 2009, 12:53:14 »

yahoo yahoo yahoo yahoo give_rose :danceg:Момичета да ви кажа, че и аз вече си имам подаръче. Тъкмо реших, че е крайно време да стана от леглото и да измия чиниите и звънеца звъни. Бях повече от сигурна, че е колетчето ми yahoo просто вътрешно усещане. Отивам още по пижама и рошава  blush и човека ми вика имате пратка от Пловдив и аз още ошашавена му вика "Да знам", че от клъде да знам коя е моята снежанка ама карай. Човека си хареса дръжката на хладилника които сме оставили между етажите  funnytooth както и да е. Снимах подаръка още с куриердската опаковка без да знам от кого е. После внимателно го отворих, да не би да е чупливо и гледам една страхотна червена опаковка и после изкарах картичката и вече знаех коя е моята Снежанка kiss2 air_kiss kiss2 Roumyana
 Гледам картичката и тя коледна с червеничко. Отварям подаръка и той червеничък yahoo явно на всички вече е ясно, че обожавам червеното danceg
Мила Руми благодаря ти адски много за страхотния и много полезен подарък, който си ми направила yahoo непременно тези дни ще направя нещо с него даже сега разглеждам рецепти, които мога да готвя с него. Не знам как си разбрала, че много обичам такива работи и всичко свързано с готвенето. Довечера Милото като се прибере от работа ще е много доволен, че тея дни ми наду главата, той май повече от мен чакаше изненадата blum пък ще си го ползваме заедно.
Благодаря ти за страхотните пожелания в картичката. give_rose

Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: декември 15, 2009, 13:02:26 »

bergeria, честита нова придобивка! Поздравления и на Снежанката ти, че е избрала такъв полезен и красив подарък Bravo

Аз пък ще чакам като го разучиш да ни поканиш у вас на гости да го пробваме blum
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: декември 15, 2009, 13:08:41 »

ето опакован още

ето фондю- то заедно с картичката  Bravo give_rose

Повече снимки в галерията ми.
Нинка като го разуча определено ще получите покана за гости  blum yahoo

П.С не обръщайте внимание на разбърканото ми бюро, студентски живот....
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: декември 15, 2009, 13:13:08 »

момичета, подаръците ви са страхотни.  Bravo на снежанките
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**