Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 15:44:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Среща на форумците от София - V-та част  (Прочетена 118125 пъти)

Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #435 -: април 26, 2010, 11:08:04 »

Другата седмица обаче има само три възможни дни, защото идват 4 почивни накуп. Аз предпочитам след празниците, но ако се организира нещо, ще дойдем и когато вие решите, момичета!  good
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: април 26, 2010, 11:16:40 »

И аз предпочитам другата седмица или след празниците,тази май само в четвъртък съм свободна,в петък ще пътуваме за почивните дни. То и другата предполагам в сряда ще пътуваме . Но когато решите  girl_wink
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: април 26, 2010, 11:59:38 »

На мен определено ми се искаше да е преди празниците, които идват.
Не само, за да е по-скоро, но и понеже с момичетата от нац.среща имаме една важна задачка - те ще се сетят, предполагам.

Ако не можете през седмицата, може този уикенд или понеделник-вторник другата седмица, преди всички да сме забегнали на някъде за дългата почивка  pardon
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: април 26, 2010, 12:03:34 »

Bubka, права си за задачката. Наистина трябва да се видим или поне да си пишем на лични може би... Даниел има рожден ден в неделя и ще го празнува в събота вечер. И аз със сигурност няма да мога в събота и неделя, но ако вие се организирате и вземете някакво решение, аз съм ЗА по принцип.
Активен
maria_hs
Сватбар
Публикации: 254

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: април 26, 2010, 12:42:05 »

И аз съм "за"  good Ако искате вторник или сряда другата седмица, аз в понеделник няма да мога. Дано да успеем да се видим  smile
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #440 -: април 26, 2010, 15:22:24 »

И аз мога вторник или сряда другата седмица, момичета... ако не можем да се организираме, да си пишем на лични за това, което остана от търновската среща...
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: април 26, 2010, 18:27:57 »

Лелее аз най-после намерих време да изчета. Като кръстосвам китните краища на България така е. И много ама много искам да се видим. Аз мога тази седмица всеки ден, обаче за другата не знам. Очертава се командировка за 4 и 5 до Габрово, но утре ще резбера със сигурност. Моля ви се хайде да направим срещата така, че да мога да дойда. Много ми се идва.... give_rose
Дани благодари се, че си бременна, защото иначе следващия път голям бой щеше да ядеш от мен. Какви са тези приказки. Гронзна бременна жена няма. Пък красива жена (като теб) като е бременна е направо....прекрасна.
А и капризче и тя. Ако вие сте дебели и грозни аз трябва да ходя да се гръмна някъде. Недейте така. Комплексирате ме..... cray
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: април 29, 2010, 07:17:45 »

какво става, ще има ли среща и кога?
давайте да се спираме на дата и място, че ако искаме да е другата седмица то не остана време
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: април 29, 2010, 07:30:03 »

Ечи, то за тази изглежда няма да успеем вече наистина. Ако искате, аз предлагам да е вторник другата седмица, за да е по-средата. В сряда предполагам, че ще има хора, които ще пътуват за празниците.
Мърче, ти изясни ли дали ще имаш командировка?
Някой друг ако има да не му е удобна датата - да казва  good
За място аз нямам претенции, ако искаме да е във Fox and Hound обаче, може би ще е добре от предния ден да се обадим, да не ни вземат стаичката пак  girl_wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: април 29, 2010, 09:34:23 »

Ечи, то за тази изглежда няма да успеем вече наистина. Ако искате, аз предлагам да е вторник другата седмица, за да е по-средата. В сряда предполагам, че ще има хора, които ще пътуват за празниците.

Съгласна съм с деня, тъкмо ще мога да остая дреб при наще (не че ще ми пречи, ако сме заедно, но ще ми е по-спокойно) yahoo Само мястото не го знам точно къде е, но ще се разберем с някоя от вас да се чакаме някъде или ще звънна по тел. blush
Може и във "Виктория" до Военния клуб да се видим, ако искате, че е спокойно и може да си поприказваме добре.... Wink но където кажете, обещавам да се постарая и да дойда!!! good good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: април 29, 2010, 09:37:25 »

Ей ме и мен.И aз не съм зaпознaтa с мястото нa срещите,но ще потърся и ще гледaм дa дойдa дa ви видя yahoo
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: април 29, 2010, 09:41:20 »

Така ви искам  yahoo
Адресът на Fox and Hound e Ангел Кънчев 14, много е лесно - на пресечката с Патриарха.
И Викторията да е - аз нямам никакви претенции  good
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: април 29, 2010, 09:45:19 »

Аз със сигурност ще пътувам. И то във вторник. Мога понеделник и сряда. Ако обаче всички други сте за вторник - няма как - ще минете без мен Wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: април 29, 2010, 09:47:42 »

Аз за сега съм на линия, когато кажете!!! good
Ще се съглася са ангажираните дами, тъй като аз нали съм не ангажиране с работа, уж goody laugh cap
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: април 29, 2010, 10:09:46 »

Аз нямам предпочитания за деня. Само на зъболекар трябва да отида едната вечер, но може и да не ходя. Ще го отменя за след празниците. Така че когато и където кажете.  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: