Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 14:38:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!!  (Прочетена 259079 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: април 30, 2007, 09:09:37 »

Обаче никой не изказа мнение за да ми помогне относно моето колебание, свързано с двете песни ,на които сме се спрели....  cray Take my breath away и At Last - Etta James ... Много разчитам на вас  kiss2
Аз съм за At Last,ужасно ми харесва!
Аз може да се повтарям за незнам кой път но At Last звучеше на нашата сватба,но като последен танц и е невероятна песен! :girl_in_love:Много е подходяща!
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #301 -: април 30, 2007, 09:19:54 »

Присъединявам се към вота за At Last  good
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: април 30, 2007, 10:20:24 »

И аз съм за "Аt Last" Girl_sing

А за Силвия Кацарова и  Обичам те, не че не ми харесва....просто самата изпълнителка не ни...не ни докосва сърцата. blush
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: май 01, 2007, 23:24:32 »

Момичета аз вече се чудя и ТРИумя! tuktuk Бях ви казала че сме избрали тази http://www.vbox7.com/play:78238c7e?Gaddafi=FREEDOM_FOR_BULGARIAN_MEDICS за първия танц...обаче като чуя и тази http://www.vbox7.com/play:1f16796e?Gaddafi=FREEDOM_FOR_BULGARIAN_MEDICS и направоооо настръхвам!!!! И тази http://www.vbox7.com/play:86e08ae9?Gaddafi=FREEDOM_FOR_BULGARIAN_MEDICS също кара сърцето ми да тупти! Как да реша коя е Нашата песен?! Плачещо момиче girl_impossible hysteric
Аз пък обичам  "Лудо младо". Много е нежна и въпреки ,че съм на мнение, че сватбата не трябва да започва с тъжна песен съм с две ръце за нея, пък и тя всъщност е доста романтична good.
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: май 02, 2007, 00:11:12 »

Благодаря ти малка катеричке!  @}->--И аз мисля, че е романтична. Много ми харесва и е много нежна! girl_in_love
« Последна редакция: май 02, 2007, 00:13:17 от Little_Sweet_Didka » Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: май 02, 2007, 02:38:42 »

Много,много, многооооооооо благодаря  give_rose give_rose give_rose Значи както винаги ще бъде на мойто  Wink Милото да извинява DANCE fiibi_bg , не съм догледала сигурно, че вече си споделила нещо,свързано с тази песен  blush Благодаря момичета  give_rose
Little_Sweet_Didka, "Лудо младо",особено Деси Добрева я изпълнява толкова нежно,чеее  cray , винаги се разчувствам като я слушам... А ,нека не говорим за тъжни песни,че тази на Whitney Huston "ï'll alwas love u" - иначе толкова експлоатирана  crazy - е наистина неподходяща за първи танц, но пък има сигурно и двойки, за които има история ,свързана с песента и си искат точно нея...
Един съвет,или поне аз как се реших най-накрая за "At Last" - затвори очи,представи си - ти,прегърнала любимия, забравила за всички около себе си, оглеждаща се в Неговите очи,усещаща  нежността му...на фона на тази песен...И започне ли сърцето ти да бие по-бързо - това е песента!  good Успех Дидка
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: май 02, 2007, 15:18:37 »

Един съвет,или поне аз как се реших най-накрая за "At Last" - затвори очи,представи си - ти,прегърнала любимия, забравила за всички около себе си, оглеждаща се в Неговите очи,усещаща  нежността му...на фона на тази песен...И започне ли сърцето ти да бие по-бързо - това е песента!  good Успех Дидка

Колко хубаво си го казала  girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Наистина, момичета - пробвайте този вариант за избор на песен, струва ми се много добро решение за тези, които си нямат "тяхна" песен  good yahoo give_rose
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: май 02, 2007, 18:27:15 »

Колко хубаво си го казала  girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Наистина, момичета - пробвайте този вариант за избор на песен, струва ми се много добро решение за тези, които си нямат "тяхна" песен  good yahoo give_rose

Абе аз настръхнах само докато четях думите на Фокси, та направо незнам.....наистина това е начина!
Активен
Yana_Bah
Ентусиаст
**
Публикации: 141

« Отговор #308 -: май 07, 2007, 16:50:36 »

Моя мъж иска Purple rain на Принс. Aз много я харесвам но ми идва малко дълга
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: май 07, 2007, 17:38:03 »

Моя мъж иска Purple rain на Принс. Aз много я харесвам но ми идва малко дълга

Яна,
твоето овенче е много инициативно, аз ако съм на твое място бих му доставила удоволствие. Какво като е дълга - по-дълъг ще е моментът на първият брачен танц. Сигурно желае по-дълго да те държи в обятията си girl_in_love girl_in_love girl_in_love girl_in_love girl_in_love
ех, че романтика Bravo
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: май 08, 2007, 11:32:15 »

оо има една страхотна песехн на GEORGE BENSON само трябва да погледна как се казваше
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: май 08, 2007, 12:23:40 »

Yana,
песента която е избрало момчето ти е страшно оригинална и невероятно романтична. А колкото до това, че е дълга подкрепям изцяло ivaiva смятам, че просто романтика ще продължи побече  girl_in_love  Dance
Активен
Yana_Bah
Ентусиаст
**
Публикации: 141

« Отговор #312 -: май 09, 2007, 17:01:02 »

е, в крайна сметка това ще е песента....... Мъжа ми горкия понеже е схванат в краката се надявам да не ме настъпва много Dance......... Е то и аз с тази рокля едва ли ще съм особено пластична Wink
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: май 09, 2007, 20:06:16 »

Споко, той и моичкият не го бива хич в танците, но според мен просто трябва да се отдадете на мига и няма да ви пука дали сте осбено танцувални или не. Важното е душите ви да танцуват!  Dance
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: май 11, 2007, 07:41:56 »

Ние решихме първата песен коя ще бъде още преди сто години когато и идея нямахме дали ще се женим или ще си живеем просто заедно, и тя е на Whitesnake "Is this love". И двамата сме фенове на групата и на концертите ходихме като идваха тук и изобщо това решение дойде без дори и да сме обмисляли. После като ще се сваля жартиера нали винаги пускат песента от "9 седмици и половина" филма, а пък аз предложих и той се съгласи да бъде на Barry White "Let the music play" и така. Имаме да уточним още една -две песни кои ще са и сме готови с музиката.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: