Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 22:28:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 5 част
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 5 част (Прочетена 163806 пъти)
anita6on
Новак
Отг: Сватба във Варна - 5 част
«
Отговор #390 -:
февруари 01, 2010, 09:14:07 »
Браво,Браво с кризата и булките нарастват.......необяснимо но факт.Аз също ще обикалям за рокля този уикенд но съм скептично настроена и от сега знам,че нищо няма да намеря.Много кич предлагат в тези магазини чувствам се като на битак.Уж сме в европа ,а не се усеща по нищо
Активен
MERRIMENT
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #391 -:
февруари 01, 2010, 10:01:19 »
Здравейтемаз много отдавна не съм писала,но видях,че темата мноого се е разраснала
Хубаво е,че въпреки кризата,желаещите да се женят стават повече!
Нашата сватба беше миналата година в хотел 'София'.Имаше и още няколко други момичета,които бяха избрали същия ресторант.Не помня дали коментирах след това,но така се завъртяха нещата
На тези,които все още не са се спряли на ретсорант-искрено мога да го препоръчам.Още повече,че минлата година управителката ни каза,че за тази година планират освежаване на цялата зала с нов мукет,боядисване и тн.Осен,че залата е много хубава,аз лично съм много доволна и от обслужването.Украса на залата,атмосфера.Управителката на хотела стоя до края на сватбата ни и следеше всичко.вече имат и уеб сайт и ви пускам линк към него за да разгледате.
http://www.sofiahotel.net/services.php?cntid=20&lang=bg
Малко сватби правят и си изпипват всичко,а и е по-нетрадиционно и на мен лично ми е хубаво,че не е често спряга и доболка познат на всички.Ами на последната сватбакоято ходихме в "Хоризонт",се оказа,че на нашата маса,всички сме били поне по 2 пъти на сватба там.
Сори за дългия пост,но много искам да изкажа по някакъв начин благодарност на екипа на хотел София и мисля,че това е начина
На всички бъдещи булки,желая много красив и хубав сватбе ден и семейно щастие!
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #392 -:
февруари 01, 2010, 11:16:15 »
Аз като ходих събота по булченските магазини с половинката за аксесоари хвърлих едно око на ролките - еми тези , които бяха на манекени изложения бяха пълна скръб. Точно изглеждаха като евтини рокли от битака.
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #393 -:
февруари 01, 2010, 11:21:14 »
Момичета, да ви попитам...харесах си един фотограф, но той е сам...няма оператор с него...горе долу какви са цените само на видеозаснимането и евентуално кой бихте ми препоръчали...изобщо не мога да се ориенирам в цени и т.н...
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #394 -:
февруари 01, 2010, 11:48:18 »
Здравей,
Jorjeta
На мен ми се наложи скоро да търся фотограф от Варна. Като стил ми харесаха :
http://www.kaphotostudio.com/
http://angelnenov.com/
По стечение на обстоятелствата избрахме фотограф от София, но това е друга тема
Чувала съм добри отзиви и за двата варианта, които ти посочих. Лични впечатления имам само за Ангел Ненов.
Относно цената според мен може да се очаква 300-500 лв за добър фотограф, който работи качествено. И в това е добре да се включват снимки на диск (500-1000 кадъра средно), 10-30 извадени снимки, понякога и албум(макар и не с луксозно изпълнение). Снима се целия ден-от подготовката на булката до рязането на тортата.
Всичко варира
Аз бих те посъветвала да решите какво е важно за вас относно фотографа. Ето какво имаше значение за нас - контакта със самия човек. Ние сме срамежливи, не обичаме да се снимаме, нужно ни е да ни предразположат. Моят годеник бързо се сприятели с избрания от нас фотограф
Надявам се, когато го срещна, и аз
Държахме на високо качество. Затова отделихме по-големичка сума от тази, за която ти писах по-горе.
Преценете си, Jorjeta. Успех
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #395 -:
февруари 01, 2010, 11:58:29 »
Нормално цените варират 350 фото и 450 видео По принцип добре е колегите да са екип да не си пречат
Активен
Jorjeta
Сватбар
«
Отговор #396 -:
февруари 01, 2010, 12:03:12 »
Много благодаря момичета
...и аз знам, че е добре да са екип, но този фотограф работи сам...и сега се чудя какво да правя
а с Ангел Ненов сме се чували по други въпроси...
ето този фотограф си харесах аз
http://elmediapro.com/portfolio/
... с радост ще ви прочета мненията
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #397 -:
февруари 01, 2010, 12:18:04 »
Jorjeta
, само да отбележа, че по мои впечатления за втори фотограф се доплаща над посочените суми
Не се притеснявай, че работи сам избрания от теб човек. Всеки си има стил на работа. Виждала съм невероятни снимки от сватби, правени от един фотограф.
Освен това, ако имате видеозаснемане, ще се окаже, че един добър фотограф е достатъчен
Много са хубави нещата в сайта, който си показала
Пиши им, поговорете, вижте се, ако можете. Само така ще усетиш дали си открила вашия фотограф
«
Последна редакция: февруари 01, 2010, 12:20:20 от michelle
»
Активен
Abii
Професор
«
Отговор #398 -:
февруари 01, 2010, 12:34:09 »
погледни и това
http://www.fotonushi.com
ако те интересува за нея и оператора на лични мога да ти напиша подробности
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
«
Отговор #399 -:
февруари 01, 2010, 12:38:20 »
Jorjeta
, не се притеснявай, че фотографът и видеооператорът няма да са ти екип. И при нас не бяха, но те двамта много добре се стработиха. Важното е всеки един от тях да е професионалист
Ангел Неново ти го препоръчвам и аз лично
Но е много важно да си допаднете с фотографа като личност, за да можете да се отпуснете след това като ви снима.
За видеооператори (нашият не беше от Варна и нямам лични впечатления) съм чувала Краси Стоянов и Реджи Видео.
Активен
Jorjeta
Сватбар
«
Отговор #400 -:
февруари 01, 2010, 12:39:45 »
Много благодаря, момичета...аз за нас не мисля, че ще са ни нужни чак по двама фотографи и оператори...иначе и аз си го харесах този, но искахда чуя и други мнения все пак
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #401 -:
февруари 01, 2010, 16:34:38 »
Здравейте момичета,
Някоя от вас случайно ходила ли е до булчинския магазин на Чаталджа - La Sposa - роклите им са невероятни, но ми се струва, че ще са и доста скъпи. Някоя от вас, ако има няккави наблюдения или информация относно цените, моля да я сподели
Активен
pisimisi
Любопитен
Публикации: 43
«
Отговор #402 -:
февруари 01, 2010, 17:19:32 »
Цитат на: reni_vn в февруари 01, 2010, 16:34:38
Здравейте момичета,
Някоя от вас случайно ходила ли е до булчинския магазин на Чаталджа - La Sposa - роклите им са невероятни, но ми се струва, че ще са и доста скъпи. Някоя от вас, ако има няккави наблюдения или информация относно цените, моля да я сподели
Цените на роклите започват от 1200 нагоре.Аз кото ходих имаше и намалени от стари колекции на 1000лв.Аз лично си харесах една за 2600
,но определено не бих дала толкова пари
Лошото до колкото си спомням ,че се чака много време и не подлежат на корекции или се правят много трудно тук.Ако те устройват цените отиди на място.А и другото което се сещам сега е че не можеш да влезеш ей така да пробваш.Трябва предварително да си запазиш час
Активен
Rossito
Сватбар
«
Отговор #403 -:
февруари 01, 2010, 18:53:38 »
Цените са подобни като на почти всички чужди марки. Започват от 1100 - 1200 за най-изчистените им модели. Моята я взех от страрата колекция и 10% коледно намаление
и мисля, че постигнах някакъв баланс за себе си.
Цитат на: pisimisi в февруари 01, 2010, 17:19:32
А и другото което се сещам сега е че не можеш да влезеш ей така да пробваш.Трябва предварително да си запазиш час
Аз си отидох ей така след работа, без записан час и си мерих рокли. След две седмици пак отидох, пак без час, за да премеря отново роклите на които се бях спряла
Не е препълнено с клиенти, така че ако отидеш няма да те върнат
Ако искаш повече информация, ще ти пратя на лични
Активен
Abii
Професор
«
Отговор #404 -:
февруари 01, 2010, 20:51:44 »
До всички кандидат младоженци ! В ритуална зала Аксаково от 01,01,2010 год. сключването на граждански брак през седмицата само подпис е
БЕЗПЛАТНО
ако отидете с пълен комплект документи може да подпишете без да записвате час, а веднага !Това е добра новина за всички младоженци който ще имат изнесе брак !През събота и неделя класически ритуал е 130,00 лв като няма никакви други такси !
«
Последна редакция: февруари 01, 2010, 20:53:57 от Abii
»
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]