Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 22:04:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 5 част  (Прочетена 163793 пъти)

toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: януари 31, 2010, 10:54:58 »

Честито Бианка smile Ставаме все повече булки 2010  danceg
Момичета искам да ви попитам за СПА ХОТЕЛ РОМАНС на Дружба. Някой правил ли е сватба там?? Препоръчаха ми го, но искам да чуя и още мнения, ако някой е ходил и има впечатления?

Здравей,
ние ще сме в хотел Романс...през декември ходихме да го гледаме и се спряхме на кръглата зала, която се води конферентна, но на нас тя повече ни хареса от основния ресторант. За калъфи на столовете ни предложиха цена от 4лв., която ни се видя доста височка...тези дни мисля да звънна отново в хотела и да доуточним подробноститте, че времето наближава...ако се интересуваш, пиши на ЛС, мога да ти пратя и няколко снимки от кръглата зала...
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #376 -: януари 31, 2010, 11:59:17 »

Относно апартамента за младоженци , който се предоставя безплатно - аз поне където ходих , навсякъде го предлагат това , като подарък , така , че това да не ви впечатлява .
Активен
rain
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: януари 31, 2010, 12:22:05 »

Trufel благодаря ти за подробната инфо, 40 лв. май и на мен ми е високичка цена  cray Но нищо не пречи да отида и аз да разпитам.
toni8301 на теб каква цена ти предложиха за куверт? Ще се радвам, ако ми изпратиш снимки, благодаря и на теб  give_rose
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: януари 31, 2010, 14:26:49 »

Поръчах си вчера роклята  chee
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #379 -: януари 31, 2010, 14:30:55 »

Desi_Desktata честито   yahoo ще ни покажеш ли снимка   danceg
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: януари 31, 2010, 15:08:05 »

Desi_Deskata честито  Bravo. А ще споделиш и на какво се спря, освен ако не искаш да бъде иненада разбира се smile
Активен
Roxy
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #381 -: януари 31, 2010, 16:40:13 »

Здравейте,

Присъединявам се към организаторската група за Сватба 2010.

По принцип не съм много активна по такива форуми и по-скоро чета отколкото да пиша. Въпреки това реших да се включа.
Планираме сватба за края на Август и си мислех, че е рано да се започва от сега но като гледам колко сте активни се стреснах! Имам няколко въпроса към тези от вас, които вече са уредили ритуала.
Ходих в Ритуалната зала преди няколко дни и ми казаха, че записвания се правят вече дори и за Октомври. Споменаха ми някакви цени + необходими документи. Само не ми стана ясно дали при записването трябва и двамата присъстваме, защото това в момента е невъзможно.
Моля споделете детайли по този въпрос. Някой вече записан за Август?
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: януари 31, 2010, 17:06:49 »

Здравей Roxy,
добре дошла в клуба  Bravo
...колкото до записването в ритуална зала: и при ние няма да можем да присъстваме двамата при записването и когато ги попитах дали това е проблем ми казаха, че не е...аз мисля тази седмица да отида и да запиша вече официално датата и мисля да нося копие от неговия паспорт..мисля 4е няма да има проблем...
Активен
Desi_Deskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: януари 31, 2010, 19:36:53 »

Аз още не съм ходила до Ритуална зала, ще го оставя за последния момент май (понеже само ще се подпишем през седмицата).
Снимка на роклята нямам, като я ушият ще я снимам и ще я покажа. От бутик "Агресия" е, изчистена класическа рокля  smile
Активен
Trufel
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Обичам да съм обичана...

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: януари 31, 2010, 20:17:29 »

Desi_Deskata, честито! Май те засякох някъде из темите, че и ти ще си с пеперудена сватба.  girl_wink
Така че се обръщам и към теб, и към останалите момичета с молба, ако някой е виждал къде във Варна (или онлайн) се продават пеперуди за декорация, да сподели. Търся си нежни прозрачни или бели пеперудки, а не от тези цветните текстилни, които слагат по букетите, въпреки че накрая бих минала и на такъв вариант, но изцяло бели (такива в цветарските магазини ли да търся?!). Нямам идея къде може да има и малко се отчайвам... cray Предварително благодаря на отзовалите се!  Girl_hide
Активен
pisimisi
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: януари 31, 2010, 21:22:19 »

Desi_Deskata, браво и от мен :bravo:Стискам палци всичко да е ок *THUMBS*Чакаме снимка  Wink
Активен
krem4o
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #386 -: януари 31, 2010, 21:31:15 »

][/quote]Момичета искам да ви попитам за СПА ХОТЕЛ РОМАНС на Дружба. Някой правил ли е сватба там?? Препоръчаха ми го, но искам да чуя и още мнения, ако някой е ходил и има впечатления? [quot

Моята сватба беше там 2008г и сме доволни  от всичко,ако искаш пиши ми на лични ако те интерисува нещо конкретно.Успех на всички!
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #387 -: януари 31, 2010, 21:45:37 »

Ние вчера си купихме късметчетата за хвърляне , 27 на брой . Взехме си кошника за халките , както и цветчета за закичване. Поръчахме и поканите , текста е измислен от мен , нещо като стихотворение сътворих blush. Дано се хареса от гостите . Другата седмица с половинката ще ходим да купуваме уиски , водка и шампанско , тези неща могат да се вземат от сега така , че не им пречи. Искам всичко по - дребно да го направя от сега (което търпи да се направи по - рано), за да може накрая по - малко неща да останат. По магазините всичко има , само пари да имаш smile. За накрая оставям нещата , които не могат да стоят дълго време , а именно - сладките за ритуалната , в това число и бонбони , погача за ресторанта , почерпката за в къщи , ако младоженеца тръгне от общия ни дом (все още е под въпрос). Нещо пропускам най - вероятно , но сега по памет говоря . Другата седмица, като вземем шампанското ще го занеса при една цветарка да ми го украси . Реших да не вземам от готовите украси , че нито една не ме впечатли , а тази позната знам , че ще се постарае. В момента правя и списък с наши песни за Ди джея , както и песни за видео филма . Март месец ще ходим до ресторанта за уточняване на меню , както и всички детайли , украси и т.н.
Активен
Desi_Deskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: януари 31, 2010, 23:21:26 »

Всички напредвате с приготовленията  Bravo
Trufel харесват ми пеперудите, но засега нищо пеперудено няма да има на сватбата. Виждала съм по магазините за сувенири и декорация, но не мога да се сетя конкретно къде може да намериш.
На мен хич не ми се излиза в това време, а трябва да отмятам дреболийките малко по малко  Girl_sing
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #389 -: януари 31, 2010, 23:27:28 »

Trufel провери във Елитис  на втория етаж там имаше такива пеперуди също така в склад Нолина има много видове пеперуди !А  ако искаш живи пеперуди  знам че в Русе предлагат  мисле ,че като питах ми казаха 50,00 лв.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: