Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 20:24:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 5 част  (Прочетена 163759 пъти)

Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #360 -: януари 29, 2010, 13:21:49 »

Anita6on не се отчайвай относно документите, моят бъдещ мъж е французин и въпреки, че сватбата ще е в България, гражданският брак ще го сключим във Франция и на мен ми искат същия куп документи. Не е само в България. И аз се прибирам сега, за да ги осигуря всичките smile

Offtopic Да се включа и аз в темата за тортите  Wink и да питам дали някои има впечатления от Lagard? Благодаря ви  give_rose
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #361 -: януари 29, 2010, 13:56:39 »

anita6on колко да Черкезов е един от най добрите във Варна но се съмнявам че е свободен за тази дата .Ламор правят страшно красиви торти по желание на клиента ако искаш да погледнеш техни торти ми пиши на лични да те насоча Колкото до вкуса както Ви е си изберете със колко лата и какъв пълнеж тове е според вкуса !
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #362 -: януари 29, 2010, 13:56:55 »

Zvezdaa освен всичко останало което са ти казали момичетата, виж и ресторанта на хотел Странджа - миналата година правихме сватба там, самия ресторант не е нещо особено, но е просторен, едната стена цялата е панорамни прозорци към терасата, която пък гледа към много хубава градина - парк. Обстановката много носи на декорация, на практика можеш да го направиш почти всичко, нямат изискване за минимален куверт, каквото си изберете от менюто, това си слагате, управителката на ресторантската част, както и мениджъра на хотелската са много отзивчиви, имам координати и снимки, ако те интересува пиши да ти пратя. Има страхотна каменна беседка - тераска за изнесен ритуал точно до ресторанта. Сватбата на Pebbles беше там, може да видиш снимки в албума й, те бяха май към 110-120 човека, побраха се идеално, имаше място и за танци!
Anita6on, Abii е много права като ти казва че датата е вървежна и трябва бързичко да се ориентирате за фото, видео и DJ. Колкото до тортите Галя от Lamore на Галата. Това за мен е перфектното съотношение вид-вкус-цена-качество!
Дано сме помогнали, успех с подготовката!
Активен
Abii
Професор

« Отговор #363 -: януари 29, 2010, 13:58:37 »

Дени извинявай малко те изпреварих и се доблираме с отговорите но няма лошо така поне се вижда че няма разминаване в това което пишем  give_rose
Активен
Денито
Професор

« Отговор #364 -: януари 29, 2010, 14:02:20 »

Аз докато си напиша ферманите и Abii ме е изпреварила... tease

Хихи, пак се засякохме
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: януари 29, 2010, 14:03:46 »

Между другото настоящия ми мъж е грък и в момента е в Гърция да си вади топ-а с документи който му поискаха в гражданското и направо се е отчаял.Тези хора не са добре да изискват толкова безмислени информации и преводи направо могат да ни откажат от сватба.Уж сме в европейския съюз,а въобще не си личи.Направо сме се отчаяли преди да се оженим

и ние сме така....направо лудница...и освен неговите документи..от германия ми искат и на мен докумети...и е лудницааааа  crazy само преводи, легализации и пари....но...целта си заслужава...  weddingday
Активен
rain
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: януари 29, 2010, 15:58:11 »

Благодаря момичета, страхотни сте, в най-скоро време всичките ще ги обиколя smile
Денито много ще съм ти благодарна за няколко снимки от Странджата и координати също. Нямам намерение да пропусна нищо, което би могло да отговаря на очакванията ми!  Wink
Активен
anita6on
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: януари 29, 2010, 16:23:03 »

Благодаря Ви много момичета.Но това  insane  Lamore на Галата  каде точно се намира сладкарница или цех е  -адрес някой ще ми посочи ли ,че както споменах не съм запозната много обстойно с Варна

Активен
Денито
Професор

« Отговор #368 -: януари 29, 2010, 16:27:29 »

Zvezdaa погледни тук http://www.hotel-strandja.com/gallery.html Пак казвам че самия ресторант не е нещо особено като обстановка, но това е добре дошло защото можеш да го превърнеш в каквото си пожелаеш. Само май не се вижда каменната тераска която ще е чудесна за ритуал, най-добре е да отидете на място.
Активен
bianka_07
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #369 -: януари 29, 2010, 21:50:12 »

Zdraveite i ot men,i az sum bulka 2010-avgust.Po princip sum ot Sofiq no re6ihme svatbata da e vuv Varna ,6te se radvam da pomognete s restoranti,hoteli,torti i t.n.Blagodarq na vsi4ki predvaritelno! smile
Активен
bianka_07
Регистриран

« Отговор #370 -: януари 29, 2010, 23:42:37 »

Здравеите и от мен,и аз съм булка 2010-август. По принцип съм от София,но сватбата ще е във Варна.Благодаря на всички за мненията и съветите,доста четох и доста неща успях да науча. smile
Активен
Abii
Професор

« Отговор #371 -: януари 30, 2010, 00:52:42 »

:bravo:Добре дошла! :wedding:Малко по нагоре в темичката има почти всички ресторанти във Варна .Тази година има дости младоженци и е хубаво от по раничко да си организираш нещата !Като си избереш ресторанта ,фото , видео и Dj да ги капарираш зада ти е спокойно , имаш достатъчно време за другите неща. 
« Последна редакция: януари 30, 2010, 09:22:23 от Abii » Активен
bianka_07
Регистриран

« Отговор #372 -: януари 30, 2010, 21:35:38 »

Благодаря ти!Ами раничко започваме, още другата седмица заминаваме с годеника да резервираме ритуална,хотел че ще има доста гости,които не са от Варна.Църквата не ме притеснява тъѝ като бъдещият ми съпруг ще става свещеник и нас ще ни венчае владиката и където каже там ще е.Като резервирам ще се похваля.Много се вълнувам!
Активен
rain
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: януари 30, 2010, 22:28:54 »

Честито Бианка smile Ставаме все повече булки 2010  danceg
Момичета искам да ви попитам за СПА ХОТЕЛ РОМАНС на Дружба. Някой правил ли е сватба там?? Препоръчаха ми го, но искам да чуя и още мнения, ако някой е ходил и има впечатления?
Активен
Trufel
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Обичам да съм обичана...

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: януари 31, 2010, 08:31:30 »

zvezdaa, много е хубав Романс (и отвън, и отвътре), на мен ми хареса много залата му (FlowersHall или нещо подобно се казва), имат си и калъфи с пандели (3,50 лв.), но е сравнително малка залата - за 80 души ми се струва максимум. За съжаление не се спрях на него, защото кувертът от около 40 лв. ми е високичък  cray Имаше и такса на човек за внасяне на алкохол, но пък е безплатен апартаментът за младоженци  Yes
Може тържеството да е повече от 5 часа, просто си плащаш овъртайм след това. Ако ти трябва друга инфо, можеш да ми пишеш на ЛС, но и на място не е лошо да идеш, ако споменатите дотук цени те устройват - Управителят е много симпатичен и любезен младеж  smile
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: