Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 19:18:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 5 част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 5 част (Прочетена 163738 пъти)
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
Отг: Сватба във Варна - 5 част
«
Отговор #345 -:
януари 28, 2010, 16:26:16 »
mishoranche - "но не препоръчвам Димят само защото гостите са много и няма да имат хубава видимост."
Здравей, какво имаш предвид под хубава видимост- за ресторанта ли говориш ?????
Активен
mishoranche
Новак
«
Отговор #346 -:
януари 28, 2010, 17:42:43 »
Според мен ресторанта е страхотен, с невероятен дизайн, но тези колони не са много практични ако имаш много гости, някак си са малко изолирани част от тях. За по малко хора е перфектен. Но това е само мое мнение, с което си навлякох явно негативизми от страна на вече запазилите го. Но знаеш, мнението ми не е миродавно, както и на всички останали.
Активен
mote
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #347 -:
януари 28, 2010, 18:11:33 »
SnowFlake, Toni8301 с малко закъснение мерси за отговорите на въпроса с Диджея. И аз си мисля дори немската част да не разбере всичко пак ще е весело, но годеникът държи да са обгрижени
Ако все пак някой се сети за Диджей който би помогнал с малко английски или немски ще съм ви страшно благодарна за информация
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
«
Отговор #348 -:
януари 28, 2010, 18:18:50 »
Цитат на: mishoranche в януари 28, 2010, 17:42:43
Според мен ресторанта е страхотен, с невероятен дизайн, но тези колони не са много практични ако имаш много гости, някак си са малко изолирани част от тях. За по малко хора е перфектен. Но това е само мое мнение, с което си навлякох явно негативизми от страна на вече запазилите го. Но знаеш, мнението ми не е миродавно, както и на всички останали.
Ние запаихме Димят за нашата сватба, но в никакъв случай няма да стоваря гнева си върху тебе
Наистина няма да има голяма видимост, но аз не съм виждала булка досега, която да се стовари на масата и да не мръдне цяла вечер
За всички, които изтърват нещо - има видео след това, така че ...
Активен
pisimisi
Любопитен
Публикации: 43
«
Отговор #349 -:
януари 28, 2010, 21:18:36 »
Цитат на: mishoranche в януари 28, 2010, 15:47:24
Аз лично не ги харесвам, защото снимките им са като на конвейр. На всяка сватба едно и също с еднакви рамки, никакво разнообразие. Определено няма да ги наема за моята сватба
Ами незнам, всеки си имамнение.Ние сме много доволни и страшно се забавлявахме по време на фотосесията.Половината от идеите за снимките бяха от тях и другата половина от нас.Има и доста стандартни моменти,но все пак зависи и от маладоженците дали ще се отпуснат и колко лудории са замислили
Активен
pisimisi
Любопитен
«
Отговор #350 -:
януари 28, 2010, 21:35:06 »
Цитат на: zvezdaa в януари 28, 2010, 15:20:53
Благодаря, Денито!
Ами за ресторанта няма значение дали в града или по курортите, важното е да има хубава градина за ритуала. За цветовата гама не съм решила още, така че спокойно мога да гледам всичко, а останалите приготовления да съобразя с ресторанта. Относно куверта 30 лева ми се струва прилична цена. За това ако можете да ми предложите ресторант за около 100 човека с подходяща градина много ще съм благодарна
Погледнете хотел "Термал".
Нашата сватба беше там и сме много доволни. *THUMBS*Всичко беше перфектно организирано.Изнесения ни ритуал беше в градината и мисла че се получи много добре.Самата градина не голяма,но в същото време е красиво подредена и идеална за случая:) Цветовете на ресторанта са в розово и бордо.По мое мнение ресторанта и без допълнителна украса си е достатъчно карсив:) Кувертите ни бяха по 35 лв.Всичко беше много вкусно.Сервираше се в точния момент и беше топло и в идеален вид.Ресторанта без без проблем събира 100-120 души.
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
«
Отговор #351 -:
януари 28, 2010, 23:23:20 »
В Термал ресторанта не е особено голям, според мен за да е комфортно трябва да са не повече от 80 човека там.
Момичета не забравяйте да включите в сметките маса за DJ-я, фото и видео оператора, сватбения агент, място за техниката на DJ-я, евентуално маса за тортата ако ще е изнесена предварително. Всичко това заема от мястото за танци.
Активен
pisimisi
Любопитен
«
Отговор #352 -:
януари 28, 2010, 23:40:05 »
В Термал ние бяхме 85 души и имаше предостатъчно място за танци.Спокойно можеше да се съберем и 100.Mасата с апаратурата на Dj не заемаше много място и не пречеше,а служебната на която бяха фото,видео сватбена агенция и DJ беше в една малка конферентна зала която е преходна с ресторанта и ги разделя една голяма врата.Но според мен най-важното е независимо кой е ресторанта е по колко души ще бъдат масите и как те ще се разположат, така че да остане най- много място за купон и танци. :dance2:Но обикновено управителите на ресторантите са насреща и помагат когато дойде момента за това разпределение.
«
Последна редакция: януари 28, 2010, 23:42:00 от pisimisi
»
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
«
Отговор #353 -:
януари 29, 2010, 00:12:05 »
Според мен във Варна е много труден избора на ресторант, първо поради недостатъчния брой, много малко са в града, повечето са по комплексите, което си има достатъчно недостатъци, да не говорим ако искаш изнесен ритуал и да е на същото място, почти нищо подходящо. Но основното е, че капацитета на 90% е за около 80 човека и ние искаме, не искаме се самоубеждаваме, че 120 човека точно ще се съберат, особено след като управителя на ресторанта ни говори как миналата седмица са имали такава сватба и е било мнооого просторно.
Всеки си преценява, най-важно е да се види на място, но имайте едно наум
Активен
anita6on
Новак
«
Отговор #354 -:
януари 29, 2010, 11:06:09 »
Здравейте бъдещи и настоящи булки,
Нова съм тук и съвсем случайно попаднах на форума.Харесва ми колко сте единни и услужливи.И аз след далго ходене в търсене на ресторант за 100 човека останах с впечетлението ,че във Варна има само две три подходящи места и накрая резервирах х-л Димят.Управителя се оказа много любезен и точен човек,докато в хотел Азалия на златните и х-л Астера също така никак добре не ни посрещнаха даже се даржаха супер надменно.Сега съм в процес на търсене на Диджей и на фото и видео заснемане(предполагам че трябва да действам бързо понеже сватбата ни е на 15.05.2010 и абитюренските започват тогава)Та управителя от Димят ми предложи за Ди джей Черкезов ,та ако някои има мнение за него моля да ми пише.Също така и бих искала да попитам за мнение за сладкарница "Неделя"
Благодаря Ви предварително
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #355 -:
януари 29, 2010, 11:23:03 »
Добре дошла !Найстина че трябва да побързаш защото 15.05 е много вървежна дата и повечето колеги са ангажирани!Успех !За сладкарница неделя мога да кажа че тортите са много много вкусни като цена идват по скъпи от другите и до колкото знам имат определен каталог и не изпълняват поръчка по твое желание но тава ми е информация от 2008 нямала съм скоро торта от там !
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #356 -:
януари 29, 2010, 11:36:51 »
anita6on
,
Радвам се, че варненските булки се множат.
Пожелавам ти приятна подготовка в нашата компания!
Ти защо точно на Неделя си се спряла? По-назад в темата има информация и за други сладкарници, които по мое мнение ще направят много по-красиви неща.
«
Последна редакция: януари 29, 2010, 11:38:25 от lionelsa
»
Активен
anita6on
Новак
«
Отговор #357 -:
януари 29, 2010, 11:44:17 »
Спрях се на"Неделя" защото е до нас ,а в интерес на истината торта от там не съм яла.Отскоро съм във Варна и незнам много много адреси и места.Поръчвала съм си торта зад Маг Доналдс драйв при Красимира ,но беше нещо ужасно и докато я занеса до вкъщи се разтопи.От крамер пък ми направиха една шоколадова и вътре имаше черумки от орехи и щяхме да си изпутрошим зъбите та затова съм предпазлива и реших първо да искам мнение
Активен
anita6on
Новак
«
Отговор #358 -:
януари 29, 2010, 11:50:18 »
Между другото настоящия ми мъж е грък и в момента е в Гърция да си вади топ-а с документи който му поискаха в гражданското и направо се е отчаял.Тези хора не са добре да изискват толкова безмислени информации и преводи направо могат да ни откажат от сватба.Уж сме в европейския съюз,а въобще не си личи.Направо сме се отчаяли преди да се оженим
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #359 -:
януари 29, 2010, 12:30:11 »
Anita6on, добре дошла! Пожелавам ти приятна и изпълнена с хубави емоции подготовка за сватбата
Относно сладкарници Неделя аз лично не съм възхитена. Щом не си яла техни торти, може би е най - добре първо да пробваш за какво става дума, защото на мен лично изобщо не ми харесват.Повечето да многоооо тежки за моя вкус. Единствената, която долу - горе става според мен е плодовата пита. Сватбените им торти обаче не съм опитвала, може би те са по - хубави, знам ли ... А и щом Abii казва, че не изпълняват желания, а работят само по каталог ...
Иначе съм чувала много добри отзиви както тук във форума, така и от познати, за една сладкарница в Галата - Ламор мисля, че се казваше. Ако искаш провери и там
Успех!
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26