Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 18:40:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 5 част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 5 част (Прочетена 163734 пъти)
galya84
Регистриран
Публикации: 4
Отг: Сватба във Варна - 5 част
«
Отговор #330 -:
януари 27, 2010, 22:38:49 »
Цитат на: pebbles в януари 27, 2010, 22:08:29
zvezdaa, за Бялата къща лични впечатления нямам, но mucito си прави там сватбата, можеш да разгледаш снимки от ресторанта в албума й и да прочетеш в темичката й какви са впечатленията.
За Анни видео мога да кажа само едно нещо. Първо правя уточнението, че ми бяха препоръчани, аз самата нищо не разбирам от снимки, така че това не коментирам. Случката е, когато отидохме да се видим и да си поговорим с тях да снимат нашата сватба. Казвам аз, че от фотография не разбирам и просто искам ние да сме хубави на снимките. Отсреща ми се отговаря " Ами, вие ако се облечете хубаво, ако ви гримират както трябва, ще излезете хубави на снимките." Е, това ме разби. Пък не смятам, че съм толкова безкрайно грозна на живо. А той как излизам на снимка не може да знае само като ме види през вратата. Това е случка от колекцията ми от бисери на хора, които искат да им стана клиент.
Искат да кажат,че ако си фотогенична, перфектно нагласена и знаеш как да позираш няма да имаш проблем със снимките.
на тях
Активен
Rossito
Сватбар
«
Отговор #331 -:
януари 27, 2010, 22:40:37 »
Така като гледам мненията ви май определено по-добре е да се пра на фото студио Х
Pebbles
, това е ужасно
А вашите снимки кой ги прави?
Активен
galya84
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #332 -:
януари 27, 2010, 23:06:43 »
Никой още.Аз съм в разгара на тази тема.Почти си избрах ДЖ и водещ ама ми остава проблема с фото и видео както и с ресторанта.Събота съм си уговорила срещи с няколко човека.Ще видим какво ще стане.Ти имаш ДЖ имаш ли информация за някой?За фото и видео за кого какво си чувала?
Активен
rain
Любопитен
«
Отговор #333 -:
януари 27, 2010, 23:37:35 »
Благодаря ви за мненията за Бялата къща, ще отида все пак и лично да разгледам.
bergeria За хотелската част не се притеснявам, защото и двамата сме от варна, както и повечето гости. Моето притеснение е за градината, искам изнесен ритуал навън
Според теб подходящо ли е?
Много се чудя ди джей или оркестър?!? Гостите ще са около 100-на човека
Моля споделете вашите лични впечатления
Активен
pisimisi
Любопитен
Публикации: 43
«
Отговор #334 -:
януари 28, 2010, 00:51:57 »
Rossito, аз съм изключително доволна от Студио Х.Невероятно точни и коректни.Страхотни професионалисти. :bravo:Снимаха всичко от всеки ъгъл,почти не седнаха и най-важното ни предразположиха за снимките и много се забавлявахме с тях. :danceg:Нямаше излишна скованост и снимките по калъп така да се каже бяха много малко.По назад в темата съм пуснала пост за тях.Кои бяха фотографите и т.н.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #335 -:
януари 28, 2010, 09:27:55 »
Нашите снимки ги прави Дидо от студио Блясък. Ние от него сме много доволни, голям сладур и снимките ни харесват. Гостите много го хвалеха също, че бил много весел и приятен и всякакви хубави работи, зависи от речника на човека.
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #336 -:
януари 28, 2010, 10:56:10 »
pebbles, страхотна булка си била...голяма сладурана
момичета, много сте полезни...и на двете сватби, на които бях в изминалите 2 години фотографите им бяха от Студио Х ... явно са доста известни и предпочитани
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #337 -:
януари 28, 2010, 11:51:18 »
Относно р-т Бялата къща - аз бях там на един банкет . Те са 2 зали , но тъй като не можах да видя другата зала реших да се хвана и да ида един ден до там . Показаха ми и двете зали , като в едната тържеството казаха , че може да продължи и след 12, до колкото вече ние си решим , а в другата зала можело до 11 мисля . Храната е добра и вкусна , аз лично от сервитьорите останах доволна на този банкет, на който бяхме. Ние се спряхме на Бриз 2 , защото и на двамата с бъдещия ми мъж ни беше повече на сърце.
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #338 -:
януари 28, 2010, 12:43:17 »
Относно "Бялата къща" аз лично нямам забележки, имам две сватби правени там миналата година - от едната са доволни, от другата не. На първата присъствахме и аз като координатор и управителя на ресторантската част, на втората нямаше координатор и управителя беше в отпуска. Кухнята е много добра, обслужването е на ниво стига да има кой да ръчка сервитъорите (явно!), аз съм доволна и ги препоръчвам, управителя е много отзивчив, разбира си от работата. В горната зала в която по принцип правят сватби не виждам как ще се съберат 100 човека, да не говорим за дансинг или оркестър - абсурд! Там е най-добре за около 70 човека максимум, без служебната маса (тя обикновено се позиционира в една заличка-ниша точно след входа на ресторанта, която е леко изолирана от останалата част) Долната зала може и да ги събере при добро разпределение на масите, но отново няма да има свободно място за оркестър. Градината е много приятна, спокойно може да се направи красив изнесен ритуал, но в нея не се правят сватби заради шума, все пак комплекса е заобиколен от жилищни блокове.
Активен
rain
Любопитен
«
Отговор #339 -:
януари 28, 2010, 13:02:34 »
Много благодаря дами!!!
От прочетеното става ясно, че ще си търся друг ресторант, защото не искам гостите ми да са нагъчени като сардели, те пишат капацитет 100, но сигурно като седнат един в друг.. Скоро започва голямата обиколка, все нещо трябва да ми хареса
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #340 -:
януари 28, 2010, 13:24:52 »
Zvezdaa
кажи си изискванията за ресторанта - в града или по курортите, цветове, обстановка, куверт и т.н., всички тук са много отзивчиви, сигурна съм че ще получиш добри съвети!
Активен
rain
Любопитен
«
Отговор #341 -:
януари 28, 2010, 15:20:53 »
Благодаря, Денито!
Ами за ресторанта няма значение дали в града или по курортите, важното е да има хубава градина за ритуала. За цветовата гама не съм решила още, така че спокойно мога да гледам всичко, а останалите приготовления да съобразя с ресторанта. Относно куверта 30 лева ми се струва прилична цена. За това ако можете да ми предложите ресторант за около 100 човека с подходяща градина много ще съм благодарна
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #342 -:
януари 28, 2010, 15:38:33 »
zvezdaa хотел Лилия на Златните пясъци не мога да кажа че е градина но е огромна поляна и става много хубаво за изнесен ритуал .Ако сватбата е в Бялата къща до нея има един ресторат
http://www.bestwesternvarna.com/
там има страхотна тераса която е много е подходяща за изнесени бракове само че се плаща наем вижда се цяла Варна а насреща морето .Термал много хубав и изискан хотел със страхотно обслужване и кухня + масто за изнесен брак !В Бриз 3 също има доста поляни .Пред ресторант Нептун !Това е от мен не мога да се сетя повече предложения дано Дени да може да ти помогне и тя ако има в предвид нещо защото аз се изчерпах !
«
Последна редакция: януари 28, 2010, 23:27:41 от Abii
»
Активен
mishoranche
Новак
«
Отговор #343 -:
януари 28, 2010, 15:44:43 »
Цитат на: zvezdaa в януари 28, 2010, 13:02:34
Много благодаря дами!!!
От прочетеното става ясно, че ще си търся друг ресторант, защото не искам гостите ми да са нагъчени като сардели, те пишат капацитет 100, но сигурно като седнат един в друг.. Скоро започва голямата обиколка, все нещо трябва да ми хареса
относно Бялата къща, бях там тази седмица, много е хубав но за 80 човека и повече е невъзможен, освен ако гостите ти нямат никакво намерение да стават
Аз търсих много ресторант, отначало бяхме 80 човека, сега сме повече, утре не се знае:) Не знам кога е сватбата, тъй като не прочетох подробно, но за толкова хора ти препоръчвам Хотел Елена - с невероятни условия и ресторант, Хотел - Странджа, има хубава градина, Хотел Лилия също става, Хотел Ерма, Хотел Романс, Хотел Болеро(ако сватбата е април или след септември), но не препоръчвам Димят само защото гостите са много и няма да имат хубава видимост.
Активен
mishoranche
Новак
«
Отговор #344 -:
януари 28, 2010, 15:47:24 »
Цитат на: pisimisi в януари 28, 2010, 00:51:57
Rossito, аз съм изключително доволна от Студио Х.Невероятно точни и коректни.Страхотни професионалисти. :bravo:Снимаха всичко от всеки ъгъл,почти не седнаха и най-важното ни предразположиха за снимките и много се забавлявахме с тях. :danceg:Нямаше излишна скованост и снимките по калъп така да се каже бяха много малко.По назад в темата съм пуснала пост за тях.Кои бяха фотографите и т.н.
Аз лично не ги харесвам, защото снимките им са като на конвейр. На всяка сватба едно и също с еднакви рамки, никакво разнообразие. Определено няма да ги наема за моята сватба
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...