Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 14:48:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 5 част  (Прочетена 163698 пъти)

Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #270 -: януари 21, 2010, 14:19:42 »

Щом са с такива рамки значи са на студио Х  good
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #271 -: януари 21, 2010, 15:19:42 »

Здравейте  smile Имам една голяма молба към момичетата от Варна. Не съм от вашия град и идея си нямам какви сладкарници и сладкарски цехове има  sad При тези,при които е минала сватбата им, могат ли да направят едно списъче с мнения и ориентировъчни цени? И да не е минала, какви са ви впечатленията.
 Всичко това е много важно за мен, понеже със сигурност няма да имаме възможност да опитваме тортите.  А така само на вид... nea не е много добра идея май?
 Аз намерих само няколко сладкарници, виждам снимките, но знам ли какви са всъщност тортите? На повечето освен за външния вид друго не става ясно  sad
 Благодаря ви предварително за отговорите  give_rose
Активен
mote
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #272 -: януари 21, 2010, 16:07:42 »

sn0wflake честито за Димят! Страхотни са им снимките на сайта им!
На мен ми предстои решение за ресторанта –  нямам търпениеее  Wink
Активен
Abii
Професор

« Отговор #273 -: януари 21, 2010, 18:16:24 »

michelle  всеки си има различен вкус но на мен лично ми допадат тортите на сладкарница Гес , Ламор  Галата,Финиди и  Амбелино  и на външен вид и на вкус  но по принцип вкуса е каквото си избереш като блатове кремове късчета плодове и др .нещица но тава е моето мнение !  smile
« Последна редакция: януари 21, 2010, 20:06:01 от Abii » Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: януари 21, 2010, 18:24:21 »

Аз мога да добавя Юлинел към сладкарниците. А относно цените мисля че около 2.00-2.50лв вървят на парче
Активен
Abii
Професор

« Отговор #275 -: януари 21, 2010, 18:26:05 »

Деси аз не съм яла от там и даже не съм ги чувала но сега се сетих за някаква нова сладкарница  Пепеляшка  но нямам мнение за това което предлагат!
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #276 -: януари 21, 2010, 18:43:06 »

Аз бих препоръчала като вкус и качество тортите на Краев Експрес. Ядох на един детски РД и останах очарована , а аз съм човек , който много обича сладко и съм много предирчива към него , но всеки си има свой вкус естествено.
Активен
@sTR@
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: януари 21, 2010, 19:50:27 »

За сватбени торти мога да препоръчам Финиди ООД . Сладкарският цех се намира в гр. Аксаково. Не мога да съм много конкретна за цени, но ориентировъчно са 2-2,20 лв. на парче.
За повече инфо: http://www.finidi-varna.com/
Активен
pisimisi
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: януари 21, 2010, 23:33:32 »

Страхотни са ви снимките.  Bravo Кой фотограф ги е правил? Оооо и роклята ти мнооогоооо ми хареса, просто бонбон.
Снимките и видеото ни ги правиха Фотостудио Х.Фотографа се казва Илиян ,а видеото е на Краси.Невероятни таланти и двамата,изключителни професионалисти. :bravo:Уловиха всеки един незабравим миг.Направиха ни такива невероятни снимки че всеки път като ги гледам преживявам сватбата отново и ми се рзтуптява сърцето heart.А роклята е от бутик "Емоция" до ритуална зала.Дамите там са страшно вежливи, с доста богат опит.Наистина много ми помогнаха в избора и се получи мечтаната рокля. *YAHOO*А това че беше от две части и в ресторанта бях с къса рокля беше адски удобно и се натанцувах на воля Dance2.Дадоха ми много съвети и за неща за които изобщо намах представа.А цените на роклите ще ви изненадат приятно ,но в никакъв случай за сметка на качеството. good
Активен
pisimisi
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: януари 21, 2010, 23:47:52 »

Тортата ни беше  от "Ламур" Галата.Собственичката се казва Галя и прави наи-красивите торти във Варна.А за вкуса нямам думи. :torte:Страхотна торта с уникален вкус.Всички гости бяха очаровани. *YAHOO*Цената беше също много добра.Около 2.50лв парчето. Тортата се доставя на място, без да се оскъпява допълнително. Wink
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #280 -: януари 22, 2010, 09:27:17 »

pisimisi , колко беше твоята рокля като цена? Питам да се ориентирам в цените във Варна и тези в другите градове и дали си струва да се пътува до Шумен примерно? И момичета аз писах в другата тема за поканите ама никой не ми каза нищо - къде във Варна да си поръчам покани, имам си мой текст, който аз съм си го мислила?
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #281 -: януари 22, 2010, 09:39:44 »

Благодаря ви на всички, момичета Flower Прави сте, че всеки си има вкус за тортите. Това, което за един е натъртващо сладко, за друг е нормално. А на първия избора на втория му се струва блудкав... Ние и двамата с бъдещия младоженец сме някъде по средата  smile
 Ох, много ще е труден избора... И двамата не държим да е уникална на вид. Но понеже сме страшно взискателни към вкуса на храната, ни се иска да е много, много вкусна... Как ще стане без пробване направо не знам... Явно ще е малко на риск  Wink

red_roses , ето какво открих за рекламна агенция:

http://www.draski.com/bulgarian/print.html
« Последна редакция: януари 22, 2010, 10:09:15 от michelle » Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #282 -: януари 22, 2010, 10:43:37 »

pisimisi Сватбените ти снимки са уникални. Bravo
Много красива фотосесия good
Какви са цените за нея?
Активен
curly_Sue
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #283 -: януари 23, 2010, 06:55:58 »

Здравейте! Преди два дни открих този форум и оттогава почти денонощно чета(и си записвам). Първо едно голямо БЛАГОДАРЯ  *THUMBS*на всички вече "бракувани",които споделят своите впечатления и опит. Момичета,идея си нямате колко много ми помогнахте, до скоро осъзнавах само,че скоро се омъжвам, сега (благодарение на вас)знам , или поне имам по-ясна идея и как да организирам сватбата си. А на всички,на които сватба им предстои желая успех и щастие!
Моята ситуация е малко по-особена, защото ще имам не една,а две сватби: в Санкт Петербург и седмица по-късно във Варна. Церемонията, ресторанта, фотосесията и изобщо  нашият голям ден-07.08.2010г. ще бъде в Русия, вярвам,че моят любим и мама (бъдещата) ще се справят перфектно с организацията. Аз и да искам няма как да участвам активно от разстояние.  За сметка на това, сватбата във Варна зависи изцяло от мен. Идеята ми е църковен брак,евентуално на открито и  след това веселба с най-близките (30 човека) в ресторант- градина. Сий Сайд много ми хареса, благодаря за идеята. Но разбира се имам много време, ще разгледам още много ресторанти.
Основното ми притеснение е свързано с църковния брак, 15 август (датата,която аз бях планувала) е точно Успение Богородично и доколкото съм информирана на този празник и дните около него не са позволени венчавките. 14 август пък е събота...и тогава не венчават. cray Молбата ми е,ако някой познава поп във Варна,който да е склонен да наруши църковните канони в името на любовта, да сподели инфо.
Активен
Abii
Професор

« Отговор #284 -: януари 23, 2010, 09:45:46 »

curly_Sue  на лични съм ти изпратила телефонен номер на отец Любочо мисля че той ще ти свърши работа !Идват двама  и 4 човека хор и до миналата година вземаше за изнесен брак 100 лв.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: