Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 08:04:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7  (Прочетена 162720 пъти)

sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: януари 29, 2010, 09:52:24 »

А вашата агенция коя е била, да знам и аз.... huhhuh.gif
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: януари 29, 2010, 10:36:50 »

Лошото е, че не си я спомням, т.к. беше преди 10г. angry
Активен
pupipupi
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: януари 29, 2010, 16:01:39 »

Здравейте!
По повод туристическите агенции, аз съм много доволна от услугите на МАРБРОТУРС.
УСПЕХ!
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: януари 29, 2010, 19:02:08 »

Здравейте бъдещи и минали булкии!
Включвам се да ви предложа още едно-две места за снимки - ние си направихме много красива фотосесия в двора на църквата - Св. Димитър, има още доста булки, които имат снимки там, те могат да потвърдят че са много красиви снимките после, също така, тъй като ние подписвахме долу на Езерото, в паркчето, там също е много красиво, само не знам кога е раззеленено...
Зори, ако не греша, ти си в София нали?! Ако е така, мога да ти препоръчам нашата агенция (даде, тази чрез която се сбъдна нашата сватбена мечта). Нашето пътешествие беше круиз с най-новия и модерен кораб, из Средиземноморието, тръгнахме от Барселона, минахме през Марсилия, Генуа, Наполи, Палермо, Тунис и Палма де Майорка и накрая пак акостирахме в Барса. Също така със съдействието на момчето от агенцията отидохме в Барса няколко дена по-рано, той ни беше уредил хубав, но и ефтин хотел, след круиза останахме пак няколко дни. Така успяхме да разгледаме целия град. И цялото това удоволствие ни струваше само 1300 Е (казвам само, защото на кораба се запознахме с друго семейство от България на което им беше излезнало 3000 Е). Така, който иска координати, ще пратя на лични, да не кажат че е реклама.
Снимки и от круиза, и от сватбата (за да видите снимки от Езерото) има ето тук:
http://www.album.bg/sem.rukanovi
Хайде, целувки на всички и приятна подготовка!

give_rose
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: януари 29, 2010, 22:13:23 »

Мммммм върховни снимки, рокля, букет, всичко! А ти си най-най-усмихната и щастлива булка!  good

Но нещо не намерих снимките от Езерото, а ми е интересно как изглежда там церемония по подписване, ще ми напишеш ли на коя стр. да гледам?

Медения месец звучи страхотно!
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: януари 30, 2010, 10:02:51 »

Благодаря, Мая!
Ето от тук нататък започват снимките от подписването:

http://www.album.bg/sem.rukanovi/images/18471732/109155/
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #381 -: февруари 02, 2010, 12:35:44 »

rosi09, прекрасни снимки - всичко е много пипнато, снимките ви на открито (и не само те) носят страхотен заряд! Както се казва, дай, Боже, всекиму  smile
Благодаря на всички, които се включихте със съветчета!
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #382 -: февруари 02, 2010, 12:57:33 »

Снимките на Роси са наистина прекрасни, невероятна булка!  Bravo
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #383 -: февруари 02, 2010, 13:18:52 »

Момичета, знам, че ни в клин, ни в ръкав ще питам ама това мие  дошло на акъла: ще ви извеждат ли с музика на сватбата  danceg? И ако да - към кой оркестър сте се ориентирали?
Въобще кои са водещите в тази област за Стара Загора и какви пари взимат?
Активен
melusina
Ентусиаст
**

« Отговор #384 -: февруари 02, 2010, 16:24:08 »

Здрасти, Didkata1984! Ние няма да имаме извеждане с музика, първо, защото вече съжителстваме от известно време заедно, и второ, ще сме подписали няколко седмици преди това, и някак не ми се струва адекватно. Но това си е индивидуален избор и ако искате да има извеждане, си го направете, както си му е редът.
За музикантите, мисля, че беше писала някоя от предишните булки по-напред в темата (или в някоя от предходните теми), но ако някой има по-прясна информация, да помага.
« Последна редакция: февруари 02, 2010, 16:41:00 от melusina » Активен
meryy
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: февруари 02, 2010, 21:36:24 »

Didkata1984 миналата година за двама музикант ни взеха 90лв но нямам кординати ние взехме телефона им от нашата диджейка може да питаш вашият диджей или в някой от сватбените магазини и агенции хубав ден  girl_wink
« Последна редакция: февруари 02, 2010, 21:39:14 от meryy » Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: февруари 02, 2010, 22:07:19 »

Някой знае ли къде се изгуби Tsury 23? Не е влизала от 10 декември... huhhuh.gif
Активен
melusina
Ентусиаст
**

« Отговор #387 -: февруари 02, 2010, 22:23:34 »

Подготвя сигурно сватбата  Wink - всъщност тя "открива" сезона на 10.04., а аз се бях заблудила, че е Zori83 ...
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: февруари 03, 2010, 07:28:56 »

Е, че то има време. Дори сега би трябвало да е по-активна Wink Дано всичко е ок и се включи скоро!
Активен
Letensnqg
Новак
*
Публикации: 9

www.letensnqg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: февруари 03, 2010, 22:06:24 »

Здравейте на всички, които с много вълнение подготвят сватбеният си ден. girl_wink
Тъй като работата ми е свързана с вашите емоции от година и половина редовно влизам във форума на
 Svatbata.bg, за да си сверявам часовника благодарение на вас. До днес го правех само като гост, за да не си навличам гнева на булки, които мислят, че хора като мен комуникират на подобни места с цел реклама на дейността си. Тази вечер обаче прочетох нещо писано в сватбен сезон 2009, което обвинява нашата работилница в некоректно отношение по отношение на сватбената фотография. И въпреки,че всеки има право на мнение ,не можах да приема обвинение, за което няма как да отговаряме, тъй като нашата фирма работи с фотографи подизпълнители.
И така докато се ровя, за да разбера как да се свържа с въпросната булка се наложи да се регистрирам. Това донякъде ме изважда на светло и вече няма да съм само гост, а ще ви пиша от първа ръка. Ако нямате интерес от подобна коренспонденция поне ще мога адекватно да реагирам на други недоразумения...силно се надявам да не ми се налага. smile
« Последна редакция: февруари 03, 2010, 22:11:27 от Letensnqg » Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: