Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 10:57:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7  (Прочетена 162772 пъти)

Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: януари 22, 2010, 08:59:34 »

Didkata1984  и за мен този момент беше доста емоционален. Ние ги бяхме поканили неофициално още лятото, като се сгодихме. Иначе официалната покана беше преди Нова година. Бяха ни поканили на гости и аз реших, че сега е момента, защото исках да е изненада. И започнах с помощта на една приятелка да меся питка (беше ми за първи път, но тя пък взе, че се получи Wink), купихме торта надписана специално за тях, кумска ракия, пиле, бинбони и букет цветя, и разбира се покана blum. Всичко без тортата бях сложила в една кошница. И само като ни видяха на вратата толкова се зарадваха и толкова мило им стана, а на нас още повече, като ги слушаме как се хвалят на всеки как сме ги поканили.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: януари 22, 2010, 09:46:48 »

Здравейте,

при нас настъпва промяна откъм цветово съчетание на украсата в ресторанта. Момичето, което ще я прави каза че бордото не стои добре точно на тези нюанси на екрю в "Сити". Минахме на друг вариант, който пък изглежда много нежно и елегантно - праскова, златно, екрю и малко бяло.
Сега предстои да разберем от цветарите какви цветя в тези цветове има в края на май и да ги изберем.

Но, така или иначе, ще запазя бордото като акцент, в букета и в бижутата smile
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: януари 22, 2010, 13:29:15 »

velvet,  кой ще ти прави  украсата......... някоя от фирмите от СЗ или...
« Последна редакция: януари 22, 2010, 22:21:04 от Temira-Wedding » Активен
Sisata
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #348 -: януари 22, 2010, 17:32:26 »

Здравейте момичета!Нашата дата е 24.04.Украсата ни ще е лилаво и розово!Вече почти сме готови с подготовката.
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #349 -: януари 25, 2010, 09:14:49 »

Ехооо, къде сте всички? Не ми се вярва с ниските температури, да сте замразили ентусиазмът по организацията smile
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #350 -: януари 25, 2010, 17:26:07 »

Didkata1984, ами сподели ти нещо  blum
Активен
Miro_81
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #351 -: януари 26, 2010, 02:43:10 »

Hrisss , Привет и от мен.  smile
готови сме да могаме с  каквото  можем. За Фото и видео оператор ти препоръчвам Светлана и Митко, както и екипа на Дукс фото, а защо не и фото Венци. За DJ - Ники Колев, и Веско и Йовко.
Координати можем  да изпарщаме на ЛС или на пощата ти . Ако имаш  други  въпроси - всички от форума сме  готови да ти помогнем. girl_wink

Браво агенциите първи с препоръките,явно и от тях взимате процент  good
Активен
manthebest
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #352 -: януари 26, 2010, 12:21:13 »

И аз това си мисля, че Ники Колев им плаща процент на Temira-Wedding. Не мога да разбера какво толкова му харесват. Вярно е че прави добри сватби, има хубава апаратура и звук, ама се държи толкова надуто и помпозно като че ли е господ. Превръща сватбата в представление в което глвен герой е той, а не младоженците. Да не пропусна и това, че не допуска музикални желания на гостите, а какво остава за промяна в клиширания му сценарий. И тия игри...някои са много унизителни. Никога няма да легна на количка с колелца и да се навра под роклята на жена ми. Който иска сватбата му да бъде казарма и да го действт "седни", "стани", "аплодисменти" да си го наема. Аз пък не искам някой да ме кара да плякам...
И госпожите от Temira-Wedding с това свое мнение губят като клиенти всички фенове на останалите ДЖ в тоя град. Те като агенция вместо да се въздържат от публични хвалби, да се опитат да работят еднакво добре със всички оператори, фотографи и ДЖ-и. А гогато младоженците им дойдат на крака в офиса и им поискат съвет да ги убеждават в каквото си искат.
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #353 -: януари 26, 2010, 12:54:53 »

Аз пък мисля, че темата за диджеите и водещите трябва да я обявим за тема табу в "Булки от Стара Загора !!!!!", че всеки път следва словесно "хващане за косите" и  Offtopic.
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: януари 26, 2010, 13:07:17 »

Аз ще се въздържа от изказване, защото означава и аз да допринеса за нагнетяването на обстановката.
Нека си пише кой каквото иска. Факт е че се "тиражират" едни и същи имена, и малко или много това дразни. Решила съм да не обръщам внимание и това е. Кой каквото иска да прави.
Бъдещи булки, моля ви, не им влизайте в тона и дискусиите, няма смисъл smile

Относно нашата подготовка, мога само да кажа, че всеки момент чакам да ме информират, че вазичките ни са готови Girl_hide И вече ми се изчерпа тъпението... blush Преди няколко дни потвърдиха, че със сигурност ще са готови до края на месеца.
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #355 -: януари 26, 2010, 13:31:19 »

Май наистина трябва да си имаме забранени теми, щото става  tease панаир! Форумът не е място за реклама, а за споделяне на впечатления. Ама както и да е!

Velvet,  ти къде поръчваш сватбените джунджурийки: сватбена къща или рекламна къща, която ги изработва по твои модели?

Само да вметна, че има хора, които са адски пъргави. Наши приятели ще правят сватба на 10 април, сгодиха се на Коледа, а вече всичко им е готово...Ама всичко!  yahoo

Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: януари 26, 2010, 13:34:13 »

Дидка, под джунджурии кое имаш предвид?

Значи - поканите ги поръчах при Силвето от Виолет, късметчетата си ги правя сама. Както и кутията за пари и кошницата за късметите. Друг е въпросът колко време ще ми отнеме с моето нищожно свободно време pardon
Вазичките ги поръчах за изработка на ателие Мънисто. Ми...това е май.
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #357 -: януари 26, 2010, 13:45:02 »

Velvet, Джунджурии са всички хубави, красиви, нежни и забавни неща покрай сватбата. Разбирай поканите, подаръчета за гостите, късмети за хвърляне, тейбъл-картички и т.н.
Свободното време може да е малко, но съм убедена, че ти доставя удоволствие да си правиш тези нещица сама. Поне аз нямам търпение да стане време и аз да ги подготвям, защото ако направя късметчетата 8 месеца преди сватбата, ще ми се смеят всички. blush
Ателие Мънисто в Стара Загора ли се намира?
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: януари 26, 2010, 14:01:28 »

Ооо, 8 месеца преди сватбата и аз исках да се захващам blum А като почнах, ми...времето не ми оставаше да продължа и съответно довърша.
Ателие Мънисто е в София, но работят по поръчка и доставят до други градове good Виж в Гугъл, ще ти излезе още в началото Wink
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: януари 26, 2010, 14:10:48 »

Ще се  въздържа от  мнение,  по отношение на  по- горните  постове.
Все пак  всеки  има право на собствено мнение.
Хубав ден! girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: