Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 13:46:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7  (Прочетена 162797 пъти)

Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #330 -: януари 20, 2010, 15:11:31 »

Ами почти във всички магазини в Асеновград, откровено си ми казаха, че до април, дори май няма да излезе нищо ново. Сега не били на вълна булки, а абитуриентки, така че можем да очакваме нови неща както казах след май. Малко съм учудена от отношението, защото все пак не е вкаран закон всички сватби да се правят след май, нали?!!! Та момичетата, които се омъжват преди това??? Даже в единия магазин супер надута и гадна лелка ми каза "Теб пък кой ти е казал да питаш за колекции, тука колекции няма, всичко е едно и също, без ръкав, голи рамене! Кво значение има дали е сняг или е жега, булката все е гола!"
Познайте аз как я гледах!!!  Oh my ...
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: януари 20, 2010, 16:27:01 »

На мен са ми казвали, че най-много сватби има месец май и септември. Дидка това, което са ти казали доста ме озадачава.
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #332 -: януари 20, 2010, 18:03:44 »

Ехе, колко активни сте били всички днес!   smile
За списъчето: празненството ни е планирано за 17 април. Имам обаче усещането, че преди нас имаше и една друга оповестена във форума сватба, на 10 април, която, така да се каже, ще отвори сезона, само че не си спомням кой точно беше писал  crazy
Активен
melusina
Ентусиаст
**

« Отговор #333 -: януари 20, 2010, 18:05:47 »

А по повод на преживяванията на Didkata1984 в Асеновград  Oh my ... Oh my ... Oh my ... ...
Добре, че решихме да си спестим ходенето дотам.
Активен
Hrisss
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #334 -: януари 20, 2010, 19:00:51 »

Zdraveite momi4eta  smile I az sam badeshta bulka.Vijdam 4e e dosta po-trudo ,ot kolkoto si misleh da se organizira edna svatba  nea ,zatova shte sam blagodarna za saveti- restoranti,Foto i t.n.
Активен
melusina
Ентусиаст
**

« Отговор #335 -: януари 20, 2010, 19:17:09 »

Привет, Hrisss!  Party time
Не е чак толкова трудно, зависи от концепцията, времето, разстоянията и от това да разполагаш с нужната информация - за последното можеш да разчиташ на нас.
Като начало, за кога планирате сватбата и за колко човека?
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: януари 20, 2010, 21:55:28 »

Според мен в Асеновград има доста богат избор и си струва да се отиде. Аз не търсих някакви нови колекции, чудеса, а просто нещо да ми грабне окото. И си харесах от пръв поглед една рокля в първия салон Сияна и всичко стана много лесно. За нула време я оправиха и да ни няма. Не са били кой знае колко любезни, нормална комуникация и толкова.
Би трябвало да обръщат еднакво внимание и на булки, и на абитуриентки, защото май месец е и на двете!!! smile Но ако не го правят, не им обръщайте внимание, те са някакви провинциални лелки, гледайте да си харесате рокля и толкова, лелите ако искат да се правят на важни!  pleasantry
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #337 -: януари 21, 2010, 08:38:21 »

Здрасти! Аз в никакъв случай не отричам огромния избор и предлагане в Асеновград. Просто ви споделям какво ме втрещи! Естествено имаше салон, където момичето беше готово и на момента да ми шие рокля - беше супер любезна. Ама чешити всякакви!
Хрис, привет на теб и добре дошла. Мушни се и ти в списъка с датичка  Bravo , ако сте избрали естествено. 
Активен
Hrisss
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #338 -: януари 21, 2010, 13:08:34 »

Blagodarq na vsi4ki za proqveniq interes da mi pomognete give_rose Az imam vreme,слава богу  yea ,vse o6te nqmam opredelena data.Nali znaete prigotvqm se o6te ot sega,za6toto iskam vsi4ko da e idealno.Ve4e sam si izmislila dizaina na roklqta,trqbva samo da se ushie.Имам si frizior i grimior oshte ot sega ,za men vsi4ko sam si podgotvila  good .Trqbva da vidq samo restoranta da e po-golqm zashtoto zamislqme mnogo gosti ,4e shte idvat i ot drugi gradove.Drugoto vajno neshto e ukrasata za restorant,dj i Foto uslugi
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #339 -: януари 21, 2010, 13:15:55 »

Хрис, имай предвид, че отсега има запазени дати чак за август и септември, рака че ако искаш по-ранна сватба може да се появи проблем съз запазването на дата в ритуалната.  girl_impossible Не ти го пожелавам естествено, просто ми направи впечатление като запазвах моята дата, надзърнах в книгата на ритуалната...  blum
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: януари 21, 2010, 13:17:54 »

Hrisss , Привет и от мен.  smile
готови сме да могаме с  каквото  можем. За Фото и видео оператор ти препоръчвам Светлана и Митко, както и екипа на Дукс фото, а защо не и фото Венци. За DJ - Ники Колев, и Веско и Йовко.
Координати можем  да изпарщаме на ЛС или на пощата ти . Ако имаш  други  въпроси - всички от форума сме  готови да ти помогнем. girl_wink
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #341 -: януари 21, 2010, 15:55:11 »

Ама, чудя се аз какво не съм казала: не съм се похвалила, че си поканихме официално кумовете и те приеха с най-голяма радост!!!  Bravo
Беше прекрасна вечер, изключително вълнуваща за 4-мата, всичко беше много емоционално, бях подготвила нещата, както си му е реда. Поднесохме им картичка с текст, който бях измислила и кумът толкова се развълнува, че му се насълзиха очите, каза, че не може да го прочете и даде на кумата ... girl_wink
Пожелавам на всички такива добри приятели и гарнатирано-страхотни кумове!  yahoo
Активен
pupipupi
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: януари 21, 2010, 16:30:42 »

Дидка, честито за кумовете, Bravo     
Активен
sun_riZe
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: януари 21, 2010, 23:42:10 »

Дидка, честито за кумовете!!! По думите ти си личи, че хората са ви истински приятели и ще дадат всичко от себе си, за да си изкарте супер на сватбата danceg-а това е най-важното , нали!!! И ние сега сме на тази тема, за кумовете. В най-скоро време трябва да се срещнем, за да ги поканим официално. Като споменах покана- как според вас , момичета трябва да стане това- дали да ги попитаме направо, или си мисля по-скоро да ги изненадаме с нещо,написано  от сърце blush?!

А относно мнението, което си споделила за продавачките в Асеновград- мисля, че наистина не трябва да им обръщаме внимание Wink! Все пак важното е ние (булките)и хората около нас да са щастливи yahoo

« Последна редакция: януари 21, 2010, 23:45:19 от sun_riZe » Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #344 -: януари 22, 2010, 08:16:50 »

Съни, препоръчвам ти да има елемент на изненада! Всички ще бъдете очаровани и ще запомните срещата с невероятна емоция!
Аз четох, че кум се кани с червено вино, пита и пиле. За кумата букет (след като се съгласят  danceg) и картичка с личен текст бях написала, понеже нямах време за специана покана.
Те знаеха за какво сме ги поканили, но явно дори не предполагаха за подготовката. Та седнахме на масата, пихме по едно, говорихме си общи неща, темата въобще не я засягаме, само се подсмихваме и 4-мата. В един момент моят възлюбен каза " Хайде преди да сме се напили да ви питаме нещо  give_rose ....", та пита го ще го удостои ли с честта да бъде негов кум, и съответно мацката кума, дадохме картичката и виното поднесохме и пилето, избъзика се моят, че питата не съм спала, а съм я месила цяла нощ ... И тогава кумът ни изпадна в такова умиление, че чак не можа да прочете картичката! Позачерви се, позабърса се, след 1 минута каза "Ей, не съм ревал от 4-ти клас, сега искате да го направя!".... yahoo
Абе страхотно е, особено, когато кумовете са хора, които оценяват поканата. Аз го приемам като изключително важен момент - все пак те са спътници, закрилници, верни приятели ....
Абе по дължината на поста ми можете сами да усетите, че наистина много съм заобичала момента  blush  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: