Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 15:51:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7  (Прочетена 162813 пъти)

Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #300 -: януари 19, 2010, 08:24:18 »

Привет на Божикова, добре дошла! Особено се радвам да те поздравя и то първа и то, защото .... ще сме булки с теб на една дата.  Bravo  yahoo
Аз бях питала за условията в Мериан Палас, но ми се видя скъпичко откъм стаи, имам доста гости от други градове. Иначе е много красиво там, а с допълнителна украса става приказка. Резервирали ли сте ресторанта?
Аз ще съм на баните, Мини Марица изток.
А кога са ти часовете в гражданското и църквата? danceg
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: януари 19, 2010, 09:26:57 »

bozhikova  welcome-2
На мен Мериан също страшно много ми харесва, но наистина стаите са скъпички, а и като ми поискаха 200лв., за да си внесем алкохол Oh my ...
Иначе избора ти е един от най-добрите (за мен даже е най-добрият good). Единственото лошо, което съм чувала е, че порциите са малки.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: януари 19, 2010, 09:28:37 »

Божикова, добре дошла и приятни мигове покрай подготовката! good

Аз в началото на февруари ще ходя в София - да си харесам и поръчам булото, да доплатя роклята и евентуално да си накупя аксесоари като обувки, бижута и т.н. Може и бельо, не знам.
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #303 -: януари 19, 2010, 10:18:04 »

Привет и от мен на новата лятна булка!  smile
Според мен още не е късно за купуване на рокля, при положение че остават цели 3-4 месеца, така че, Zori83, спокойно! Повечето модни къщи действат бързо и няма да е проблем да ти коригират в по-кратък срок роклята, ако се налага. Но все пак по-добре да изпревариш априлската лудница преди баловете, че тогава булките сигурно ще минем в трета глуха  pleasantry.

А за украсата решихме да се обърнем към "Ами сега"  good и се надявам да останем доволни. А вие към кой се насочихте?
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #304 -: януари 19, 2010, 10:37:10 »

Хей момичета, имам едно предложение: така като гледам сме 5-6-7 ,ацки, които се въртим в нашата тема. Нека да направим списък коя кога е булка, за да не се питаме постоянно. Надявам се, че на всеки ще му бъде така удобно, пък и аз лично като видя веднъж така датите ще запомня кога е великия ден на всяка една от вас. girl_wink
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: януари 19, 2010, 11:16:23 »

Нямам нищо против. Ние имаме две дати - граждански на 3 май (понеделник) и църковен на 29 май.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: януари 19, 2010, 11:17:57 »

Мелусина и ние сме наели нея. Аз съм останала с впечатление, че беше заета за вашата дата и се чудеше към кой да се обърнеш? Ти кога мислиш да се срещаш с нея да уточните украсата, че аз се чудя кога да и се обадя?
Нашата дата е 1-ви май
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #307 -: януари 19, 2010, 12:41:03 »

А нашата, както казах в предния пост  е 21-ви августyahoo

Май има и априлски булки доста, но те се спотайват.
А, сетих се да питам нещо - на агенция Ами сега, за да се срещна с тях предварително запазен час искат ли. И дали в събота или неделя ще ми обърнат внимание?
Активен
sun_riZe
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: януари 19, 2010, 13:06:44 »

Здравейте и привет на новодошлите булки от мен! Идеята за списъка е много добра  good! В тази връзка нашата дата е на 06 юни, май засега съм единствена юнска булка(ако не бъркам).
   Иначе искам и аз да се похваля- малко по малко напредваме с подготовката yahoo. Вече имаме запазени фото и видео, украса, дата за църквата, ресторатн, говорихме и с DJ. Тези дни купихме костюма на младоженеца, а също и започвам да си шия роклята за подписването, понеже гражданския ни брак ще бъде или на 04 или на 05 юни,няколко дни по-рано pardon!
Активен
manthebest
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #309 -: януари 19, 2010, 13:22:26 »

Божикова, моите отзиви за Мериан Палас са много добри. По-скъпичко е, но готвача им е много добър. Освен това си имат украса за столовете, та няма да наемаш тази част от украсата на коя и да е фирма. И персонала са учтиви. А по отношение на порциите най-миниатюрните в града са в Сити. На 2 сватби бях там и си тръгнахме гладни. То бива ама такива празни чинии не бях виждал. И накрая натряскват върху сметката бая парички, че хората си били поръчвали допълнително. Ами като са гладни...
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: януари 19, 2010, 13:32:32 »

Manthebest, аз пък да ти кажа, че си първият който се оплаква за сватбите в Сити. И мненията не съм ги сондирала от форума, а от близки хора. След провеждани сватби и служебни събирания. Така че съм склонна да не се съглася. Освен това, в менюто си пише грамаж. А и преди да се хареса ресторант, обикновено се И дегустира.

Няма какво да сравняваме ресторантите, защото и цените са доста различни NO

Sun Rize, костюма от къде го взехте? Че и ние другия месец ще търсим май май smile
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #311 -: януари 19, 2010, 13:57:51 »

Manthebest, аз пък да ти кажа, че си първият който се оплаква за сватбите в Сити. И мненията не съм ги сондирала от форума, а от близки хора. След провеждани сватби и служебни събирания. Така че съм склонна да не се съглася. Освен това, в менюто си пише грамаж. А и преди да се хареса ресторант, обикновено се И дегустира.

Няма какво да сравняваме ресторантите, защото и цените са доста различни NO

Sun Rize, костюма от къде го взехте? Че и ние другия месец ще търсим май май smile

Подкрепям velvet, защото и аз мога да дам положителни отзиви за Сити.
Manthebest, защо не предположиш че младоженците са избрали точно такива порции поради финансови съобръжения или някакви други?! Все пак това е сватба и там младоженците определят всяко едно перо от нея.
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #312 -: януари 19, 2010, 14:11:08 »

Сити е много хубав ресторант, но много задължава с цветовете си...Златисто и лилаво, ако не ти е в тази тема сватбата какво правиш?! Моята че е в червено/бордо - ако сложа и златисто и лилаво и става цинга-манга пук!  blum
Иначе е много готин ресторанта и ми се сториха много учтиви!

Активен
sun_riZe
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: януари 19, 2010, 15:48:36 »

Velvet костюма го купихме от "Андрюс", имат магазин в мола, тук в стз. Доста добри като линия и качество на изработката.А и милото страшно се хареса, затова без много много да разглеждаме на други места, го купихме.
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #314 -: януари 19, 2010, 18:29:54 »

Ако ми позволите да отбележа, за костюми обикаляхме навсякъде - и в Стара Загора, и в София. Най-хубавите като качество и кройка бяха в "Драго и Радо" (но те имат магазини само в София и Варна), "Андрюс" и "Капаска". За съжаление покрай празниците номерата навсякъде бяха доста обрани и след много мерене купихме костюма, на който и сакото, и панталонът "лепнаха" на бъдещия младоженец от раз. Принципно имахме много добри отзиви за "Ролман" и "Толи-М", но ние решихме да не си губим времето повече и да ходим и до там. Последните две марки също са в София.
Моделите на различните марки са различни - в "Драго и Радо" и "Капаска" са по-вталени, доколкото знам "Толи-М" (магазинът им е до НДК) пък имат хубави костюми за по-едри мъже. В "Денил" тотално се разочаровахме - скъпи костюми с демодирана кройка и на необосновано високи цени.
Така че, зависи какво търсите като ценова категория и качество.
« Последна редакция: януари 19, 2010, 18:31:28 от melusina » Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: