Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 19:25:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7  (Прочетена 162828 пъти)

nikolche
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #240 -: януари 14, 2010, 08:48:42 »

Здравейте момичета, много се вълнувам като ви слушам, при мен всичко така бързо премина, че нямах време и да се притесня даже  smile.
Относно сватбен салон "Галина" - аз съм много доволна, имат богат избор на рокли, за всички вкусове. С презрамките имах малко проблеми - едната издържа само до ритуала, но нищо  good - може и с една, когато ти е весело!
За букета - на мен ми се искаше да си го запазя за мен, въпреки че е от естествени цветя все още е жив  danceg, за което благодаря на Иво от все сърце. Когато отидох да го взимам обаче, се оказа толкова тежък, че ако си бях решила да го хвърлям, сигурно щях да убия някоя девойка. Така че в последния момент направихме едно мини букетче - подобен на моя и с него се играха хората, него хвърлях и така. Гледах видео с една сватба, на която булката и младоженеца си извадиха от булчинския букет по една роза преди момичето да го хвърли - ужасна гледка на един летящ разпадащ се букет. И това ме отказа окончателно.
Късмет на всички Ви желая - това са такива прекрасни моменти, които обаче отлитат страшно бързо !!! smile
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #241 -: януари 14, 2010, 09:02:55 »

Здравейте момчиета. Бих искала да се обърна към Мелусина или Зори, ако могат и на мен да изпратят инфо за цените на Куманов, ще ви бъда много благодарна.  heart
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #242 -: януари 14, 2010, 10:01:26 »

Ах, nikolche, много щастие ти желая - ти вярно май беше най-"прясната" булка!
Аз също малко се притеснявам за издръжливостта на букета, но след твоя разказ, ще настоявам да го направим по-лек и по-стегнат, за да избегнем едновременно инциденти с гостите и събирането му по пода. velvet, а ти от какви цветя ще си правиш букета?
Zori83, като купувахме рокля, толкова се бях ошашкала, че забравих да взема фотоапарат и да снимаме. Обаче ако имаш време и ти се рови, има сайт на магазина и можеш да разгледаш.
За молбата на Didkata1984 - изпратих ти съобщение.
« Последна редакция: януари 14, 2010, 10:05:40 от melusina » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: януари 14, 2010, 10:27:27 »

Melusina, още не знам от какви цветя да е? Искам да е от хортензии, харесвам ги много, само трябва да разбера дали е възможно тогава да се намерят. Абе, искам да е пролетен букет. Но цветовете ще са или екрю и тъмночервено, или само тъмночервено. Не знам още. Не съм говорила с Иво.
Активен
Sisata
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #244 -: януари 14, 2010, 10:50:07 »

Здравейте моми4е!Аз съм нова в сайта и се надявам да ми помогнете с препоръка за DJ и видеозаснемането!Сватбата ни е след 3 месеца,но искам да се разпитам за организацията!Благодаря ви предварително! smile
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: януари 14, 2010, 11:08:50 »

Welcome Sisata
Суперррр още една булка blum Кога е датата и къде ще е събитието? Аз съм се срещала и имам координатите на доста ДЖ, но кажи какви са ти горе-долу препочитанията и до каква цена, защото са доста различни като начин на водене и заплащане good
За фото и камера мои фаворити са Светла и Митко от фото Фокус и фото Венци.

Мелусина, Дани моят букет ще е от орхидеи и рози. Нещо подобно на тези:

* Букети.JPG (23.81 KB, 512x686 - видяно 309 пъти.)
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: януари 14, 2010, 11:11:35 »

И този също ми харесва:

* untitled.JPG (35.19 KB, 512x686 - видяно 294 пъти.)
Активен
tania_vass
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: януари 14, 2010, 11:21:29 »

Момичета, с две ръце ви препорчвам тортите на Куманов. Ние бяхме поръчали сватбена торта от около 80 парчета, тортата за кумата и 130 парчета за гостите. Всички си облизаха пръстите! От сватбената торта не рязахме за гостите и аз се притеснявах какво ще я правим тази голяма торта. Казвам ви не остана, всичко се изяде.
За сватбения букет ви съветват да си направите отделен за хвърляне. Аз не страдам от някакви сантименталности, но булченския букет е адски тежък!

Друго, искам да ви се похваля, че си получихме филма от Митко (видео оператора)- заслужаваше си чакането, много е добър!
Активен
nikolche
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #248 -: януари 14, 2010, 11:31:16 »

Нашата торта беше от Пламен Ганчев и изобщо не съжалявам. Гостите страшно много я харесаха, аз ядох само от сметаната  smile и не мога да дам лично мнение!

Зори много красиви букети!!! good

* IMG_3079.jpg (38.68 KB, 336x448 - видяно 269 пъти.)
Активен
tania_vass
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: януари 14, 2010, 11:46:32 »

Това беше нашата торта!

http://www.denrojden.com/photo.htm?holiday/holiday-27.jpg
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: януари 14, 2010, 11:53:40 »

tania_vass много красива торта good Куманови само това, което е качено в сайта им ли предлагат или може да се прави комбинация от различни видове?
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: януари 14, 2010, 11:57:02 »

Когато букета е стандартен, имам предвид формата, имаш по-голям избор на цветя. За топките трябва да са равномерно разпределени. Предполагам, че и самите цветя имат значение. Затова го обмислям още.
Таня, тортата ви много ми хареса! И при нас ще го има елемента в бордо. Много харесвам такива изчистени модели Bravo
Активен
tania_vass
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: януари 14, 2010, 12:16:40 »

Благодаря ви момичета. Аз бях харесала ето тази, но се оказа че нямат такива стойки! Но понеже ние живеехме в София и тортата я поръчвах последната седмица, не ми се занимаваше да търся нови модели на торти. А честно да ти кажа тази на Куманов ми допадна и аз си падам по изчистените неща, така че реших да не се занимавам.
Аз предварително бях разгледала сайта им и имах готови варианти, ако ми откажат да ми изпълнят моят модел.
Предварително бяхме опитали различни техни пастички и се спрахме на Cherry, най-много ни харесаха!

Бях ходила и до магазинчето на Хаваи, но там няма как да опиташ и реших да не рискувам, така че нямам мнение за вкусовите им качества!

* dfthte[1].jpg (36.12 KB, 400x500 - видяно 306 пъти.)
Активен
tania_vass
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: януари 14, 2010, 12:18:42 »

ето тази поръчахме за кумата!

* kumanov_kuma.jpg (32.15 KB, 525x350 - видяно 283 пъти.)
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: януари 14, 2010, 12:29:58 »

Мммммм върховно изглежда тази на кумата! smile

Не винаги букета е тежък, моя беше нормален и хвърлих точно него, за да е по-истински! Все пак някоя от наредените девойки хваща БУЛЧИНСКИЯ БУКЕТ, не заместител. Така ги виждам аз нещата.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: