Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 23:21:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 7
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7 (Прочетена 162892 пъти)
pupipupi
Любопитен
Публикации: 44
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 7
«
Отговор #195 -:
януари 08, 2010, 09:22:22 »
Zori83, сигурна ли си, че стаята е 50лв. във Верея, защото в сайта им пише 50лв. нощувка, което предполага цена за 1 легло в двойна стая
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #196 -:
януари 08, 2010, 09:26:54 »
pupipupi
и аз не мога да повярвам, но преди час звъннах на един от телефоните в сайта и изрично попитах дали цената е на двойна стая или на човек и ми отговориха, че е за стая
Определено другата седмица като си дойда към Стара Загора ще отида да говоря лично с тях, че нещо не ми се струва реално
Активен
nikolche
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #197 -:
януари 08, 2010, 09:30:53 »
Didkata1984 на централния пазар /до магазинчето за хляб/ има кинкалерия с много нещица, така също и срещу магазин Дедов на Гурко има едно метално магазинче пак за панделки, цветенца, пухчета и др. подобни. Някъде четох обаче, че в Пловдив също има магазин Джъмбо /пак за джунджурийки/.
За хотелите - "Железник", "Езерото". Хотел "Калина" сме го ползвали служебно, но гостите ни не бяха особено доволни, а и не е в центъра на града.
Колкото по - рано се ориентирате за резервация, според мен е по - добре, за да можете да отхвърляте ангажиментите. В последния момент ти се струпват достатъчно нещица, а все пак ти трябва и време за теб...
!!!
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #198 -:
януари 08, 2010, 09:47:15 »
Ехооо, Николче - Соничка е тук! Готова да споделя опита си на булка
Кога ще ни зарадваш със снимки от тържеството?
А по отношение на другата тема - някаква идея къде е магазин Джъмбо? Просто ако някой се сети и му е лесно да намери линк, ще съм благодарна да ми го прати.
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #199 -:
януари 08, 2010, 10:47:49 »
Диде, магазин Джъмбо е в Пловдив до Метро 2
но там незнам дали има такива неща, поне аз не съм забелязала
А за панделки, лентички и цветенца по- голямо разнообразие има в Пловдив и Асеновград
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #200 -:
януари 08, 2010, 10:52:31 »
Благодаря на всички момичета за инфото. При първа възможност ще проверя и после ще ви уведомя, къде какво съм открила.
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #201 -:
януари 08, 2010, 21:12:09 »
Момичета, извинявам се че се включвам късно, но според мен като избирате хотел е хубаво и да се качите да видите стайте в какво състояние са... и дали на вас ви харесва за да не стане така гостите да са разочаровани..... все пак предполагам, че ще има хора които идват и за първи път в града, а е тъпо да останат с лошо впечатление за него....
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #202 -:
януари 08, 2010, 22:14:49 »
Ели задължително е да се види хотела, но аз за Верея не съм чувала лоши отзиви, а и все пак става въпрос за спане само няколко часа. Ясно е, че не може да е някаква мизерия, но не е необходимо да е 5 звезди. Ти ако не се лъжа работеше в хотел. Ако е така или пък имаш някакво по-добро предложение ще се радвам да го споделиш
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #203 -:
януари 08, 2010, 22:41:33 »
Нашите кумци пренощуваха във Верея миналото лято. Те са си от София. Попитах ги специално дали са доволни, а кумицата каза, че всичко е наред, само тераса няма. Важното е да е поне на средно ниво.
Аз например бях на сватба на моята много добра приятелка от студентските години. Тържеството беше на Кайлъка, Плевен. Съответно там ни бяха запазили и стаи. Да ви кажа, стаята беше зле - тук там имаше петънца по стените, обзавеждането беше....скромно. Но пък си изкарах адски весело и въобще не съм била разочарована. Просто други неща ме вълнуваха тогава.
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #204 -:
януари 09, 2010, 08:12:56 »
Да така е работя в тази сфера... За Верея няма да коментирам... , но има хотели които изглеждат прекрасно на пръв поглед, а всъщност си е доста "мизерно" (не бих искала да използвам тази дума но е така)...
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #205 -:
януари 09, 2010, 13:00:30 »
Ели като имаш опит в тази сфера би ли помогнала кои хотели в Стара Загора са прилични?
Активен
tania_vass
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #206 -:
януари 10, 2010, 12:49:06 »
Нашата сватба беше на 31.10.2009 във р-т Верея и съответно настанихме гостите си в хотела. Искам да ви кажа, че стаите са доста прилични, а и гостите ни останаха доволни, което беше най-важното. Ние запазихме стаите една седмица по-рано, като оставихме списък с гостите на ерцепция. Тогава обаче цената беше 70 лв. за двойна стая, като ни направиха 10% отстъпка.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #207 -:
януари 10, 2010, 19:12:55 »
tania_vass благодаря за информацията. Странно е, че на нас ни казаха 50лв. за двойна стая, а при вас е била 70лв. Дали пък през различните сезони цените им не са различни?
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #208 -:
януари 10, 2010, 19:50:54 »
Зори
, най-добре като си идваш, да повериш на място. Освен това нищо чудно за вас отстъпката за вас да е по-голяма, заради големия брой гости. Но за сезона няма логика - в смисъл, че вашата сватба е май, когато е много по-натоварено, в сравнение с октомври.
Аз миналата седмица разбрах, че в Сити и цените на кувертите варират дори. На една колежка дъщеря и ще се омъжва, пак през май, но на 1ви. Но пък гостите им са точно два пъти повече от нашите, и куверта им е със 7 лева по-евтин.
Та, исках да кажа, че е възможно да е заради бройката. На място ще си най-сигурна. Или пък прати някого. А и нали ще се подпише някакъв документ, така че няма да се тревожиш да не би да са се объркали, като мине време.
Ние миналата седмица ходихме да ни източат кръвчица, за изследвания за хепатити и венерически болести, както и за хламидии. Тази седмица ще ида и на периодичния си гинекологичен - за цитонамазка, микробиология и евентуално да видим дали докторката ще ни даде зелена светлина за бебеправене от другия месец
Друго, което планираме е да отидем до златаря, който сме избрали, да видим какво предлага и да си поръчаме халки.
А, да, и в сребърните бижутерии трябва да пообиколя, че нали за моята рокля съм решила да съм с бижута в тъмно червено. Кумата ми каза, че е видяла на няколко места, така че ще проверя. Ще търся такива, които нямат толкова сребро по себе си, а просто камъчета. Като тези например:
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #209 -:
януари 10, 2010, 20:57:36 »
Velvet
защо си правите изследвания за хепатити,венерически болести и за хламидии? Защото просто сте си решили или защото са необходими за нещо?
За халките някакъв ваш модел ли сте си измислили? Ние сме готови вече с нашите. Толкова много си ги харесвам, че нямам търпение да си я сложа
Този модел обеци на мен много ми допада
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16