Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 23:48:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7  (Прочетена 162910 пъти)

Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #180 -: януари 05, 2010, 11:46:31 »

В пощата ми има само едно съобщение. Да не би да дава проблем с изпращането на лични?
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: януари 05, 2010, 12:00:20 »

Дидка, ако ти пише, че пощата е 100% full трябва да го изтриеш, за да може да получиш ново. С увеличаване на постовете ти ще се увеличава и лимита на пощата ти good
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #182 -: януари 05, 2010, 12:04:17 »

Ох Боже, ама съм шматка и аз, никога не съм предполагала, че има ограничение на съобщенията, не съм много веща във форумите.... Но пък честта да се уча се пада точно на сватбения...  yahoo
Капацитета ми е 5 съобщениям разгледах по-подробно, така че мога да получавам вече.
Благодаря на учителките ми, които ми дават първи стъпки във форума... Bravo
Активен
manthebest
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #183 -: януари 06, 2010, 10:16:48 »

Здравейта на всички!
Честита нова година, да ви спохождат само хубави моменти а съпрузите ви да са луди по вас!
Ние бяхме извън БГ и когато се върнахме първата ни работа беше да си запишем час за ритуална зала. Това вече отметнахме. За ресторант и хотел се спряхме на Орфей, защото гостите от чужбина ще си ги настаним и центъра е близо. Ако самоинициативно искат да се разхождат, главната им е на няколко крачки. Продължението на вечерта - в "Паша". А дрехи и аксесоари ще купуваме през април. Тъкмо ще излезнат и новите колекции. Сега друго ни вълнува. Резервация за медената седмица. Ровим в нета, гледаме оферти, и мислим. Мечтата ни е някой остров - примерно Тенерифе. Ако някоя от булките вече е правила такова търсене да сподели. Коя фирма е коректна, някое хубаво местенце ако сте посетили или за каквото се сетите.
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: януари 06, 2010, 10:29:19 »

Честита нова година на всички! Да сте живи и здрави! Радвам се, че напредвате с подготовките!  good И Зори, не се притеснявай, имаш време за роклята! Не знам дали се лъжа, но не бяха ли зимните месеци тези, в които дизайнерските къщи намаляват миналогодишни колекции? Аз поне преди мнооого време като търсех и в София през януари имаше намаления  blum

Manthebest, отличен избор на ресторант! А за пътешествието- ние си бяхме решили да е в Прага и там отидохме /снимки- в албума ми/, но вие търсите нещо по-екзотично като че ли. crazy Само трябва да се съобразите със сезона, че ние например умряхме от студ в Прага през март  girl_impossible
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: януари 06, 2010, 10:50:21 »

Manthebest, горещо препоръчвам о-в Корфу, Гърция - страхотно е там, има всичко! Там получих и предложението за брак  danceg
Няма да казвам агенцията, защото има противоречиви отзиви, ти си разгледай в нета дали това върши работа. Има много хубави оферти за края на май, водата е горе долу топла.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: януари 06, 2010, 10:55:13 »

Феникс е права. Аз като ходих в края на декември ми казваха, че за налични номера на рокли, през декември и януари има отстъпка от 15%. Така си взех и моята рокля yahoo
Мая, ние сме избрали остров Корфу (половинката отдавна е искал да отиде и сега е добра възможност да го направим). Можеш ли да ми дадеш някакви предложения за агенция, добър хотел, или ако си попаднала на добра оферта, става дума за първите дни на юни smile Може на лични. Мерси give_rose
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: януари 07, 2010, 11:52:30 »

Знае ли някой колко време преди сватбата е хубаво да резервирам хотел за гостите си?
Ако може да ми препоръчате и хотелче за около 40 души, но да не е много далеч от центъра на града. Хареса ми Орфей и цените не са толкова скъпи, но имат много малка леглова база sad
Мислех вариант да не са всички в един хотел, но така сигурно няма да ми направят отстъпка crazy
Помагайте, че ми е голям проблем хотела.
Активен
sweety_girl
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: януари 07, 2010, 13:48:29 »

Гостите ни бяха в хотел Траяна. Намира се до сватбен салон Галина. Останахме много доволни pleasantry Цената на стая е 50лв, но на нас ни направиха отстъпка 10%, защото го наехме целия. Мисля, че беше за около 30 човека.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: януари 07, 2010, 14:41:18 »

sweety_girl   благодаря ти. Преди малко звъннах в хотела и наистина цената е 50лв. на стая good, но за съжаления разполагат само с 10 стаи, което ми е крайно недостатъчно nea
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: януари 07, 2010, 18:24:22 »

Зори, на нас в Сити ни казаха горе долу месец преди сватбата да уточним колко стаи и да ги резервираме. Мисля че е нормално.
А ти защо не заложиш на сигурното - хотел Верея. Цената на нощувката пак е 50 лв, а стаи, колкото искаш. И е в самия център girl_wink
Ето погледни: http://www.hotel-vereya.com/
Активен
pupipupi
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: януари 07, 2010, 21:52:53 »

http://bghotelite.com/web_main.php?id=2899

хотел тангра
и х-л езерото
http://bghotelite.com/web_main.php?id=3395
« Последна редакция: януари 07, 2010, 22:01:21 от pupipupi » Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #192 -: януари 08, 2010, 08:17:38 »

Зори, здравей, както и на всички други мацки. По твоя въпрос: аз също търсих хотел замоите гости, преди да се ориентирам към ресторанта и хотела Мини Марица изток - там ще ни бъде сватбата. Та докато търсех разбрах колко много хотели има всъщност в Стара Загора. Опитай с хотел Калина - до обръщалото на стадион Берое - имат стаи (не ми казаха колко, над 15 са) и нощувката е 40 лева за двойна стая.
Бившото СБА е направено на хотел и доколкото разбрах цените също са доста сносни - около 40 за двойна, но при количество със сигурност ще направят отстъпка.
А на теб всъщност колко стаи ти трябват? Въобще къде и кога ще е сватбата, колко гости?
Ах, пак се развълнувах, тъкмо се бях поуспокоила по сватбения въпрос, ама ето : то затова е форума - да си изкарваме вълненията, които вече никой не иска да изтърпи вкъщи!  diablo
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: януари 08, 2010, 08:49:34 »

velvet аз преди бях чувала, че стаите там са по 50 евро и изобщо ми отпадна като вариант. След като ми писа звъннах в хотела и ми казаха, че 50лв. е двойната и за повече хора ще ми направят отстъпка, което е супер yahoo Благодаря ти  give_rose Вече е решен проблема ми с хотела good
Благодаря на всички, които ми помогнаха give_rose
Didkata1984   сватбата ще е на 01.05.2010г. в р-т "Тифани", около 120-130 души, близо 40 души не са от Стара Загора и ще им наемаме хотел.
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #194 -: януари 08, 2010, 09:07:02 »

Не мога да повярвам, че във верея стаите са по 50 Лв!!! Oh my ... Ако наистина са толкова, вариантът да ползваш хотела е много добър.
Имаше вариант и моята сватба да е в Тифани и до последно се колебаех дали да е там, но се оказа, че моя приятелка ще се омъжва септември месец и вече беше запазила ресторанта, та реших да не съм и аз там.
А момичета да ви питам - къде в Стара Загора може да се намерят магазини за кинкалерия и галантерия? За всякакви пухчета, финтифлюшки, телчета и цветенца? Чета във форума тема дреболии, но там говорят за магазини в София и Варна. Не че съм обърнала кой знае какво внимание за Пловдив и Стара Загора, но пък питайки вас ще получа информация от извора... blum
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: