Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 07:36:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7  (Прочетена 163042 пъти)

plam4eto
Новак
*
Публикации: 19

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: декември 08, 2009, 17:07:17 »

Ами да избрахме и ДЖ, а що се отнася до агенция направо не знам какво да правя. Хем ми се иска да имам хем все още не съм намерила време да се срещна с нито една. По принцип бих могла и сама да си направя украсата, но пък в деня на сватбата няма да имам кой да ми я подреди, а ако и за това мисля тогава сигурно ще откача. От друга страна искам украсата да е с естествени цветя и не ми се мисли как ще убеждавам мъжо ако ни кажат някоя безумна цена, а в крайна сметка от много мислене и размотаване може да не намеря и агенция за моята дата  scratch one-s head smile
Активен
tania_vass
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: декември 08, 2009, 17:14:49 »

plam4e, нашата торта беше на Куманов - уникално вкусна, много лека и приятна, гостите много я харесаха. За фото и видео ние избрахме Светла и Митко - много ми хареса това, което разгледах че са правили. Все още чакам снимките и диска, така че ще дам допълнително инфо когато ги получа. На самата сватба ние подарявахме снимки, подготвени от Светла - бяха страхотни.
Успех!
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #107 -: декември 08, 2009, 21:28:47 »

Plam4eto, а вашата сватба кога е?
Активен
plam4eto
Новак
*
Публикации: 19

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: декември 08, 2009, 22:50:39 »

Ами нашата сватба ще бъде на 08.05.2010. Фото Венци го знам къде е защото е много близо до нас, но други координати нямам. Ще ми ги пратите ли на лични и малко инфо за цени, ако може smile
Активен
manthebest
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #109 -: декември 09, 2009, 11:18:41 »

Kакво е това Джъмбо.?Някакъв магазин вероятно, но обяснете, та и други да имат инфо. Аз харесвам за фото и видео Светла и Митко, Венци, Дукса но най-добри в това отношение са фото Темпис. Мисля тях да наемам за фото. Видео не искаме и няма да имаме. За нас най-ценни си остават снимките.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: декември 09, 2009, 11:57:59 »

Джъмбо е огромен магазин в София, в който има всякакви неща - детски играчки, канцеларски материали, всякакви украси, вазички, свещи и т.н. Богато разнообразието на по-ниски цени.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #111 -: декември 09, 2009, 12:15:03 »

Kакво е това Джъмбо.?Някакъв магазин вероятно, но обяснете, та и други да имат инфо. Аз харесвам за фото и видео Светла и Митко, Венци, Дукса но най-добри в това отношение са фото Темпис. Мисля тях да наемам за фото. Видео не искаме и няма да имаме. За нас най-ценни си остават снимките.

smile Мога да ти кажа за Джъмбо в София, не знам дали има в други градове . Този тук се намира на бул."България" 51 , почти до мястото където булеварда се пресича с "Тодор Каблешков", до него има магазин на Billa. Момичетата го предлагат, понеже там освен детски стоки, има и за възрастни някои неща, както и за обзавеждане на дома, за декорация. И с малко въображение могат да се използват дреболийки за украса и подаръчета. Малко се повтарям като информация със Zori83, но ме е изпреварила,докато пишех  blush
« Последна редакция: декември 09, 2009, 12:28:52 от michelle » Активен
tania_vass
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: декември 09, 2009, 14:03:14 »

Скоро откриха Джъмбо и в Пловдив!
Активен
luci
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #113 -: декември 10, 2009, 16:42:18 »

Случайно си ровех във вашата темичка и ето - полезна информация за Пловдивските булки !!!

Ще има Джъмбо в Пловдив! Супер! Мерси за инфото! И поздрави от пловдивските за старозагорските булки Wink !!!
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: декември 10, 2009, 16:46:45 »

Момичета здравейте,
само минавам да ви покажа тези сладки обувчици на които попаднах случайно....
много са сладки, а и мисля, че ще станат за поставка на халките в ритуалната зала.....
видях ги в един от албумите тук, но чак сега видях от каде може да се поръчат.... 6 euro са....

* 6116.JPG (52.77 KB, 550x525 - видяно 329 пъти.)
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: декември 13, 2009, 00:50:27 »

Още една крачка напред: капарирахме си DJ - DJ Music Company, за които благодаря на Jeni Candy, тъй като тя ми ги похвали. В цената им е включена водеща, както и народни танцьори. Мисля че направихме добър избор за себе си.
Активен
melusina
Ентусиаст
**

« Отговор #116 -: декември 13, 2009, 11:04:50 »

Браво, отметнали сте още една задача и дано останете доволни от своя избор  good. Вие май по-важните услуги вече ги резервирахте или се лъжа? 

Активен
melusina
Ентусиаст
**

« Отговор #117 -: декември 13, 2009, 11:06:54 »

velvet, едно въпросче - успя ли да намериш захаросани бадеми или дражета в Стара Загора и къде, ако не е тайна?
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: декември 13, 2009, 12:17:43 »

Melusina, да, основните неща са свършени. Сега вече може да отдъхнем. Всъщност сега се почва одисеята с роклята, а след нея и костюма. Дайте ми жокер за добри салони в София. Така и така ще ходим там по празниците, поне да пробвам нещо. Имам час в Проновиас. Мисля си и за М. Тайлър. Дайте идея за още някой...Не че мисля да купувам отсега, и то оттам, ама искам да премеря рокли с различни кройки, да се видя кое ми отива най-много.
Относно захаросаните бадеми, една приятелка имаше останали, купувани са от Гърция. И ми предложи да ми ги даде, защото така си стоят.
« Последна редакция: декември 13, 2009, 12:19:28 от velvet » Активен
melusina
Ентусиаст
**

« Отговор #119 -: декември 13, 2009, 12:25:54 »

Браво на вас, наистина много се радвам, че сте стигнали до "костюмирането"  Wink и стискам палци за роклята! Може би Zori83 може да даде повече информация за софийските салони...
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: