Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 07:48:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7  (Прочетена 163052 пъти)

Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: декември 06, 2009, 22:00:35 »

Melusina, дай да видим модела рокля, който ти харесва  blush blush blush blush blush blush  На мен така ми е мъчно за моята рокля, а още не съм се организирала да я занеса на химическо, между другото, то вече 2 години ще станат след сватбата /малее, кога пишех във форума за подготовката, кога толкова време мина  girl_impossiblesad  Много обичам да гледам рокли  girl_wink
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #91 -: декември 06, 2009, 22:03:27 »

Аз пък лично плюещи "професионалисти" скоро не съм срещал - във форум или "на живо". Хората се трудят и не се интересуват за "евентуални бъдещи клиенти" , дори за догодина. Ами честно казано на всички им писна. И всеки се спасява така, както знае. А и догодина е далече - всеки знае, че в последния момент ще се появи някой "по нужда" и ще осигури седмицата. Така, че работете и печалете, за да спечелят и другите около Вас.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: декември 06, 2009, 23:49:39 »

Melusina, и аз се присъединявам към Феникс с молба да ни покажеш поне моделчето на роклята smile Засега blum А кога е сватбата ви?
Аз също имам няколко фаворита, но мисля, че ще я шия. Планираме едно ходене до Варна този месец, а наскоро решихме и до София да отидем - хем сме канени на гости на кумците, хем пък и да поогледам там роклите. Кумицата ще проучи и ще отидем заедно, тъкмо и тя да тренира Wink
Аз се чудя дали сватбените салони и бутици ще работят между Коледа и Нова година, говоря за София? crazy Във Варна ще отидем преди коледните празници.
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #93 -: декември 07, 2009, 21:47:14 »

Те това е един от моделите, които ми допадат много - обаче май при първия опит снимката стана възголемичка  crazy, а сега дано пък да се вижда.
« Последна редакция: декември 07, 2009, 21:53:53 от melusina » Активен
melusina
Ентусиаст
**

« Отговор #94 -: декември 07, 2009, 21:57:54 »

Сватбата ни е през април.
За сватбените магазини в София и аз се чудя дали ще работят между празниците, предполагам, че да, но не знам дали няма да искат да си с предварително запазен час - в последните списания, които разглеждах, под доста от рекламите беше отбелязано със ситни букви, че е желателно да си направиш рандеву  pleasantry. Което не значи, че не трябва да се пробва, естествено  blum
velvet, а ако ще шиеш рокля, откъде смяташ да купуваш платове?
« Последна редакция: декември 07, 2009, 21:59:39 от melusina » Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: декември 08, 2009, 09:40:10 »

Ми за платовете...аз ще разчитам на самото ателие. В смисъл те да ми покажат и предложат варианти. Аз нито имам време, нито пък разбирам достатъчно, за да си избирам сама.
А това за уговарянето на час е възмутително! Поне за мен. В крайна сметка става дума за мерене само. Имам чувството, че много се възгордяват вече...Аз ще помоля кумицата ми да разпита дали е нужно това въобще.
Активен
melusina
Ентусиаст
**

« Отговор #96 -: декември 08, 2009, 10:06:35 »

Ами аз не съм много сигурна, че наистина е толкова необходимо да си запазваш час и дали не го пишат само за реклама. Просто ми направи впечатление, като разглеждах списания. Може би като има абитуриентски балове би било разумно, за да ти обърнат по-голямо внимание, но по това време на годината още няма истерия покрай баловете ...
Активен
nikolche
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #97 -: декември 08, 2009, 10:11:41 »

И на мен ми направи впечатление това за часа. Сигурно така успяват да обърнат внимание на булките. Аз като си избирах рокля се събрахме 2-3 кандидат - булки в салона и на консултантките им беше трудно - да обикалят по етажите, за да си изберем модели, после проби и т.н. Но се справиха  smile, имам си супер рокля и то от Стара Загора.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: декември 08, 2009, 11:38:40 »

Има салони, които работят с часове, но това са една малка част. Аз съм обиколила доста в София и навсякъде съм мерила рокли без да е необходимо да си запазвам часове. Иначе относно това дали ще работят по време на празниците попитах в няколко и казаха, че ще работят good, така че възползвайте се girl_wink
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: декември 08, 2009, 11:58:21 »

Еее, Зори, мерси за инфото smile Значи ще ми се отдаде възможност да меря Eeager

Да ви се оплача сега за моите вазички за гостите - ами просто от магазина са казали, че имат проблем с доставката от Канада и сега...нъцки beating Надявали се до пролетта да решат проблема, но преди края на февруари нямало да стане. Сега съм в чуденка и започва грандиозно търсене на вазички.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: декември 08, 2009, 12:29:30 »

Velvet много кофти angry
Кажи горе-долу какви искаш да са и на каква цена и ако можем да помагаме. Тук в Джъмбо имаше доста сполучливи като ходех и цената им не беше висока, така че като идваш към София може да провериш и там. Аз от там мисля да вземам нашите подаръчета, защото имат по-големи количества, а и цените им не са като по сватбените салони.
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: декември 08, 2009, 12:33:04 »

Зори, бях харесала ето тези, белички. Съжалявам, че се повтарям.

Така че нещо подобно поне да е. Размерите са 5/11 см.

Да, имаме ходене в София този месец, така че ще отидем и до Джъмбо, или другаде, където сте виждали нещо такова.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #102 -: декември 08, 2009, 12:57:48 »

Velvet, задължително отиди до Джъмбо smile  Точно такива вазички не съм виждала, ала се сещам , че имат едни леко извитички и продълговати бели. Даже и да не ти харесат те, има толкова много подобни предметчета там, че предполагам, все нещо ще ти допадне  Good luck
Активен
plam4eto
Новак
*
Публикации: 19

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: декември 08, 2009, 16:30:47 »

Здравейте, минавам на бързо да се отчета. Вече имаме запазен ресторант и час в гражданското chee Започнахме малко по малко да ги отмятаме вече smile Даже успях да намеря време да си сменя и адресната регистрация (понеже не съм родом от Стара Загора, а щом сме щели да се подписваме тук така трябвало, за което не съм много сигурна де). Сега събирам мнения и препоръки за фото и видео, може и на лични. А и между другото като отидем до Пикадили и все карам мъжо да купим по някоя пастичка на Куманов да опитаме, така информативно ако харесаме нещо за сватбена торта smile blum
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: декември 08, 2009, 16:41:38 »

plam4eto честито Bravo
За фото и камера аз лично се срещах с фото Венци и Светла и Митко. Работата и на двата екипа ми хареса, но се спрях на фото Венци, защото цената им е доста по-добра. Ако искаш мога да ти пратя координатите и на двамата.
Нещо друго избрала ли си? Агенция ще имаш ли?
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: