Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 09:35:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 7
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7 (Прочетена 163068 пъти)
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 7
«
Отговор #75 -:
ноември 28, 2009, 01:39:59 »
Били,
разписвай се по-често
Все пак миналите по този път могат само да дадат някой добър съвет или идея.
А за цветовете, засега се спряхме на бордо и жълто
В началото беше екрю вместо жълто, но сякаш жълтото ще създаде повече настроение и по-голям контраст
Активен
nikolche
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #76 -:
ноември 28, 2009, 09:43:30 »
Здравейте и от мен. И аз съм бъдеща булка от Стара Загора. Имам въпросчета - необходимо ли е чашите за ритуалната зала да бъдат вързани с бяла панделка? И още един - може ли халките ни да бъдат в кутийка /тип ракличка/ ?
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #77 -:
ноември 28, 2009, 10:20:38 »
Добре дошла, nikolche!
Няма изискване нито какви да са чашите за обредния дом, нито как да са аранжирани. Халките също може да са сложени в каквото ви харесва.
Разкажи малко повече за вашата сватба- кога е, къде, до къде сте стигнали с подготовката?
velvet, нашата сватба беше в бяло и бордо, защото роклята ми беше бяла, а бордото дойде от цвета на косата ми. Бордото си пасва много и със злато и дори това е най- използваната комбинация. За цветя може да използваш и бяло, например и да има нещо напръскано в цветовете на сватбата (аз лично не харесвам напръскано цветя, но ти ако ги харесваш, също е вариант). Може да използваш и тъмно червени цветя, но най- добре се консултирай с някой флорист(например този, който ще ти прави букета), той може да ти даде съвет кои цветя са трайни и да ти ги набави. Може да използва и елемент от твоя букет, независимо дали ще е от основните цветя или от аранжировката.
Активен
nikolche
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #78 -:
ноември 28, 2009, 21:58:20 »
Нашата сватба е на 29.12.2009 год. /
Малко странна дата, но така се случи/ в ресторант "Белите къщи". С бъдещия ми съпруг сме от 10 години заедно, имаме 4 годишна дъщеря и както той казва: "Дойде му времето"!
С организацията се справям сама, тъй като той в момента е в чужбина. Вече имаме тоалети и аксесоари за тях, халки, изпратих поканите си по интернет, избрах си булченския букет, украсата за колата и ресторанта, ритуалните чаши и други дреболийки. Остава ми да избера сватбената торта, а след като се върне младоженеца - трябва да се купи и неговия тоалет. Притеснявам се за медицинските - разбрах, че малко по - трудно става, а той ще си дойде на 19-ти и незнам дали ще успеем във времето /ще се радвам на ценните Ви напътствия по този въпрос - къде да отида, колко броя медицнски да купя и т.н - всичко, което смятате, че ще ми е от полза по този въпрос/. Ами това е....
очаквам големия ден с огромно нетърпение, предполагам, че със всички Ви е така!
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #79 -:
ноември 29, 2009, 20:43:27 »
Мила, това с медицинските не е чак толкова сложно. Вярно, доста места се обикалят, но става за един ден. Медицинските(два броя) се купуват от здравната книжарница, която се намира на бул. Руски, на бившата детска поликлиника. С двете медицински отивате двамата да ви вземат кръв, казвате, че е за медицинско за брак и на следващия ден отивате за резултатите. После отивате до психо диспансера, там на касата е, си плащате, отивате при доктора, той ви се подписва, и това е. След това отивате до туп диспансера, който е под психото (и двете са на окръжна болница, но там е такъв лабиринт, че аз лично не мога да ти обясня точно как да се оправиш, там като питаш, ще те ориентират), плащате си, питат ви дали искате да ви направят рентгенови снимки, вие казвате "не", подписват ви се и готово. След като ви попълнят медицинските на тези три места, отивате при личния лекар за заверка и след това ги носите в общината. Аз тези неща ги свърших за един ден и то сама. Идеята е да ти вземат парите, съпругът ми и на снимка не са го виждали, пък се оказа абсолютно здрав. Ако имаш други въпроси, не се притеснявай да питаш
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #80 -:
декември 02, 2009, 00:08:00 »
Момичета, искам да питам има ли някоя от вас тук във форума, която живее в СТЗ, на която сватбата и е водил DJ Жеко Иванов (освен Карамеле, защото тя явно не влиза често тук) или пък някой друг DJ? Ще чакам да ми пишете на лични. И ще ви обясня какво имам предвид
Активен
meryy
Любопитен
«
Отговор #81 -:
декември 03, 2009, 07:41:13 »
нашите медицински станаха много бързо в частна клиника там има всички нужни кабинети само отделно ходихме за психото.така се спестява ужасното ходене напред назад а за бъдещите младоженци времето е важно не знам коя частна клиника предлага такива услуги в стара загора но, предполагам че във всяка ще стане и не е по скъпо.
На всички бъдещи булки много положителни емоций покрай приготовленията,а на nicolche весела сватба и щастлив семеен живот
Активен
manthebest
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #82 -:
декември 03, 2009, 10:58:50 »
Някой знае ли коя е причината за преместване на дадени постове в коша за буклук. Ако е реклама-да, ако е грозна обида-да, ама другите?
Активен
Miro_81
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #83 -:
декември 03, 2009, 16:21:47 »
Цитат на: velvet в декември 02, 2009, 00:08:00
Момичета, искам да питам има ли някоя от вас тук във форума, която живее в СТЗ, на която сватбата и е водил DJ Жеко Иванов (освен Карамеле, защото тя явно не влиза често тук) или пък някой друг DJ? Ще чакам да ми пишете на лични. И ще ви обясня какво имам предвид
Мога да ти дам телефони на поне 4 екипа,може с някой от тях и да си говорила но никой от тях до колкото знам не работи под 500 ,а до колкото виждам ти търсиш хем да е добър хем да е евтин ,но за съжаление няма такъв вариант,може да потърсиш в Казанлък там цените са им ниски има до колкото чувам и по 150 лева , и от някое съседно село може момче с лаптоп на подобна цена.Така че щом искаш да спестииш от музиката има и такива варианти но винаги са за сметка на нещо друго.
«
Последна редакция: декември 03, 2009, 22:16:49 от mark_6
»
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #84 -:
декември 03, 2009, 22:34:37 »
Вече се решихме за DJ и спирам да го мисля. Каквото такова, важното е да се вслушва в желанията ни за стила музика, пък другото - здраве да е. Ще отидем да го капарираме тези дни.
Активен
tsury23
Любопитен
«
Отговор #85 -:
декември 03, 2009, 22:55:08 »
Малко помощ за една приятелка-пита ме за фото "Алекси",където беше офис1 на пазара,в сградата на бившето кини Алеко.И понеже аз нямам никаква информация за тях-ако някой има някакви впечатления-нека сподели.Предпочитам на лични,за да няма пак спорове кой кого.Тя е събрала впечатления от по-известните фотота(ако мога така да се изразя) и от въпросното са й дали доста изгодна оферта.
Та мисълта ми е ако някой знае нещо-щото цифрите,които ми каза са нереално ниски и се съмнявам нещо-нека сподели-ще го черпя кафенце другия път като се събираме.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #86 -:
декември 03, 2009, 23:09:31 »
Velvet колкото повече го мислиш и с колкото повече се срещаш толкова повече се объркваш. Затова капарирайте щом сте се спрели на някой и да отметнеш и този ангажимент
Така или иначе няма да намериш вариант, в който всичко да ти хареса
А пък и купона на сватбата до голяма степен зависи и от гостите ти
На кого се спряхте? Ако искаш ми пиши на личния, че да не се заформи пак някой спор.
Активен
bozhikova
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #87 -:
декември 05, 2009, 19:09:14 »
Здравейте момичета:)!
Аз съм нова във форума и съм будеща булка от Ст. Загора, но ще организирам сватбата си от чужбина. С бъдещия ми съпруг ще се пребираме по Коледните празници да разгледаме ресторанти и хотели в града.все още нямаме дата,но плануваме да е следващото лято. Моля ви дайте предложения за хубав ресторант с капацитет на гостите между 150-160 човека.
Благодаря ви предварително
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239
Очакваме Ви !!!
«
Отговор #88 -:
декември 05, 2009, 21:52:42 »
bozhikova добре дошла във форума. Ще помагаме с каквото е необходимо. Ресторантите които са с голям капацитет са Сити и Мериан палас и са доста изискани. Ще ви харесат...........
Ако сте решили да е през летните месеци вашата сватба може да помислите и върху вариант ресторант-градина.
Активен
melusina
Ентусиаст
Публикации: 130
Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?
«
Отговор #89 -:
декември 06, 2009, 21:51:27 »
Ехо, здравейте, момичета
! Как върви подготовката, гледам, че през последните дни е било малко сушаво в темичката и не съм изтървала много... И че за щастие е пропуснат един пореден скандал с участието на "професионалисти", които плюят постоянно по останалите и не пропускат случай да покажат сприхавост и обидно отношение към евентуалните си бъдещи клиенти! Въобще как хора с такъв манталитет се наемат да работят в такъв бранш, който в основата си е свързан с толкова положителни емоции и заряд, не ми е ясно. Но най-добре да ги игнорираме и да не им позволяваме постоянно да развалят темата!
Аз да споделя, че нашата подготовка е малко в застой
. Скоро обаче ще сме в Стара Загора и сме изготвили амбициозна програма - ще е голямо пропускане за уточняване на всякакви подробности. Да видим дали за една седмица ще успеем да я изпълним. Също така възнамерявам да направя един бърз галоп из старозагорските сватбени магазини и ако не си харесам никаква рокля там - директно към Асеновград /предишни булки бяха споделяли, че са си получили избраната рокля с корекции в рамките на няколко часа!/ Ако и там нищо не харесам, ще си ушия роклята при една позната шивачка - имам си харесан модел, който е сравнително семпъл, а жената наистина е много талантлива, при това вече имам впечатления. Вие подготвихте ли вече тоалетите - вашите и на мъжете? Бързо ли избрахте/купихте рокли и костюми?
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...