Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 18:19:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Име за бебето - 4 част "  (Прочетена 156984 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: януари 28, 2010, 11:43:04 »

tasty ти коя седмица си?
И при нас е така не можем да се спрем на име. Ама сподели тук все пак, ня някого ли ще кръщавате, буква определена или т.н.
При нас нещаат са без ограничения и работата стана вместо по-лесна по-трудн. Йордан ако ви харесва е хубаво име.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: януари 28, 2010, 12:06:24 »

ами 34 седмица съм smile не не държим да кръщаваме на някой ама гледам гледам имена и таткото все не одобрява, никое не е достатъчно добро на нас  blum идеи за вашите които сте избрали та може да се спрем на нещо Girl_hide
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: януари 29, 2010, 15:40:50 »

Да се включа и аз в тази тема  smile
Ние не започнахме умуването с много голям списък. След като знаем вече , и че ще си имаме момченце съвсем не ни остана чуденка. Всъщност имаме малко разногласие по отношение на една  буква. Аз искам да бъде Никола, а милото иска Николай . На мен Николай ми бие малко на руско име и затова искам Никола, а и това "лай" накрая също не ми допада.
Знам , че преди време се дискутираха точно тези 2 имена, затова само исках да кажа , че ние сме се насочили към тях  pardon
Активен
verdad
Сватбар
Публикации: 151

But baby...you're the right kind of wrong

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: януари 29, 2010, 15:57:04 »

Аз бих настоявала за Никола, по-българско и по-мъжкарско е
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: януари 29, 2010, 15:57:40 »

И ние преди няколко дни харесахме името Никола, ако е момче. Българско име, с голям имен ден  good
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: януари 29, 2010, 16:13:13 »

Аз си настоявам определено, той и таткото не се опъва много. Само дето някой път ми казва "Що пък да не е Николай, кво му е на името "  Oh my ...
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: януари 30, 2010, 14:51:15 »

Ами...ние се спряхме на Александър. Понеже на Жоро татко му се казваше Асен, мир на духа му, взехме оървата му буквичка.Моят татко е Димитър, та имаме и Д в името, така дечко ще носи буквичките и на двамата си дядовци, живот и здраве, освен това звучи силно и величествено. Жоро малко се дърпаше в началото, искаше по-кратко име, но пък после като помисли, се съгласи и мисля, че му харесва.
Лени, Никола и на мен ми харесва повече!
Активен
Neli_87
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Щастлива майка на прекрасни деца!

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: януари 30, 2010, 15:38:58 »

Krisssy,аз също съм чувала за това суеверие,само че казват,че ако са минали 6 месеца от смъртта на човека-значи няма проблем!Не виждам нищо лошо в това да кръстиш детето си на човек,когото обичаш и уважаваш.Не е важно,че е починал,а че докато е живял е заслужил честта да кръстиш детето си на него!Така че не вярвай много на подобни измислици и дай на детето си името,което си избрала! good
Активен
verdad
Сватбар
Публикации: 151

But baby...you're the right kind of wrong

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: януари 30, 2010, 22:13:12 »

Krisssy,аз също съм чувала за това суеверие,само че казват,че ако са минали 6 месеца от смъртта на човека-значи няма проблем!Не виждам нищо лошо в това да кръстиш детето си на човек,когото обичаш и уважаваш.Не е важно,че е починал,а че докато е живял е заслужил честта да кръстиш детето си на него!Така че не вярвай много на подобни измислици и дай на детето си името,което си избрала! good

Браво, толкова хубаво казано Bravo И моя приятелка скоро си кръсти първото дете на починалия си  баща, за което много й се радвам. Те са две момичета и името на този човек, който ги боготвореше само така ще остане във времето.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: януари 31, 2010, 22:56:12 »

Благодаря за подкрепата,това за 6-те месеца не го бях чувала,то даже са изминали 12 години.
Активен
Neli_87
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: февруари 01, 2010, 11:53:59 »

Криси,щом е минало толкова много време,просто няма от какво да се притесняваш!Ако си избрала име-не го сменяй,заради разни суеверия! Wink
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #236 -: февруари 01, 2010, 12:43:09 »

Момичета, и аз ще почерпя идеи от вас, скоро очаквам племенниче и засега доста от имената, които предложих бяха отхвърлени. Имате ли чуждоезични мъжки имена, които харесвате, без значение буквата. Изчетох толкова много в интернет, но все отговора беше НЕ!
Иначе аз, повлияна от Оскар Уайлд отдавна харесвам името Дориан (Грей  smile ), евентуално проекто-име е и Винсент (оказа се , че е призводно на Виктор).
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #237 -: февруари 01, 2010, 15:27:41 »

Иначе аз, повлияна от Оскар Уайлд отдавна харесвам името Дориан (Грей  smile ), евентуално проекто-име е и Винсент (оказа се , че е призводно на Виктор).

А Оскар, не ти ли харесва? Аз харесвам и Кристофър и Симон.
Активен
Neli_87
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: февруари 01, 2010, 16:05:19 »

Аз харесвам Антъни,Браян,Давид,Деймиън,Едуард,Итън,Крисчън,Люсиен,Мавърик,Оливър,Стийвън.Дано съм ти помогнала!Успех! good
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: февруари 01, 2010, 16:34:39 »

Ето и от мен малко:
Кристофър, Андрю, Виктор, Дейвид, Филип, Александър, Пол, Патрик, Адриан (Ейдриън), Николас, Ерик, Сам, Даниел
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: