Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 18:21:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Име за бебето - 4 част "  (Прочетена 156990 пъти)

bobi_20
Новак
*
Публикации: 7

08.01.1990-29.04.2010 г

« Отговор #195 -: януари 17, 2010, 18:18:25 »

още преди да станем семейство/преди около 8години/ решихме ,че като имаме дете ще го кръстим на баща ми, защото винаги е заделял всичко за нас и благодарение на него имаме много неща за които повечето хора се борят цял живот и в знак на поклон пред всичко направено от него решихме така Казва се Иван затова по принцип най близко е Ивон/вместо А -О/
Щом като баща ти е Иван - Иванина - хем ще е малко необичайно и рядко срещано, хем и цялото му име ще вземе
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: януари 17, 2010, 19:36:13 »

А аз да ви кажа какъв проблем имам-докторката каза избирай дата фенруари-ами как да избера,то на 1-ви,от 3-ти до 6-ти февруари има все именни дни  и то какви именца-чудни.Направо не знам как да избера.Ужасно е.Дано да държи бебчо до 8ми пък после няма именни дни та да може да си го кръстя както искам.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: януари 17, 2010, 19:43:17 »

А аз да ви кажа какъв проблем имам-докторката каза избирай дата фенруари-ами как да избера,то на 1-ви,от 3-ти до 6-ти февруари има все именни дни  и то какви именца-чудни.Направо не знам как да избера.Ужасно е.Дано да държи бебчо до 8ми пък после няма именни дни та да може да си го кръстя както искам.
Кали...сложна задача се заформя... crazy
И сега как ще си избереш дата huhhuh.gif...а за името остана ли някое твърдо или още се двоумите...?
Дай да хвърлим тук един боб, леща или какквото там...се прави пък тку виж сме избрали датичка..... Girl_hide....на мен 8-ми ми звучи перфектно yahoo
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #198 -: януари 17, 2010, 19:43:29 »

Какви имени дни са началото на февруари ? Аз хич не съм в час  blush

Дано устиска де, стискам палци  good
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: януари 17, 2010, 19:46:25 »

Какви имени дни са началото на февруари ? Аз хич не съм в час  blush

Дано устиска де, стискам палци  good
Ами има Трифон,после е Теодор, после май е Симеон и Анна, после има и мчц.Валентина, на 13 е св. Зоя даже.... blush
аз тези знам а може и повече да има Girl_hide
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: януари 17, 2010, 20:05:39 »

Ами ето ги датите-
1  Лозан, Трифон 

2  На тази дата няма именници 

3  Мона, Мончо, Симеон 

4  Жеко, Желязко, Жечка, Жечко, Жечо 

5  Добрин, Добринка 

6  Доротея, Огнян, Огняна, Пламен, Пламена, Светла, Светлана, Светозар, Светлозар, Фотий, Фотина 

7  На тази дата няма именници 

8  На тази дата няма именници

Ами сега?
А плежърче като казваш Теодор,тодоровден ли имаш предвид и за коя дата говориш,че аз това име не го виждам.
Ние се спряхме на име,но не казвам,че до последно няма да сме съвсем сигурни. blush
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #201 -: януари 17, 2010, 20:10:04 »

Да, доста кофти са се подредили...  girl_impossible Само не го кръщавай Фотий  girl_haha
Шегувам се, да не се обидиш  give_rose

Сигурна съм, че то знае кога да си излезне, та да си дойде с късмета, който му е отреден  good
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: януари 17, 2010, 20:14:44 »

Абе аз Фотий няма да го кръстя,ама то и другите са като Фотий.Направо не знам.С дъщеря ми беше по-лесно-на Петър и Павел се роди  и ние измислихме Полина.Ама тези имена не мога да им измисля някое свястно име.А дните без имен ден се доближават много до термина ми и вероятно бебчо няма мене да ме чака.Аз бях измислила през януари дата,но докторката каза-не,януари не давам,мисли февруари.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: януари 17, 2010, 20:43:32 »

Kali на 8-ми пише Св.вмчк Теодор Стратилат pardon
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: януари 17, 2010, 20:48:44 »

Ами то аз гледам в някакъв сайт дето съм го намерила в нета.Ама нямам църковен календар,а то по църковния сигурно е.То аз трябва да си купя календарче,че това дето го пише в нета не винаги е вярно.
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: януари 17, 2010, 21:23:15 »

Е Кали, задължително ли ако се роди на дата с имен ден трябва да се кръсти така  blush
Вярно е сложна задачата с датата, ама пък кво  pardon
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: януари 17, 2010, 21:31:11 »

Е то задължителни неща няма,но е хубаво като си дойде с името да си го кръстиш така.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: януари 17, 2010, 21:32:06 »

Е то задължителни неща няма,но е хубаво като си дойде с името да си го кръстиш така.
Е хубаво, хубаво ама ако не ти харесва кво правиш  tease ?
Аз може и гаднярски и кофтарски да ви прозвуча ама няма да го кръстя някак заради именния ден само ако не ми харесва  blum
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: януари 17, 2010, 21:32:47 »

Ох ми де да знам какво правиш-надяваш се да се падне или на хубаво име или на ден без имен ден smile
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: януари 20, 2010, 07:19:58 »

Е не, с тез имена ще се побъркам  Eeager Като се събудя през ноща до тоалетната и после 2 часа не мога да заспя да мисля име, и вече ме хващат бесовете щото тази нощ тамън измислих едно и го казвам сега сутринта (пак не спя от 5:30 , blush) на мъж ми и той каза НЕ  nea  еееее ми писна ми, да вземе той да ми предлага и аз да клатя глава. Ми искам двамата да сме ЗА и да харесаме името аам то неговото пък вече  angry много шефски го раздава с това харесва ми не ми харесва  diablo
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: