Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 17:55:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Име за бебето - 4 част "  (Прочетена 156920 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: януари 07, 2010, 17:40:54 »

Гери ние също ссме за името Рая, аз още не знаех какво ще е бебчео като казах че ще се казва Рая и ще бъде кръстена на баща си а той е Радослав.Незнам защо но съм влюбена в това име и много му се радвам smile

И нашето ако е моме ще е Яна и без да искаме ще е кръстено на баща си - Явор  good  Ако се беше родила днес щеше да си има и имен и рожден ден на една дата, ама нещо нямах късмет  blum
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: януари 07, 2010, 17:44:09 »

Мире, знам че има хора с такива имена ама мен не ме кефи, а и мисля за комбинацията Йоанна и Димана - хахахах чак ми става смешно -Не.
Днес написах един списък на Диман и се оказа че сме в изходно положение и чуденките са между 4 имена - вече ми е все тая  blum
verdad няма проблем, разбрах че не знаеш че  съм Вяра  blum
Имам време за чуденка за това се чудя, като наближи ще решим  tease
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: януари 07, 2010, 17:48:44 »

Димана не става, защото баща и се казва Диман Диманов и става Димана Диманова Диманова ........бла бла бла
и моя искаше Дея да е Симона(на мен много ми харесва това име),нооо Симона Симеонова Симеонова никак не ми се нрави huhhuh.gif
Вероника кои са 4те имена?
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: януари 07, 2010, 17:58:44 »

И нашето ако е моме ще е Яна и без да искаме ще е кръстено на баща си - Явор  good  Ако се беше родила днес щеше да си има и имен и рожден ден на една дата, ама нещо нямах късмет  blum
Гери името Яна е много хубаво българско и традиционно име  good поздравления за избора
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: януари 07, 2010, 18:27:21 »

Лелеееее, и аз от сега май почнах с чуденките за име! girl_impossible Снощи като си легнахме с мъжо и почнахме да си изреждаме именааааа( аз реших, че ще е с "П" на майка ми). И като се почна Полина, Пламена, Павлина и т.н , незнайно защо все женскииии, и мойто момче да вземе да се изцепи "Пацулана" funnytooth laugh ама така съм се смялааааа, не е истина!
Активен
verdad
Сватбар
Публикации: 151

But baby...you're the right kind of wrong

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: януари 07, 2010, 18:50:46 »

Яна няма имен ден днес, а на Еньовден, на 24.06. е това.
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: януари 07, 2010, 18:58:18 »

Вероника кои са 4те имена?
Ми кои - все същите  blum
Габриела, Вероника (междудругото той отдавна се базика за Вероника, ама аз го чувствам като мое име) Радост и Валентина  blum
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: януари 08, 2010, 09:47:41 »

Яна няма имен ден днес, а на Еньовден, на 24.06. е това.

Според мен Gergancheto имаше в предвид, че са щели да я кръстят с Иваново име, ако се бе родила на 07.01.
« Последна редакция: януари 08, 2010, 10:15:22 от valka27 » Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #173 -: януари 08, 2010, 09:51:39 »

Вероника на мен много ми харесжа Радост!
mi6kata_85 ,аз с буквата П се сещам и ми е любимо Патриция!Аз го чух това име когато моя приятелка кръсти така дъщеря си!И сладкото беше обръщението и кум нея-Пате!
Активен
verdad
Сватбар
Публикации: 151

But baby...you're the right kind of wrong

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: януари 08, 2010, 09:58:43 »

Според мен Gergancheto имаше в предвид, че са щели да я кръстят с Йорданово име, ако се бе родила на 06.01.

Ама на Gergancheto поста е от Ивановден, може и аз нещо да не съм разбрала.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: януари 08, 2010, 10:13:39 »

Ама на Gergancheto поста е от Ивановден, може и аз нещо да не съм разбрала.
laugh laugh laugh... така де... за Иванов ден... аз уж да разасня пък се оплетох кат пиле в калчища funnytooth
Отивам да си поправя поста
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: януари 08, 2010, 13:54:13 »

Хаха леле чакай че се разсмях тука ви изпообърках  blum Вчера по новините казаха че освен Ивановците имен ден имат и Калоян и Яна  girl_wink И аз се очудих, но после преверих в интернет и действително пишеше че има имен ден на Ивановден (поне в три сайта погледнах)  good
Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: януари 08, 2010, 13:59:44 »

Момичета, а аз пък да ви се оплача  cray
Ние в момента сме на етап плануване на бебето, но още от сега има разговори за това как евентуално да се казва бъдещия наследник. Живея в чужбина (Австрия), мъжът ми е чужденец, фамилията му е просто уникална. Зедник, я сега кажете как да си кръсти човек детето girl_impossible
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: януари 08, 2010, 14:08:04 »

не знам как е в Австрия, но си мисля, че и там детето взема фамилията на бащата,  а каква е семейната ви фамилия? или сте с различни имена.
 не е чак толкова зле според мен, можеше едната буква да е различна ( това в кръга на шегата , разбира се, да не се обидиш)
Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: януари 08, 2010, 14:12:18 »

Не, не се обиждам естественно. Възприемам всичко на шега. Иначе и аз в началото се шегувах на тази тема и му казвах като съм му ядосана Задника Даниел  blush, или пък иЗедник. Аз също нося неговата фамилия и от Горанова, станах Мария Зедник, тук е съвсем нормално име, бъдещото ни дете ще има тази фамилия на немски се произнася по скоро като Цедник. Но като си помисля как ще го бъзикат горкото дете в България  NO
« Последна редакция: януари 08, 2010, 14:15:58 от mgoranova » Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: