Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 18:08:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Име за бебето - 4 част "  (Прочетена 156953 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 05, 2010, 14:52:28 »

Уфф, незнам какво да правя -всичките ми харесват. Габриела водеше в класацията по едно време ама сега всички еднакво ми харесват - направо се замислям за тотален завой на 180 градуса и направо ново име да си няумя с друга буква и т.н. Ама пусто като не ми иде -аз си падам по дългите имена и немога да се сетя за нещо оригинално  crazy То не било лесна работа тва с името  blum
Активен
galu4ka
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #136 -: януари 05, 2010, 14:59:13 »

Вероника,на мен ми харесват много Радост,Рада или Реда /съжалявам,че не са дълги sad /

Руби на мен от Милена много ми харесва Мила.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 05, 2010, 15:09:58 »

Май само аз не харесвам Валерия  blum  И то не толкова че не ми харесва, ами всеки ми се преплита езика на Валери и Валерия, все ми идва ВаРели  sarcastic  Вяра аз харесвам - Радост  good 

Благодаря ви много!По принцип любимото ми с М е Михаела,ама вече е заето в мъжки вариант pardon!Колебаем се между Милена,,Магдалена,Моника!Също и Миа и Мая са интересни имена!

Аз от тези съм влюбена в името Магдалена, страхотно име. Едно такова звучно и божествено и има сладурско кратко име  Wink
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: януари 05, 2010, 15:19:15 »

Абе ако знайте как накрая ще я кръстя Вероника та да видим  tease Това име ми е любимо от малка. Той Диман и без това само ме подбазиква малко ми трябва  blum
Гери, много се смях с тез варели и си права, сега се сещам като малка как един Валери го базикахме с рими от варели  girl_impossible
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: януари 05, 2010, 15:25:04 »

Е ти Вероника не го беше дала като жокер.То е много хубаво
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: януари 05, 2010, 15:28:01 »

Е ти Вероника не го беше дала като жокер.То е много хубаво
Е не съм ,защото май сменям посоката че от изброените много си блъскам главата и ще ги зарежа  blum
Вероника ми е слабост като име, ама викам айде да не е сега на мене -хахах. Иначе не съм решила и живот и здраве не съм я кръстила кат му дойде времето де -до там да опрем няма да останем безименни. В интерес на истината все чакам Диман да се произнесе, Йоанна той го е измислил 98 год. така че и сега ще му дойде нещо хубаво, ама още не му идва  blum и все се съгласява с мен и казва, че му харесват тези имена  smile
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: януари 05, 2010, 15:42:01 »

и все се съгласява с мен и казва, че му харесват тези имена  smile

Охх дай го насам, да превъзпита малко и моя  blum
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: януари 05, 2010, 16:37:32 »

Вероника браво на тебе аз като бях бременна нищо не ми харесваше
,а сега всички имена са ми хубави.май съм за Вероника,защото го асоциирам с една хубава Вероника от моя курс blum  то аз общо взето всяко име го свързвам с познат и според човека май определях дали ми харесва или не името(не е много правилно,ноо.... така бях)
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: януари 05, 2010, 17:55:46 »

Вярка ти знаеш историята с името на щерка ми.
Но в мига,в който я видях бях убедена,4е само това е името за нея good
Когато я видиш ще решиш кое е най-перфектното име за дъщеря ти good
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: януари 06, 2010, 19:51:39 »

Вероника, на мен също името Валерия ми харесва, ама Гери е права, че понякога се произнасят набързо ВаРели или ВаРелия   Girl_hide . Иначе и Вероника е хубаво, на една приятелка сестра и така се казва и аз го свързвам с нея. Май maslinka е права, че името се асоциира с конретен човек  blum , което май не е много правилно, ама к'во да прайш.
А за име с М аз харесвам и Мирена, май не видях да го споменавате, също и Мирела. Сега се сещам, че в единия Биг Брадър имаше и една Мариола за кратко   smile .
Аз все още не съм измислила имена, щото все още не са ни казали пола, ама се надявам другата седмица да разберем и ще почнем да умуваме, да видим. Само, ако е момче май не можем да постигнем споразумение, ама ще трябва, няма как.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: януари 06, 2010, 19:55:46 »

Валерия отпада да ви кажа - ми то детето чак след 5тата си година ще успее да си каже името , пък кво говорим за дръгите. Вероника - хиххи мойто си любимо име......  хм незнам
Вероника или Габриела.
Валентина и Радост отпадат защото са на майка и свеки, майка настояваше да е на нея и поради това няма да е на никой  tease Незнам ще видим. Дими пък вчера ми каза Адриана - от къде му хрумна  tease Аз пък днес си мислих за Карина или Каролина и разни изчанчени Лорена и т.н. незнам защо такива изчанчени имена харесвам  blum
Взех да се замислям за име на цвете или на някой кралица  tease tease tease tease -хахах , още малко и съвсем ще кукундясам ама нека си блъскам главата  кво толкова, убедена съм че като настъпо момента живот и здраве и се видим с бебка ще решим - аз много искам заедно с Дими да решим.
« Последна редакция: януари 06, 2010, 19:57:35 от Вероника » Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: януари 06, 2010, 20:00:27 »

Вероника и на мен много ми харесва!!! good

И аз като ♥maslinka♥ свързвам името с даден човек, май повечето сме така!!! Wink

А за странни имена... преди малко чух Йорда shok не коментирам, 'щото ми е мнооого едно такова...., абе странно и изчанчено си е, но пък много различно и рядко име!!! 
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: януари 06, 2010, 20:01:57 »

За свързването на името с познат човек и ние го правим, аз предлагам име на Дими и той -неее имах една позната дето ... и обратното - хиххи  tease
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: януари 06, 2010, 21:03:11 »

Вярка аз харесвам Адриана, на галено - Ади, свързвам го с една страшно сладурана и ми звучи страхотно това име, Дими е направил доста добро предложение  Bravo
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: януари 06, 2010, 21:43:51 »

Адриана много ми харесва, също така Яна, Ина, Екатерина и Катрин.

А за странни имена... преди малко чух Йорда shok не коментирам, 'щото ми е мнооого едно такова...., абе странно и изчанчено си е, но пък много различно и рядко име!!!  [/color]
nea и аз го чух и не ми хареса.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: