Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 08, 2025, 18:19:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Име за бебето - 4 част "  (Прочетена 156986 пъти)

Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: ноември 24, 2009, 16:15:03 »

Сега разбрах , че има такава темичка, супер.
Вече знаем че ще си имаме момиченце и трябва да мислим име , мисля че ще ми е по лесно от колкото за момченце ,но я да ви питам и вас.
Аз си мисля за Виктория , Моника и Симона какво ще кажете.
Габриела ми е от любимите но се отказахме защото кръсничката и на приятелката ми момиченцата са Габи и за това ,но Верче изборът ви е много добър. Bravo
 darling мила беше писала че си мислила за име на момиченце с М , ще споделиш ли , може да ми помогнеш много .
По принцип мислим с А или  М но не е задължително бабите и дядовците казаха че няма да се сърдят, така че какво си  решим , ама май ще се окаже трудно.
За име на момиче с А- Анна, Ана, Анна-Мария,Адриана, Ади,Антоанета,Анита,Александра,Анелия....
с М- Моника,Михаела,Микаела,Мая,Мия,Маргарита,Милема,Маринела...

« Последна редакция: ноември 24, 2009, 16:49:37 от Bulechka™ » Активен
verdad
Сватбар
Публикации: 151

But baby...you're the right kind of wrong

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: ноември 24, 2009, 17:00:24 »

Kleo, и аз това си мислех, че е много масово име, ама то можеш ли да кръстиш детето си така, че само то да се кава така  tease - освен да е някоеи измилено.

Така е, но има някои, които са много популярнив определен период. Като чета в момента за момиченцата такива са Никол, Виктория, Габриела, а за момченца първенството разбира се държи Александър. Добре е да се измисли нещо, което да не звучи извратено, но и да не се обръщат на него 3 деца от площадката и в класа, да им викат по фамилия или малката и голямата.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: ноември 24, 2009, 17:06:44 »

Може ли и аз да кажа някои имена с М, които са ми фаворити  blush
Михаела, Миролюба, Мирела, Моника

Е, избрала съм си занапред едно от имената пък да видим.  pardon
А за името Александър, изключително често срещано, но и прекрасно име  good
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: ноември 24, 2009, 17:17:39 »

Така е, но има някои, които са много популярнив определен период. Като чета в момента за момиченцата такива са Никол, Виктория, Габриела, а за момченца първенството разбира се държи Александър. Добре е да се измисли нещо, което да не звучи извратено, но и да не се обръщат на него 3 деца от площадката и в класа, да им викат по фамилия или малката и голямата.
Абсолютно съм съгласна - точно заради това взех да се замислям  good
Има време до април  smile
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: ноември 24, 2009, 17:32:20 »

Момичета супер сте , благодаря много за предложенията , много ми помагате.Виктория , Моника и Габриела са много популярни но какво да се прави като са хубави имената  smile smile smile

За сега съм се спряла на Симона ,като че ли ми е много мило именцето , но както казва Верчето има време .
Така няма да е на никой кръстена но какво да се прави , свекърва ми е със Ж ,но пък с тази буква освен Жулиета друго име не се сещам.
Ех сложна работа е това с името smile
« Последна редакция: ноември 24, 2009, 17:56:07 от Bulechka™ » Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: ноември 24, 2009, 17:43:05 »

Жанин,Жанета,Жанет,Жаклин
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: ноември 24, 2009, 17:48:17 »

Женя, имам една колежка Желяна , аз не го бях чувала....интересно е викаме и Жижа
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: ноември 24, 2009, 17:48:47 »

Също Жени и Жана  girl_wink
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: ноември 24, 2009, 17:53:43 »

Жасмина също
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: ноември 24, 2009, 19:25:11 »

Добре по какво разбирате че Александър е често срещано име?! Даже не Александър, а по принцип по какво разбирате че едно име е често срещано  crazy Ми аз имам приятелки с деца, нито едно не се казва Александър, тука във Враца съм по около 4-5 месеца всеки дообяд в болницата, ходим при майките, разговаряме с тях, ми нито един Александър не съм срещала до сега  pleasantry Виж Никол и Никола колкото ти душа иска  Wink На мен ми прави впечатлени зачестяването на името Никола. Друг пример - отварям списанието с три листа мисля бебешки снимки там за някакъв конкурс, на страница има примерно по 30-40 бебета ами има случай в който няма нито един Александър, срещат се често Никол и Виктория  girl_wink Та така, просто ми е интересно, защото Александър ми е фаворит ама ако пък наистина има толкова много Александорвци няма да си го кръщавам така  tease
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: ноември 24, 2009, 19:29:42 »

Герганче, разходи се по форумите и виж лентичките на майките  good
Има сайтове, в които пише най-предпочитаните имена и така.
За Александър според мен това име е вечно - няма прилива и отливи и аз като бях малка имаше, брат е 93 набор и се казва така и сега хората си кръщавам детето така -много хубаво име  good
Аз докато се роди може да се чудя чесно казано  smile
Както вече писах за мен това са едни имена, които не са придобили смисъл и образ, но после каквото и да е името ще е номер 1 защото ще означава много за мен, за нас  heart heart heart
« Последна редакция: ноември 24, 2009, 19:31:45 от Вероника » Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: ноември 24, 2009, 19:42:54 »

И моят брат се казва Александър ('91 набор е) good, кръстен е на дядо ми!!!
На една позната брат й е Александър (на 15-16 години е), синът й също така се казва (колкото Коско е), явно наистина, както казва Вероника, няма приливи и отливи, просто защото е наистина едно от хубавите имена, царско, мъжко... good
Но пък царски имена са също и Константин, Борис, Калоян..., все хубави имена good
Активен
allisa
Сватбар
Публикации: 162

« Отговор #57 -: ноември 24, 2009, 20:26:33 »

Maia_svet, Симона е много красиво име. Не знам защо имам такава слабост към него, но очевидно не съм единствена  smile. Поздравявам те за избора.

Между другото, случайно видях в един сайт името Сияна. Звучи много нежно и съвсем не е често срещано (даже изобщо  blum).
Активен
allisa
Сватбар
Публикации: 162

« Отговор #58 -: ноември 26, 2009, 17:48:31 »

Момичета, какво мислите за името Невена? Бихте ли кръстили така малкото си съкровище?
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: ноември 26, 2009, 18:16:11 »

Невена е много хубаво име, скоро пак обсъждахме имена и беше едно сред харесвание, имам приятелки с такова име  good
Аз се замислих и за нещо от рода на Деница, Зорница, Цветелина и т.н. ама Габриела ни е най-на сърце  heart
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: