Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 14:31:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булченски рокли - 12 част "  (Прочетена 203202 пъти)

Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: декември 28, 2009, 22:38:08 »

albenka аз съм ходила, но не ми хареса нищо. Казвали са ми, че роклите там ги има същите в Асеновград, но на доста по-ниски цени. Но не съм ходила до Асеновград и не знам със сигурност дали е така, но пък отиди и ги разгледай може да ти хареса нещо good
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: декември 29, 2009, 00:42:02 »

Здравейте, момичета!

Днес направихме обиколка в Проновиас, М. Тайлър и Симон на Гергана Симеонова.
Обслужването си беше много добро, обърнаха ни нужното внимание и съм доволна.
Въпреки че имма вече рокля фаворит, качвам повечето в галерията си, да си кажете мнението. Аз после ще си дам и моето, да не ви влияя blum
Само ще кажа, че се оказа, че точно кройката, който не съм вярвала, че ще ми стои страхотно, точно тя "заспа" на мен - имма предвид двете дантелени рокли...
Най-вероятно шиенето ще отпадне...Но още малко ще обмисля нещата и ще поразгледаме снимките.
Активен
simoneta
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #152 -: декември 29, 2009, 02:35:42 »

Velvet, на мен ми харесва третата рокля. Дантелената ти стои добре, но на снимката самата дантела ми евтинее. Може и да бъркам, все пак ти си пробвала. Защо не пробваш повече такива модели като дантелената, пак в същия стил но с по-хубава дантела? 
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: декември 29, 2009, 08:42:02 »

Велвет, последната дантелена рокля е върхът и тя ти стои на-добре, друготе някак с и те отсичат и подчертават ханша
дантелаената е супер и ти стои невероятно, и не съм съгласна , че дантелата стои евтино, напротив, личи си че е от скъпите
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: декември 29, 2009, 08:51:56 »

Велвет аз съм за дантелената с панделката отзад. Моделът страшно много ми харесва, а и ти стои страхотно Bravo На какви цени са там роклите?
Активен
biersdorf
Ентусиаст
**
Публикации: 142

"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил

« Отговор #155 -: декември 29, 2009, 09:06:56 »

И моето мнение е за дантелените рокли-стоят нежно, падат свободно и създават някакво царствено впечатление (поне на мен), стоят ти много добре на фигурата, единствено не знам доколко удобно е без призрамки, въпреки че изглежда по-добре good
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #156 -: декември 29, 2009, 09:51:04 »

Velvet , всички рокли са много, много красиви  Bravo Най-много и на мен ми допаднаха двете с дантела . Няма да ти е лесна задачата да избереш - и двете ти стоят прекрасно  Wink Поне според мен най ти отива дантелената, която в горната част при бюста е изчистена.  Ти си с нежна фигурка и когато роклите са по  по теб, я подчертават  smile
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: декември 29, 2009, 11:15:40 »

Velvet, според мен последната ти стои най-добре, подчертава най-хубавото от фигурата ти.
И другите са хубави, може би с някои корекции също ще паснат по-добре, но последната е точно като за теб.
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: декември 29, 2009, 11:57:03 »

Simoneta, дантелата никак не е нискокачествена Wink Все пак бутиците, в които съм мерила говорят сами по себе си. Не вярвам да има другаде, където шанса дабъде по-качествена да е по-голям pardon Поне в Бг де smile
Момичета, гледайки снимките сега, на преспала глава, както се казва, се спрях на последната (дантеленета, но не с панделата). Просто сякаш тази с панделата малко ми сплесква бюста, има нещо в самото бюстие, което не е както си го представям crazy Докато другата дантелена, ме оформя нагоре, стои някак си по-...завършена. Само че аз ще искам презрамки. Така и говорихме с момичетата там.
Относно другите рокли, те просто не бяха моя размер и имат нужда от свиване тук там. Иначе пък те са доооста по-ефирни и лекички. Това им е плюса!
Половинката най-хареса тази с "крилцата". Питах го защо, той просто ми каза, че тази го е грабнала, не може да обясни защо точно. Днес му показах на коя съм се спряла и нямаше нищо против.
Между другото, той стоеше като замаян като се показвах с роклите. Миличкия, после каза,че съм била много хубава Girl_hide
Сега да се надявам, че и тази, на която се спрях няма да е извън възможностите ми. Иначе не се ходи трудно с дантелените, в смисъл не са тип русалка, че да ти пристягат и в коленете, точно там са разкроени. Абе, трябва да се пробва. Аз категорично твърдях, че тип рокли като дантелените не са за моята фигура, защото имам бричове, ама ...Точно те прикриха всичко като гледам blush

Благодаря ви!
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: декември 29, 2009, 12:47:16 »

Velvet, разглеждайки на втори прочит снимките, първата също много ми харесва. Съвсем различни са с последната, но и двете ти стоят хубаво.

Момичета, аз малко след дъжд качулка, тъй като вече предплатих едната рокля, но да ви питам все пак какво мислите. Не съм сто процента убедена дали взех правилното решение и всеки ден си меня мнението. Качила съм повечето от роклите, които мерих, в галерията си, ще се радвам, ако ги разгледате и кажете какво мислите.
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: декември 29, 2009, 13:00:27 »

Asseto, лично на мен от твоите рокри най-ми харесва как ти стоят първата и Astella1. Не че другите нямат своето очарование, просто въпросните две изглеждат завършени на теб. Като за теб. Дано не съм те объркала, просто съм искрена :)Кажи ни после ти коя капарира blush
А за моята първа рокля, една приятелка каза, че била като рокля на самодива smile Наистина е прекрасна, но нямах усещането че е моята просто...
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: декември 29, 2009, 13:05:15 »

Velvet, преди да прочета последният ти пост, разгледах галерията ти.Като видях последната рокля си казах "е тази е невероятна"  Bravo Чак след това прочетох, че всъщност си избрала точно тази. Мисля, че роклите с дантела са просто страхотни. Дано и цената да съвпада с очакванията ти. Моля те да ми споделиш на ЛС каква е цената, интересуваме защото аз мерих нещо подобно в La Sposa и искам да си направя сравнение, макар че направих вече своя избор.

Asseto, погленах галерията ти. На мен лично много ми хареса как ти стои последната рокля /тази с панделката на талията-Astela 1/. Нямам идея коя си избрала, но която и да си предплатила няма да сгрешиш.  good Аз също изпитвам съмнения в моя избор, но имам чувството, че още 1000 рокли да ми бяха предложили пак щях да се съмнявам ... В крайна сметка от толкова много рокли трябва да избереш само една, а ти се иска да вземеш поне 5 ROFL. Между другото ти си в по-добра ситуация поне само си я предплатила, а аз я платих изцяло  funnytooth
« Последна редакция: декември 29, 2009, 13:22:30 от Rossito » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #162 -: декември 29, 2009, 13:11:19 »

Velvet, Asseto, толкова красиви рокли сте пробвали  give_rose Направо не знам как сте се спряли на една  blush
Asseto , която и рокля да си избрала, важното е, че в дадения момент си разбрала, че си е твоята  blum Иначе , макар да ми се стори невероятна рокля Astella 1, най-много ми хареса как ти стои Pronovias 3. Изглеждаш толкова нежна и ефирна в нея  LOVING
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: декември 29, 2009, 13:18:24 »

Момичета, благодаря ви много!
Първата за малко да я купя, но нещо се разколебах после!
За някои от тези на Проновиас мнооого се колебах. Майка ми и свекърва ми (бъдеща де  smile ) ме навиваха за тази с цветята, но колкото и да е очарователна, не се почувствах себе си в нея. Иначе наистина е страхотна като идея, а и на мен ми се искаше нещо малко по-нестандартно.
Тази с панделката под бюста на Астела на мен лично не ми допадна как ми стоеше, макар на снимката да не изглежда зле.
В крайна сметка поръчах първата на Астела, макар и с някои промени. Долната част поисках да е от друг плат, изчистена, не с тези рози и с мъничко по-малко обем. Талията също малко ще я свалят, тъй като това е едното, което ми харесваше при роклята на Гергана Симеонова - ниската талия. За панделката ще решим дали да я намалим, дали да я заменим с цвете или нещо друго, когато се видя през май на първа проба. И разбира се, размерът ще е като за мен, тъй като тази, която мерих, ми беше малко голяма (затова и деколтето идва малко по-нагоре).
Но терзанията ми са, че роклята ще стане може би твърде традиционна, а аз все исках нещо малко по-нестандартно.  sad Друг е въпросът, че фигурата ми ме ограничава откъм твърде нестандартни неща, но то и мойто няма угодия вече.  blush
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: декември 29, 2009, 13:30:23 »

asseto и аз мисля, че проновиас 2 и 3 ти стояха невероятно, а  ми харесаха като модели
 за модела на Астела, наистина розите нещо не ми допадат и на мен , с друг плат ще е по-добре, така е малко като дамаска
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: