Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 21:50:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кога ви проличаха коремчетата?  (Прочетена 16586 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« -: октомври 26, 2009, 10:19:33 »

Мисля, че няма такава тема, а ми е много интересно да разбера  blum
Знам,че е при всеки е индивидуално. Така че мили настоящи и бъдещи мами - ще се радвам ако споделите тук кога ви пролича коремчето  give_rose

* animaton.gif (56.92 KB, 164x200 - видяно 3830 пъти.)
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: октомври 26, 2009, 10:37:38 »

Ммм за мен си гола пред огледалото към 15-16г.с. имаше смешна издутина под пъпа  blum За околните смятам че стана видим едва след 20г.с.  good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: октомври 26, 2009, 10:50:59 »

Еми аз си имах мъничко коремче от зимните преяждания и това,че повечето време си бях в къщи.Но иначе стана бременно към края на 5 месец,което не ми пречеше да се пъча на ляво и надясно още щом разбрах,че чакам бебче
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: октомври 26, 2009, 10:58:38 »

ми на мен в началото на 5тия месец,не помня коя седмица,май около 14ти февруари,излизахме на кръчма,та май тогава за пръв път забелязаха всички че имам корем tease
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: октомври 26, 2009, 11:17:08 »

На мен ми пролича края на 4-я началото на  5-я месец, но имаше много хора които още в началото мe питаха дали не съм бременна  shok. Има такива които разбирали по дупето и очите, та даже имах един много смешен случай аз още незнах че съм бременна и една колежка ми вика " ама ти бременна ли си " и аз: " от къде ти дойде на ум не съм" и тя: "абе я вземи си направи един тест"  funnytooth funnytooth. След седмица ми закъсня и наистина теста беше положителен  danceg
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: октомври 26, 2009, 11:21:07 »

Много ми е интересно да ви чета, аз да ви кажа за 15-16 г.с. си има  коремче - нормално или не -вече ми е все тая  tease
Didka_T Абе и мен ме питаха тук още в началото, и ми казаха същото - по очите познавали - кьорих се в огледалото  ugly уж да забележа няква промяна - ама  nea
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: октомври 26, 2009, 11:28:40 »

Незнам Вер, но има такива които познават аз след като видях  PREGQ и я попитах как разбра по кое , и тя ми каза ми по дупито ти личи  scratch one-s head интересна работа
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: октомври 26, 2009, 11:29:22 »

на мен видимо ми пролича в 30 седмица т.е. началото на 8ми месец, честно казано имах много малко коремче от което излезе едно бебе със завидни размери 3 600 51 см (който не вярва пращам снимки  tease )
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: октомври 26, 2009, 11:35:30 »

Марианка, аз знам -дори вчера една от темите в които се рових назад беше за коремчетата - много финна мама беше ти  smile  Bravo
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: октомври 26, 2009, 13:24:53 »

В 14 г.с. вече имах малко коремче, тогава усетих за пръв път и "пеперудите в стомаха", колкото и никой да не ми вярваше и да твърдяха околните, че чак към 20 г.с. започвало да се усеща бебето.
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: октомври 26, 2009, 14:49:00 »

мм на мене ми пролича май чак сега  sarcastic питали са ме хора "ти в 3-тия месец ли си? И аз амиии не - в началото на 6-тия  danceg а аз все с едни широки дрехи и те ми се смеят, сега чак ме забелязват, че в профил съм бременна и започвам да едрея  Wink blum give_rose
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: октомври 26, 2009, 15:44:17 »

А пък аз до 4 месец бях като мноого преяла и много се дразнех,защото исках да имам истински оформен и голям корем,но след около половин месец се заформи такова коремче,че ми идеше да фръкна от кеф danceg
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #12 -: октомври 27, 2009, 12:08:17 »

В 14 г.с. вече имах малко коремче, тогава усетих за пръв път и "пеперудите в стомаха", колкото и никой да не ми вярваше и да твърдяха околните, че чак към 20 г.с. започвало да се усеща бебето.
При мен беше по същия начин  pardon
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #13 -: октомври 27, 2009, 16:49:01 »

ами май към 5-тия месец беше.
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #14 -: октомври 28, 2009, 16:06:43 »

sarcastic Това за промяната в очите може и да излезе вярно в някои случаи.
При мен корема си пролича към края на петия месец, а тогава и майка ми ми каза, че погледът ми се е променил - вече не съм гледала така остро както преди, а по-меко...  pardon
Активен
Страници: [1] 2 3  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: