Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 17:29:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
С кого избирахме булчинската си рокля
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: С кого избирахме булчинската си рокля (Прочетена 201907 пъти)
deni1709
Професор
Сладката Габи
Отг: С кого избирахме булчинската си рокля
«
Отговор #165 -:
декември 02, 2007, 15:34:02 »
аз искам да си избера роклята с майка ми, смятам да ходим до Асеновград /аз съм от София/ и от там да си я избера! тъй като сватбата ми е юни месец, мисля към края на април да отида за рокля...такива са ми намеренията....вече нямам търпение да си видя с рокля
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #166 -:
декември 02, 2007, 18:52:39 »
И аз мисля,че майка ми е най-добрия вариант. Ако съм с някой друг ще му е неудобно да ми каже ако нещо не е както трябва.
Активен
Гери
Професор
Много щастливи!
«
Отговор #167 -:
декември 10, 2007, 16:06:45 »
С майка, разбира се, но когато я капарирахме дойде и кръстницата ми.
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #168 -:
декември 10, 2007, 18:23:17 »
Хмммм, чудя се защо чак сега пиша в тази тема
Но така и така съм тук да споделя и аз..... значи моята рокля я избирах на саме със себе си и един комп /в случая на работа/. Рових се в сайтове и сайтчета и сайтченца и така в един абитуриентски сайт намерих моето рокле. Копи-пейст на една флашка и айде в магазина.
Там обясних какви промени искам и мисля че на втората проба чак майка ми дойде да ме види какви съм ги свършила. Милата ми нямаше грам доверие че наистина ще е рокля, макар и къса
Никой не я беше виждал до самият сватбен ден. Сега ако трябва наново да мина по този път , пак така ще направя, сама ще си избера визията без да слушам този и онзи. Не може вкусовете на много хора да съвпаднат с моя, а в такъв момент всяка конфронтация е излишна
Активен
Velislava
Ентусиаст
«
Отговор #169 -:
декември 11, 2007, 10:30:07 »
Първото обикаляне беше със свекърва ми,но нищо не харесах,второто със сестра ми,и тогава тя ме заведе в ателието където ми и ушиха роклята.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #170 -:
декември 11, 2007, 11:47:32 »
На мен първото ми набелязване беше сама в Интернет
Откроих си 3-4 модела. После влязох в 2-3 магазина в Стара Загора със свеки /не беше планирано/. После в София посетих 6-7 магазина с търговския агент на фирмата ни там /горкото момче,да му бяхте видели физиономията
,ама -нямах идея как да намеря "Стамболийски", а после да стигна до "Солунска"
/.
Трети път влизах в няколко магазина в Стара Загора да видя *db*нови колекции
Четвърти път с милото гледах в Пловдив в 2-3 магазина. Сега очаквам ходене до Асеновград със свеки и милото и евентуално кума или кумата.
Започвам да се притеснявам вече.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #171 -:
декември 11, 2007, 16:27:35 »
Мерси
Там е работата, че никой нищо не ми определя, но не спират да ме убеждават да видя първо готови неща, та да не се поемат рисковете на шиенето. И аз-мир да има. @}->--Ако ме питат, даже сама бих си избирала роклята, с някоя приятелка, че и без нея даже. Аман от дивотии с тия рокли!
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #172 -:
декември 12, 2007, 10:45:40 »
оф и аз се чувствах така в един момент...Ами да ако трябва отивай сама или само с една приятелка, на която можеш да се довериш!Споко всичко ще се нареди!Както стана при мен въпреки че си бях поръчала рокляоще 2 месеца преди сватабат накрая не ми хареса и 3 седмици педи това ходих да търся нова и да поръчвам....Ама в крайна сметка всичко се нареди.така че спокойно - нещата винаги се оправят!
Активен
magica1983
Сватбар
«
Отговор #173 -:
януари 11, 2008, 17:42:56 »
Хей,здравейте!
Аз винаги съм си мислела,че ще избирам сватбената рокля със сестра ми. Тя е по-голяма от мен,с добър вкус,винаги откровенно ми е казвала какво мисли.Но....за съжаление сега не живее в България и само ме разпитва по телефона как вървят нещата...
За щастие имам на кого да разчитам,тъй като си нямам моя майка,ходя с майката на приятеля ми!!! Тя имаше търпението да гледа рокля след рокля,да обикаляме из целия град из снега и поледицата. Много съм й благодарна!!!
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #174 -:
януари 12, 2008, 03:52:07 »
Цитат на: avva_stz в декември 11, 2007, 16:27:35
Ако ме питат, даже сама бих си избирала роклята, с някоя приятелка, че и без нея даже.
Авичка
, аз точно сама си избрах роклята - първо си бях набелязала роклите от списания, след това отидох в 3 магазина да пробвам и "Тадааааа - роклята беше избрана!" След това свекърва ми предложи да дойде с мен до магазина, за да ме види и тя с роклята (все пак майка ми беше на няколко хиляди километра) и след като излязох от пробната и тя ахна, знаех, че съм направила правилния избор. Така че давай смело! Не е задължително да има някой с теб. Все пак е най-важно как си се представяш самата ти с роклята. От снимките ти, само мога да съдя, че имаш достатъчно вкус, за да се довериш на самата себе си.
Активен
kalei
Новак
«
Отговор #175 -:
януари 29, 2008, 10:43:54 »
Хайде, дойде и моят ред да пиша тук.
Аз доста време се чудих с кой точко да тръгна по магазините. Честно казано решението не беше много лесно, защото аз съм страшно саможив човек и имам буквално 2-3 приятелки, а много не ми се ходеше с мама, тъй като имаме много различни вкусове, а и тя обича да се налага.
Но, тъй като времето взе да напредва миналата съботе се прежалих и тръгнах с мама и сестра ми - за преживяването мога накратко само да кажа :
.
Сега планирам нова разходка този път с кумата( и тя си пада малко
) и моето мило, така че стискайте палци....
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #176 -:
януари 29, 2008, 10:51:34 »
Kalei
, от моя опит с обикалянето- един съвет-колкото по-малко хора,толкова по-добре!
Не стига, че ще слушаш препоръките на продавачки/шивачки или други такива, ще чуеш мнение на хората около теб, ще се объркаш в един момент самата ти! Аз какви ли не ги слушах препоръки,ама коя рокля какво й било /не й било наред, накрая наистина се обърках,писна ми, тропнах и казах "Не искам да слушам повече-такава рокля съм казала, такава правете/такава ще бъде!". И спряха да ми обясняват как тоя плат еди-какво си, как оная линия еди-що си...
Didibaby
, благодаря за комплимента!
Активен
kalei
Новак
«
Отговор #177 -:
януари 29, 2008, 17:45:05 »
Ох, avva знам че си права,но каво да направя като мразя да обикалям магазините сама...
Но въпреки вскички нерви, които 100% ще имам около избирането на рокля, мисля че накрая ще стане моето....
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #178 -:
януари 29, 2008, 23:07:34 »
Аз първо направих една виртуална обиколка из нета. И първото ми официално ходене с мерене се случи миналата събота. Бях с една съфорумка: Аlucinado и с кумата. Като ходя до Асеновград ще ходя с шаферката. Мама иска да ходим до Одрин, така че там с нея. И така, с когото, когато и където имам възможност с него ходя. И сама да отида, пак не ми пречи
Активен
kalei
Новак
«
Отговор #179 -:
януари 30, 2008, 09:30:43 »
Да и аз първо направих една доста продължителна (3 месеца) виртуална разходка, но сперед мен това би объркало много от бъдещите булки...
Например смятам да отделя за рокля най-много 700лв, а в нета (не от български сайт) си харесах рокля, която зада ми я направят тук трябва да дам поне 1600лв.
.
Много е разочароващо......
Иначе, за сега определено мисля, че най-добрата компания при избор на рокля е моето Мило....за него поне знам, че има същия вкус като моя, но е далеч по-обективен от мен...
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...