Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 09, 2025, 20:13:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 6 част  (Прочетена 191344 пъти)

♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: март 12, 2010, 10:02:17 »

♥Сиси♥Петрова♥ сърцата са много симпатични от къде ги поръча и на каква цена са?

От никъде, сестра ми пожела да ги направи и тя ги направи. Купи необходимия цвят кадастрон панделки и една ножица   pardon това е не е трудно. Все пак са подаръчета са, не е кой знае какво  smile Но както виждаш става супер оригинално. С блестящ тънкописец написа имената на всеки един от гостите и това е.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: март 12, 2010, 16:07:57 »

savka, И нашите подаръчета за гостите бяха снимка. На нас от фотото също ни предложиха такива целофанчето, но писето категорично отказа и решихме да направим картичка от същия картон като поканата и вътре ръчно ги надписах със златен тънкописец - ето я и картичката с пробна снимка. http://forum.svatbata.bg/index.php/v/merilen/svatbeni_neshtica/P1040148.JPG.html?action=gallery Играчка е да се направят прорезите, но да е жив и здрав баща ми, угоди и на тази прищявка smile Иначе можеш да питаш в някоя рекламна агенция или студио
« Последна редакция: март 12, 2010, 16:36:34 от merilen » Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #287 -: март 12, 2010, 16:32:52 »

savka, опитай сама, не е никак сложно. Виж колко са красиви тези на merilen.

Чалъмът за прорезите е следният:

Трябва правоъгълен триъгълник от твърд материал (дърво, пластмаса, метал).

Размерите си определяш опитно, защото зависи и от размера на снимката, и от размера на поканата или картичката.

Катетите на триъгълника лягат на страните на ъглите на картичката, която ще режеш.

Прорезът се прави с макетно ножче, което следва линията на хипотенузата.

За да са еднакви прорезите с две точици си маркираш върху триъгълничето от къде до къде ще режеш.

Става много лесно и бързо.

Успех!  smile
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: март 12, 2010, 18:44:55 »

merilen Много оригинално ви се е получило  smile Задължително ще измисля нещо и ще се пробвам  smile

Su_to благодаря определено ще  се пробвам и мисля че ще се справя smile
Активен
Vaqq
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #289 -: март 15, 2010, 01:37:02 »

savka опитай и с паспарту,което е предварително готово за определения размер на снимките това беше другия вариант,който нашата фотографка ни предложи освен рамките и изглежда много симпатично.
Активен
Paveliza
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: март 16, 2010, 10:16:04 »

Adence87
много добре са се получили книжките. И аз съм се насочила към такъв подарък за гостите. Може ли да те попитам, от къде си купи материалите и колко ти излиза бройката ориентировъчно?
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: март 16, 2010, 17:24:44 »

момичета, предлагам на вашето внимание следните подаръчета.

и тези навитите.

Активен
Adence87
Ентусиаст
**
Публикации: 85

« Отговор #292 -: март 16, 2010, 22:31:22 »

Здравей Freya,
Хубаво е че има ощи някой "луд" да се захване с правенето на такива книжки  Bravo Аз съм от Бургас и тук има нещо като книжарница - Армстронг център - където можеш да намериш всичко, което може да ти дойде на акъла. Като гледах в интернет какви неща правят от подръчни материали си меслех че в България едва ли има такъв асортимент от консумативи, какво остава за Бургас, но в Армстронг центъра не само има всичко, което можеш да пожелаеш, а и хората дават съвети за новаци. Мен лично много странно ме гледаха като се опитвах да им обясня какво лепило точно съм видяла в интернет  Girl_hide  danceg И така... това е мястото. Предполагам че в повечето градове има такива магазини!
« Последна редакция: март 16, 2010, 22:37:13 от Adence87 » Активен
Adence87
Ентусиаст
**
Публикации: 85

« Отговор #293 -: март 16, 2010, 22:35:11 »

А... допълнение... заплеснах е и забравих да кажа колко ми излеле.... ами самата книжка излиза около 0.50 лв, украсата...зависи каква ще я направиш....качва още около 0.10 лв. Аз утре ще купувам разни мъниста и такива неща, но като крайна цена... сдвете снимки вътре и всички консумативи, които ще използвам за надписване...за книжка излиза около 1.00 лв.
« Последна редакция: март 16, 2010, 22:37:53 от Adence87 » Активен
VeniNY
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #294 -: март 17, 2010, 03:34:48 »

Здравейте моми4ета smile
Про4етох доста мнения за подара4ета за гости. Ние на6ите ве4е ги купихме и понеже са  place cards и се 4удя  crazy дали да ги сложим на маса на входа за да си ги взимат гостите сас името на всеки и масата на която е настанен или да ги наслагаме по масите   tease идея си нямам .......4акам мнения.... а ина4е това са подра4етата, вси4ко е с калии за сватбата  yahoo

* Podara4etata za Gostite.jpg (47.39 KB, 260x260 - видяно 3514 пъти.)
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #295 -: март 17, 2010, 08:10:39 »

Чудесен подарък редно е да са на маста и да ги използвате 2в 1  хем подарък хем тейбал карта  ако ги сложите на входа ще стане опашка всеки да си търси името докато си намери неговата  Wink.Но това пак си е ваша решение .Чудесен подарък гостите Ви ще са очаровани!
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: март 17, 2010, 08:14:59 »

Вени, и аз като Аби мисля, че е по-нормално да са поставени по масите преди тържеството. Някак си като си представя всеки да си носи плейс картичката като отива към масата... huhhuh.gif
Активен
adi86
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #297 -: март 17, 2010, 22:43:11 »

VeniNY, страхотни са ви подаръчетата за гостите! На нашата сватба също акцент ще са калите, мисля, че е страхотно. Можеш ли да дадеш инфо от къде си ги взела и каква им е цената?
Активен
VeniNY
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #298 -: март 18, 2010, 03:03:32 »

Adi86  това е сайта от който гу купихме http://www.americanbridal.com/placecard-favors-ka25022na.html
цената е $1.50 ako  купиш повече от 96. Ние порачахме 150 и ни излезнаха по $1.36 и не плащах доставка, но това е за Щатите, а родителите ми ги занесоха до Балгария. Не знам дали правят доставка изван US. Калиите са му лубимите цветя дано сам ти била полезна  smile
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: март 18, 2010, 07:50:53 »

Аз също бях тръгнала да си купувам от американски сайт мини вазичките, но помня, чо точно доставката щеше да ми "одере кожата" huhhuh.gif Друг е въпросът, че не всички, но повечето американски сайтове не доставят до тук. Но като цяло транспортните разходи са най-гадното нещо.
Все пак, Ади, не ти пречи да провериш good
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: